اقتصادی 11:36 - 02 مرداد 1403
معاون سیاست گذاری و اقتصادی وزارت اقتصاد گفت: همزمان با راه اندازی مرکز تسهیل تامین مالی تولید وزارت اقتصاد تامین مالی در بخش‌های خارجی تسهیل شد.

تامین مالی بخش خارجی کشور تسهیل شد

آیین افتتاح مرکز تسهیل تامین مالی تولید وزارت امور اقتصادی و دارایی و رونمایی از سامانه جامع تسهیلات اشتغال زایی کشور  امروز با حضور وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس سازمان بورس و معاونان وزیر اقتصاد برگزار شد.

در این مراسم علی روحانی معاون سیاست گذاری اقتصادی وزارت اقتصاد و دارایی با بیان اینکه  از تصویب قانون تامین مالی تولید و زیرساخت­‌ها سه ماه می‌گذرد گفت: این قانون مجموعه ای از اصلاحات نهادی و نوآوری نظام تامین مالی را معرفی می‌کند و مجموعه ای از موانعی که در این بخش  وجود داشت را برطرف می‌کند.

وی افزود: مهم ترین موارد این قانون ایجاد شورای ملی تامین مالی تشکل ها بوده که  بین ارکان اصلی مرتبط وزارت اقتصاد، صمت، سازمان بورس، بیمه مرکزی و سایر اعضای شورا یک هم افزایی شکل می‌دهد.

او گفت: از دیگر مزایای این بخش  توسعه و ترویج نهادها و ابزارهای تضمین  و توسعه سامانه توثیق و آزاد سازی وثایق توسعه الگوهای سرمایه گذاری در طرح های تولیدی و زیربنایی، تسهیل تامین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تامین مالی خارجی، تسهیل تامین مالی از طریق مشارکت و مولدسازی  بوده است.

او بیان کرد: تصویب و اجرای بسته های تسهیل تامین مالی پروژه‌های پیشران  راهبری تسهیلات اشتغال زایی قوانین بودجه  و معرفی ظرفیت ابزارها و روش های تامین مالی به سازمان ها و فعالان اقتصادی  از دیگر مزایای این  بخش به شمار می رود.

وی همچنین  از راه اندازی سامانه جامع تسهیلات اشتغال زایی خبر داد و گفت: برای ایجاد این سامانه موحد تسهیلات تلفیقی تبصره ۱۸ و دو سوم از آورده بانک ها پرداخت شده و از این طریق تسهیلات اشتغال زایی به بنگاه های کوچک و متوسط پرداخت می شود.

خبرنگار:محبوبه کباری 


12075663
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای طرح مالیات بر سوداگری و عایدی سرمایه نقش بسیار موثری در کاهش اثرات تورمی و سوداگری در بازار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمارهای اعلام شده مناطق آزاد در بخش سرمایه‌گذاری، ۴,۰۴۱,۰۸۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری داخلی با رشد ۳۰ درصدی و ۴۶۱ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی با رشد ۶۹۱ درصدی جذب شده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پرواز بارورسازی ابر‌ها امروز در مناطق عملیاتی شمال غرب (حوضه آبریز دریاچه ارومیه) با هدف افزایش بارش در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: فرزین برای پاسخگویی نسبت به نرخ دلار باید در مجلس حاضر شود که در همین راستا امروز جلسه‌ای در این خصوص برگزار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی وزارت نفت گفت: با هوشمندسازی زنجیره توزیع فرآورده‌ها، شناسایی ۶۶ هزار پروانه فعالیت غیرمعتبر و بیش از ۲ هزار کارت سوخت قاچاق‌محور امکان‌پذیر شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از انتشار فراخوان جذب ۵۰۰ مدیر برای دستگاه‌های دولتی و اجرایی از فردا (سه‌شنبه) خبر داد و جزئیات شرایط مدیران مورد نیاز را تشریح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، سازمان برنامه، اتحادیه کشوری کسب و کار‌های مجازی و تاکسی‌های اینترنتی اطلاعیه مشترکی در خصوص اعطای سهمیه سوخت برای ناوگان سکو‌های اینترنتی صادر کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اوراق مرابحه ارزی شرکت پتروشیمی بندر امام به ارزش ۷۰ میلیون دلار از ۱۸ آذر در مرکز مبادله ارز و طلای ایران عرضه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد گفت: فرآیند تقویم دارایی‌های شرکت‌های بزرگ دولتی را آغاز کرده‌ایم و در صورت اخذ مجوز‌های لازم می‌توانیم سهام آنها را در بورس عرضه کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تحقیق و توسعه شرکت بورس اوراق بهادار تهران گفت: سه میلیون نفر در ایران سرمایه‌گذاری فعال دارند و ۲۲ میلیون نفر حداقل یک بار در بازار رمزارز معامله کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است