بین‌الملل 17:08 - 29 مهر 1400
سخنگوی کرملین امروز (پنج‌شنبه) تاکید کرد، پارلمان اروپا با اعطای جایزه ساخاروف سال ۲۰۲۱ میلادی به رهبر اپوزیسیون محبوس روسیه در حقیقت ارزش این جایزه را پایین آورده است.

کرملین از تصمیم پارلمان اروپا برای اعطای جایزه ساخاروف به ناوالنی انتقاد کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین به خبرنگاران گفت: ما معتقدیم که پارلمان اروپا با اتخاذ چنین تصمیم‌هایی به معنای واقعی کلمه جایزه ساخاروف را بی‌ارزش کرده است. ما پارلمان اروپا را می‌شناسیم و به آن احترام می‌گذاریم؛ اما هیچ کس نمی‌تواند ما را مجبور به احترام گذاشتن به چنین تصمیم‌هایی کند.

وی افزود: تصمیم پارلمان اروپا برای اعطای جایزه ساخاروف به الکسی ناوالنی، رهبر اپوزیسیون محبوس روسیه توسط افرادی اتخاذ شده است که اطلاعات معتبر و موثق ندارند.

جایزه ساخاروف برای آزادی اندیشه که به افتخار آندره ساخاروف دانشمند و فعال اپوزیسیون جماهیر شوروی سابق تحت این عنوان نام‌گذاری شده، در دسامبر سال ۱۹۸۸ توسط پارلمان اروپا بنیان نهاده شد. این جایزه نشانی است که به افراد یا سازمان‌هایی که زندگی خود را وقف دفاع از حقوق بشر و آزادی اندیشه می‌نمایند، اهدا می‌شود.

پسکوف در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: کرملین هیچ اطلاعاتی درباره بازداشت چهار تبعه روس به اتهامات جاسوسی در ترکیه ندارد و اگر این مساله حقیقت داشته باشد آنکارا باید به کنسولگری روسیه اطلاع می‌داد.

بر اساس گزارش روزنامه ترکی حریت، ۴ تبعه روس، یک تبعه ازبک و یک تبعه اوکراینی به اتهامات جاسوسی سیاسی و نظامی و برنامه ریزی برای حمله به طرفداران اپوزیسیون چچن بازداشت شدند.

سخنگوی کرملین گفت: ما از این مساله بی‌اطلاع هستیم. برای کسب اطلاعات در این خصوص باید از وزارت امور خارجه سوال بپرسید. اگر اتباع روس بازداشت شده بودند، ترکیه باید به سرویس دیپلماتیک ما و همچنین کنسولگری ما در آن کشور اطلاع می‌داد.

پسکوف همچنین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه و نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل در جریان نشست روز جمعه در سوچی درباره همکاری‌ها و اوضاع خاورمیانه مذاکره خواهند کرد.

وی افزود: سوچی در تاریخ ۲۲ اکتبر میزبان مذاکراتی میان رئیس جمهوری روسیه و نخست وزیر اسرائیل است. طرفین درباره توسعه همکاری‌های دو جانبه در حوزه‌های مختلف و همچنین اوضاع خاورمیانه رایزنی خواهند کرد.

پسکوف در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد که پوتین به مشارکت در رویدادها و کنفرانس‌ها به صورت آنلاین ادامه خواهد داد.

وی افزود: نشست‌های کاری از طریق ویدئو کنفرانس‌ها برگزار می شوند. در حال حاضر با توجه به اوضاع پاندمی کرونا برگزاری رویدادهای رو در ‌رو بسیار دشوار است.

انتهای پیام


11282701
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه گزارش داد سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) اوایل ماه جاری یک حمله پهپادی «نمادین» را علیه تأسیسات بندری در سواحل ونزوئلا انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درنهایت آن‌چیزی که از دیدار پرسرو صدای دو رئیس جمهور حاصل شد برای زلنسکی و طرف اروپایی چیزی جز شکست در متقاعد سازی ایلات‌متحده برسر اصلی‌ترین موضوعات اختلافی نبود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین روز سه‌شنبه دومین روز از بزرگ‌ترین رزمایش نظامی تاریخ خود در پیرامون تایوان را با انجام تمرین‌های گسترده با مهمات واقعی آغاز کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ اعلام کرد ایالات متحده یک اسکله ادعایی مورد استفاده برای قاچاق مواد مخدر از ونزوئلا را هدف قرار داده و نابود کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین با تلاش برای حمله پهپادی به اقامتگاه ولادیمیر پوتین و تهدید روسیه به تلافی، فضای شکننده مذاکرات صلح را ملتهب‌تر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، ولودیمیر زلنسکی را متهم کرد که از مسئولیت «جنایات» از جمله حمله پهپادی اخیر به اقامتگاه ولادیمیر پوتین شانه خالی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان دیدار دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو در فلوریدا، رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اطلاع از تلاش‌های ایران برای تقویت قابلیت‌های هسته‌ای برای ایران خط و نشان کشید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی کاهش چشمگیر کمک‌های خارجی در سال ۲۰۲۵، وزارت امور خارجه آمریکا از تعهد ۲ میلیارد دلاری جدید برای کمک به ده‌ها میلیون نفر در معرض گرسنگی و بیماری خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار ولادیمیر پوتین گفت ترامپ از تلاش اوکراین برای حمله پهپادی به اقامتگاه پوتین «شوکه شده» و پوتین در تماس تلفنی اخیر به همتای آمریکایی‌اش هشدار داده این اقدام «بی‌پاسخ نخواهد ماند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید تماس تلفنی دونالد ترامپ با ولادیمیر پوتین درباره اوکراین را مثبت ارزیابی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است