بین‌الملل 22:10 - 23 فروردین 1400
اردوغان در دیدار با نخست‌وزیر لیبی تاکید کرد: محافظت از تمامیت ارضی لیبی، وحدت سیاسی آن و رفاه لیبیایی‌ها هدف اصلی ماست.

امضای ۵ توافقنامه همکاری با حضور اردوغان و نخست‌وزیر لیبی

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، عبدالحمید دبیبه، نخست‌وزیر دولت وحدت ملی لیبی در آنکارا مورد استقبال رسمی رئیس جمهوری ترکیه قرار گرفت.

رجب طیب اردوغان٬ رئیس جمهوری ترکیه به صورت رسمی از نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی که به آنکارا سفر کرده٬ استقبال کرد.

اردوغان افزود:‌ محافظت از حاکمیت، تمامیت ارضی و وحدت سیاسی لیبی و رفاه مردم آن هدف اصلی ما است. حمایت ترکیه از لیبی مانع سقوط طرابلس و جلوگیری از کشتارهای جدید در این کشور و برقراری آتش بس شد. کسانی که (در لیبی) به جای حق، عدالت و مشروعیت در صف کودتا و کودتاگران قرار گرفتند، در این قتل‌عام‌ها شریک هستند.

او ادامه داد: ترکیه به حمایت‌های همه جانبه خود از دولت وحدت ملی لیبی همانند همه دولت‌های مشروع، ادامه خواهد داد. توافقی که با لیبی در زمینه حوزه دریایی امضا کردیم، منافع ملی و آینده دو کشور را تضمین خواهد کرد

با حضور دبیه و اردوغان پنج توافقنامه همکاری امضا شد.

این در حالی است که مولود چاووش‌اوغلو وزیر امور خارجه، خلوصی آکار وزیر دفاع، مراد کوروم وزیر شهرسازی، عادل کارااسماعیل‌اوغلو وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت، فخرالدین آلتون رئیس مرکز ارتباطات و ابراهیم کالین سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه نیز در این دیدار حضور یافتند.

در هیئت عالی رتبه همراه دبیبه ۵ معاون نخست وزیر و ۱۴ وزیر و همچنین ژنرال محمد الحداد، رئیس ستاد کل ارتش لیبی حضور داشتند.

همچنین وزیر امور خارجه ترکیه در دیدار با همتای لیبیایی خود در آنکارا بر گسترش همکاری‌ها تاکید کرد.

مولود چاووش‌اوغلو پس از دیدار با نجلا المنقوش، همتای لیبیایی خود در توئیتر اعلام کرد: در آنکارا با نجلا المنقوش دیدار و بر عزم مشترک برای تقویت دوستی و همکاری بین ترکیه و لیبی تاکید کردیم.

وی تصریح کرد: این دیدار قبل از اولین نشست شورای عالی همکاری راهبردی دو کشور انجام گرفت؛ حمایت ما از کشور دوست و برادر لیبی در این دوره تاریخی ادامه خواهد یافت.

مراد کوروم، وزیر محیط زیست و شهرسازی ترکیه نیز با انتشار بیانیه‌ای از دیدار با بدرالدین الصادق التومی، وزیر مدیریت محلی لیبی خبر داده و اعلام کرد که در خصوص طرح‌های مربوط به روند بازسازی و توسعه لیبی گفت‌وگو کرده‌اند.

وی در پیام خود افزوده است: "ما با نشان دادن نمونه‌ای از همبستگی در زمینه توسعه خدمات در زمینه‌های محیط زیست و شهرنشینی که در راستای "شهرداری برادری" انجام می‌شود، روابط دوجانبه خود را برای افزایش رفاه برادران لیبیایی توسعه خواهیم داد.

همچنین در طول دیدار با طرف مقابل تجربیات خود را در زمینه مدیریت پسماند به اشتراک گذاشته و برای افزایش همکاری‌ها در خصوص مدیریت پسماند، آب آشامیدنی و زیرساخت‌های لازم اقدام خواهیم کرد.".

انتهای پیام


11022950
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی نقض جدی آتش‌بس و حمله هوایی رژیم صهیونیستی به محله‌ای شلوغ در شهر غزه، ۵ نفر به شهادت رسیده و ۷ نفر مجروح شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های لبنانی از حمله هوایی به نزدیکی روستای «کفر رومان» خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در جلسه‌ای محرمانه در کی‌یف به سایر اعضای ناتو هشدار داده که رد کردن طرح صلح جدید، اوکراین را با گزینه‌ای بسیار بدتر روبه‌رو می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه گفت که موضوع ترتیب دادن دیدار دیگری بین رئیس جمهور روسیه و رئیس جمهور آمریکا هنوز در دستور کار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سابق برزیل توسط پلیس بازداشت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اجلاس رهبران گروه ۲۰ در پایتخت اقتصادی و صنعتی آفریقای جنوبی آغاز شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صندوق نجات کودکان هشدار داد افغانستان یکی از آلوده‌ترین کشورهای جهان به مواد منفجره باقی مانده که ماهانه بیش از ۵۰ غیرنظامی را کشته یا زخمی می‌کند. بر اساس این گزارش، ۶.۴ میلیون نفر در معرض خطر هستند و مهمات منفجر نشده بزرگترین تهدید برای ک...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ششمین دوره بازی‌های کشورهای اسلامی در ریاض، افغانستان با بزرگترین کاروان تاریخ خود متشکل از ۶۹ ورزشکار حاضر شد و با کسب ۳ مدال شامل یک طلای تاریخی در موی‌تای، یک نقره در تکواندو و یک برنز در ووشو، عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان سفر هیأت عالی‌رتبه اقتصادی ایران به کابل و نشست مشترک اتاق‌های بازرگانی دو کشور، مقامات ایران و افغانستان بر ضرورت توسعه همکاری‌های تجاری، ترانزیتی، معدنی، کشاورزی و انرژی تأکید کرده و چندین توافق‌نامه مهم برای گسترش سرمایه‌گذاری و...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است