اقتصادی 11:36 - 02 مرداد 1403
معاون سیاست گذاری و اقتصادی وزارت اقتصاد گفت: همزمان با راه اندازی مرکز تسهیل تامین مالی تولید وزارت اقتصاد تامین مالی در بخش‌های خارجی تسهیل شد.

تامین مالی بخش خارجی کشور تسهیل شد

آیین افتتاح مرکز تسهیل تامین مالی تولید وزارت امور اقتصادی و دارایی و رونمایی از سامانه جامع تسهیلات اشتغال زایی کشور  امروز با حضور وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس سازمان بورس و معاونان وزیر اقتصاد برگزار شد.

در این مراسم علی روحانی معاون سیاست گذاری اقتصادی وزارت اقتصاد و دارایی با بیان اینکه  از تصویب قانون تامین مالی تولید و زیرساخت­‌ها سه ماه می‌گذرد گفت: این قانون مجموعه ای از اصلاحات نهادی و نوآوری نظام تامین مالی را معرفی می‌کند و مجموعه ای از موانعی که در این بخش  وجود داشت را برطرف می‌کند.

وی افزود: مهم ترین موارد این قانون ایجاد شورای ملی تامین مالی تشکل ها بوده که  بین ارکان اصلی مرتبط وزارت اقتصاد، صمت، سازمان بورس، بیمه مرکزی و سایر اعضای شورا یک هم افزایی شکل می‌دهد.

او گفت: از دیگر مزایای این بخش  توسعه و ترویج نهادها و ابزارهای تضمین  و توسعه سامانه توثیق و آزاد سازی وثایق توسعه الگوهای سرمایه گذاری در طرح های تولیدی و زیربنایی، تسهیل تامین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تامین مالی خارجی، تسهیل تامین مالی از طریق مشارکت و مولدسازی  بوده است.

او بیان کرد: تصویب و اجرای بسته های تسهیل تامین مالی پروژه‌های پیشران  راهبری تسهیلات اشتغال زایی قوانین بودجه  و معرفی ظرفیت ابزارها و روش های تامین مالی به سازمان ها و فعالان اقتصادی  از دیگر مزایای این  بخش به شمار می رود.

وی همچنین  از راه اندازی سامانه جامع تسهیلات اشتغال زایی خبر داد و گفت: برای ایجاد این سامانه موحد تسهیلات تلفیقی تبصره ۱۸ و دو سوم از آورده بانک ها پرداخت شده و از این طریق تسهیلات اشتغال زایی به بنگاه های کوچک و متوسط پرداخت می شود.

خبرنگار:محبوبه کباری 


12075663
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: استاندارد‌های جهانی نشان می‌دهد روش بارورسازی ابر‌ها تأثیر قابل توجهی بر افزایش بارش ندارد، به‌ویژه در کشوری مثل ایران که در کمربند خشک جهان قرار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت:سازمان هواشناسی نقش اجرایی در کاهش آلودگی ندارد و وظیفه آن پیش‌بینی و پایش شرایط جوی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان از افزایش حدود ۳۰ درصدی صادرات ایران به کشور عمان در ۹ ماه اول امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی برخی واکنش‌ها در خصوص بیانیه مرکز اطلاعات مالی درباره نتایج اجلاس اخیر FATF و با هدف تنویر افکار عمومی، این مرکز بیانیه‌ای تکمیلی صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: در ده ماهه نخست سال جاری ۳۰ میلیون و ۴۲۱ هزار و ۹۸۱ نفر مسافر در فرودگاه‌های کشور اعزام و پذیرش شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و بالابودن قیمت جو در مقایسه با گندم، اصلاح قیمت هرچه سریع‌تر به منظور کوتاه شدن دست دلالان و واسطه‌ها باید تعیین تکلیف شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:شرکت‌ها در حال آماده‌سازی نهایی برای تولید هستند و بسیاری از واحد‌هایی که به دلیل پیش‌بینی طولانی‌تر بودن دوره سرما در حالت تعمیرات بودند، اکنون به خط تولید بازگشته‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، با افزایش هزینه‌های احداث باغ و حساس‌تر شدن شرایط اقلیمی، تصمیم گیری درباره انتخاب نهال به یکی از مهم‌ترین مراحل سرمایه گذاری در بخش کشاورزی تبدیل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پوست به‌عنوان بزرگ‌ترین و یکی از حساس‌ترین اعضای بدن، نقش حیاتی در محافظت از ارگان‌های داخلی، کنترل دما و حفظ تعادل آب دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آیا به دنبال بازسازی و بهبود ظاهر کف خانه، محل کار یا ساختمان خود هستید؟ خدمات کفسابی و سنگسابی در مازندران می‌تواند راه حلی عالی برای شما باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است