بین‌الملل 23:49 - 31 تیر 1400

پایان رسمی مأموریت نظامی آمریکا در عراق/تغییر از نظامی به مستشاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پولیتیکو، یک مقام آمریکایی و دو تن از منابع آگاه اعلام کردند که مقامات عراق و ایالات متحده در حال نهایی کردن تغییر در مأموریت نظامی آمریکا در عراق به یک نقش صرفاً مشورتی تا پایان سال میلادی جاری است، که این خود نشاندهنده پایان رسمی مأموریت رزمی ایالات متحده در این کشور خاورمیانه‌ای است.

طبق این طرح- که به گفته این مقامات آگاه شامل خروج نیروهای نظامی آمریکا از این کشور نخواهد بود- شماری از اعضای نیروهای مسلح آمریکا برای مدت زمانی نامحدود در عراق باقی خواهند ماند.

این نیروها پشتیبانی لجستیکی و مشورتی و همچنین قدرت هوایی، و توان اطلاعاتی و تجسسی در جنگ علیه داعش ارائه خواهند کرد؛ گروهکی تروریستی که در هفته جاری مسئولیت حمله انتحاری در شهرک صدر بغداد را با دهها کشته برعهده گرفت.

گفتنی است، در پی سفر «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق به واشنگتن دی. سی و دیدار وی با «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده، مقامات عراق و ایالات متحده قصد دارند این تغییر از نظامی به مستشاری را روز دوشنبه اعلام کنند.

این تغییر که در دیدار روز پنج شنبه میان مقامات ایالات متحده و عراق در پنتاگون مورد بحث و گفتگو قرار گرفت، نشاندهنده یک تغییر دیگر برای [تداوم] حضور نظامی ایالات متحده در عراق است.


11157958
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر کانادا، پس از پخش تبلیغاتی که از تصویر رونالد ریگان در انتقاد از تعرفه‌های آمریکا استفاده کرده بود، به طور رسمی از دونالد ترامپ عذرخواهی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس نظرسنجی کانال ۱۲ اسرائیل، حدود ۶۷ درصد از شهروندان این رژیم معتقدند تصمیم‌گیری‌های کلیدی درباره عملیات نظامی در غزه توسط واشنگتن انجام می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع نظامی اسرائیل اعلام کرده‌اند که ارتش اسرائیل و سازمان موساد در حال آماده‌سازی برای مقابله با یک تهدید رو به افزایش از سوی شبه‌نظامیان نزدیک به ایران در خاک عراق هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گوگل و آمازون در قرارداد ۱.۲ میلیارد دلاری با اسرائیل رمزی را برای مخفی کردن دسترسی قضایی به داده‌ها و دور زدن قوانین بین‌المللی ایجاد کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، در جریان سفر به فلسطین اشغالی با انجام گشت هوایی بر فراز نوار غزه، روند اجرای آتش‌بس را از نزدیک بررسی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اداره هوانوردی فدرال آمریکا از کمبود بی‌سابقه کنترلر‌های ترافیک هوایی در نیمی از فرودگاه‌های اصلی این کشور در سایه تعطیلی دولت خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره شمالی در سایه برگزاری اجلاس رهبران کره جنوبی و چین، با انتشار بیانیه‌ای هرگونه گفت‌و‌گو درباره خلع سلاح اتمی را «خیال واهی» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش مجله اسرائیلی +۹۷۲، رژیم صهیونیستی در حال تثبیت سیستم دائمی کنترل و چندپارگی در غزه با ایجاد مرز‌های مستحکم، حکومت نیابتی و سیاست عمدی ناامیدی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از بشار اسد به نظر می‌رسد رویای اردوغان برای حکمرانی در سوریه در بن بستی پیچیده گرفتار شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنکارا بعد از بن‌بست F-۱۶ آمریکا در حال نهایی کردن قرارداد خرید جنگنده‌های یوروفایتر تایفون از انگلیس است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است