بین‌الملل 10:59 - 08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور آمریکا با ابراز اطمینان از دولت خود، پیش‌بینی کرد که توافقی بر سر برنامه هسته‌ای ایران حاصل خواهد شد.

ابراز امیدواری ترامپ برای توافق با ایران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا امروز دوشنبه، اطمینان خود را از توانایی دولتش برای دستیابی به توافق با ایران در مورد برنامه هسته‌ای آن ابراز کرد.   

ترامپ در اظهاراتی از فرودگاه نیوجرسی گفت: من معتقدم کشور ما بسیار خوب پیش می‌رود.  من کاملا مطمئن هستم که توافقی حاصل خواهد شد، خب، ما چیزی به دست خواهیم آورد.    

این اظهارات ساعاتی پس از حمله بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم تروریستی اسرائیل، به برنامه هسته‌ای ایران و درخواست او برای حذف کامل و برچیدن کامل زیرساخت‌های هسته‌ای کشورمان مطرح شد.

درخواست نتانیاهو در حالی مطرح می‌شود که آمریکا با کمک عمان در تلاش برای دستیابی به توافق با تهران در مورد برنامه هسته‌ای خود است. آمریکا و ایران تاکنون سه دور مذاکرات غیرمستقیم با هدف دستیابی به توافقی برای عدم دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای در ازای رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان برگزار کرده‌اند.   

پس از مذاکرات در رم در این ماه، عمان اعلام کرد که آمریکا و ایران به دنبال دستیابی به توافقی هستند که تهران را با حفظ توانایی خود برای توسعه انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز کاملا عاری از سلاح‌های هسته‌ای و تحریم‌ها را رفع کند.

در همین راستا رسانه آمریکایی آکسیوس نوشت: «مذاکرات روز شنبه در مسقط در حالی برگزار شد که اولین باری بود که طرفین به جزئیات فنی یک توافق هسته‌ای احتمالی به ویژه محدودیت‌هایی که آمریکا می‌خواهد بر برنامه هسته‌ای ایران اعمال کند و تحریم‌هایی که ایران می‌خواهد ایالات متحده لغو کند، پرداختند.»

 بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان که میانجیگری بین طرفین را بر عهده دارد، گفت که آمریکا و ایران روز شنبه دور سوم مذاکرات هسته‌ای را به پایان رساندند و توافق کردند که دوباره در ۳ مه ملاقات کنند.

منبع: اسپوتنیک


12184349
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران هشدار می‌دهند که برخلاف عملیات ونزوئلا، حمله احتمالی آمریکا به ایران به دلیل توان موشکی گسترده می‌تواند به درگیری منطقه‌ای و جنگی طولانی منجر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بررسی‌ها نشان می‌دهد دو دختر که به دلیل سوءاستفاده، خفه شده بودند، احتمالا مخفیانه در مزرعه اپستین در ایالت نیومکزیکو دفن شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید شرط روسیه برای پایان یافتن جنگ، واگذاری کامل منطقه دونباس است و آمریکا هم بر آن اصرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در مخالفت با حکم دیوان عالی آمریکا، برای دومین بار مالیات بر واردات را افزایش داده و به ۱۵ درصد رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان واژگونی قایق پناهجویان در آب‌های جزیره کرت، امدادگران سه کشته را پیدا کرده و جان ۲۰ نفر دیگر را نجات دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شده که چین برای دستیابی به نسل جدید سلاح‌های هسته‌ای و مدرن‌سازی زرادخانه خود، فعالیت‌های قابل توجهی انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی توقف انتقال نفت روسیه از خاک اوکراین به مجارستان، این کشور نیز پس از اسلواکی، اوکراین را به قطع کردن جریان برق تهدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسوایی اندرو، شاهزاده سابق به خاطر افشای اسناد اپستین، محبوبیت سلطنت انگلیس را کاهش داده و آینده تاج و تخت این کشور را با چالش مواجه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر اسلواکی گفت که اگر کی‌یف ترانزیت نفت از طریق خط لوله دروژبا را از سر نگیرد، اسلواکی از ۲۳ فوریه برق رسانی به اوکراین را متوقف خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انجمن کنترل تسلیحات هشدار داده است که ایالات متحده در حال نهایی کردن یک توافق همکاری هسته‌ای چند میلیارد دلاری با عربستان سعودی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است