بین‌الملل 23:49 - 31 تیر 1400

پایان رسمی مأموریت نظامی آمریکا در عراق/تغییر از نظامی به مستشاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پولیتیکو، یک مقام آمریکایی و دو تن از منابع آگاه اعلام کردند که مقامات عراق و ایالات متحده در حال نهایی کردن تغییر در مأموریت نظامی آمریکا در عراق به یک نقش صرفاً مشورتی تا پایان سال میلادی جاری است، که این خود نشاندهنده پایان رسمی مأموریت رزمی ایالات متحده در این کشور خاورمیانه‌ای است.

طبق این طرح- که به گفته این مقامات آگاه شامل خروج نیروهای نظامی آمریکا از این کشور نخواهد بود- شماری از اعضای نیروهای مسلح آمریکا برای مدت زمانی نامحدود در عراق باقی خواهند ماند.

این نیروها پشتیبانی لجستیکی و مشورتی و همچنین قدرت هوایی، و توان اطلاعاتی و تجسسی در جنگ علیه داعش ارائه خواهند کرد؛ گروهکی تروریستی که در هفته جاری مسئولیت حمله انتحاری در شهرک صدر بغداد را با دهها کشته برعهده گرفت.

گفتنی است، در پی سفر «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق به واشنگتن دی. سی و دیدار وی با «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده، مقامات عراق و ایالات متحده قصد دارند این تغییر از نظامی به مستشاری را روز دوشنبه اعلام کنند.

این تغییر که در دیدار روز پنج شنبه میان مقامات ایالات متحده و عراق در پنتاگون مورد بحث و گفتگو قرار گرفت، نشاندهنده یک تغییر دیگر برای [تداوم] حضور نظامی ایالات متحده در عراق است.


11157958
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کایا کالاس پیش از مذاکرات مورد انتظار بین تهران و واشنگتن خواستار «راه حل دیپلماتیک» در مورد ایران شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین با اعلام اینکه پوتین هم‌اکنون جنگ جهانی سوم را آغاز کرده، خواستار تضمین‌های امنیتی ۳۰ ساله از سوی نهاد‌های حاکمیتی آمریکا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افشای وجود بزرگترین بانک پوست جهان در رژیم اسرائیل موجی از اتهامات هولناک مبنی بر سلاخی اجساد فلسطینیان و سرقت اعضای بدن آنها به راه انداخته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره جنوبی دعوت آمریکا برای شرکت در رزمایش هوایی سه جانبه با ژاپن را رد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه گفت که توسعه توان هسته‌ای این کشور پس از انقضای آخرین پیمان هسته‌ای باقی‌مانده با آمریکا، اکنون «اولویت مطلق» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر حزب اتحاد عقل و عدالت آلمان با تاکید بر اینکه دموکراسی با بمباران مستقر نمی‌شود، از دولت این کشور خواست با لغو تحریم‌های تهران موافقت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عراق امروز در یک پیچ تاریخی حساس قرار دارد. نامه محرمانه واشنگتن نشان می‌دهد که ایالات متحده با تصور بازگشت به شرایط سال ۲۰۰۳، پروژه‌ای جامع برای استحاله از درون را کلید زده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که دونالد ترامپ بر طبل فشار حداکثری می‌کوبد، نزدیک‌ترین شرکای منطقه‌ای واشنگتن از وقوع جنگ با ایران وحشت دارند؛ جنگی که می‌تواند پایگاه‌های آمریکا را هدف قرار دهد و بازار جهانی نفت را ملتهب کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنیانگذار و مدیر اجرایی شرکت تولیدکننده‌ توربین‌های بادی گفت که برای انقلاب هوش مصنوعی، بسیاری از مردم ممکن است در نهایت با فقر انرژی مواجه شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که فشار‌های آمریکا باعث عقب‌نشینی هند از بازار نفت روسیه شده است، چین با استفاده از تخفیف‌ها واردات نفت از روسیه را به رکورد تاریخی رساند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است