پزشکی هستهای سبب افزایش دقت تصویربرداری و کاهش خطا
باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدیمقدم - علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نشست خبری بیست و سومین کنگره بین المللی پزشکی هسته ای گفت: «در این کنگره دستاوردهای بزرگ دانشمندان پزشکی هسته ای و دانش فنی بالای گروه پزشکی هسته ای ایران بررسی می شود. ایران از نظر علمی و مهارتی در یکی از بهترین جایگاه های دنیا قرار دارد. برای تامین تجهیزات حوزه پزشکی هسته ای نیازمند سرمایه گذاری ملی هستیم.»
علیرضا زالی گفت: «در پزشکی هسته ای در مرز دانش و در تراز بین المللی حرکت می کنیم. متخصصان داخلی از توان بالای علمی برخوردار هستند. از نظر دانش فنی و متخصصان حوزه پزشکی هسته ای دچار کمبود نیستیم.»
علیرضا زالی بیان کرد: «پزشکی هسته ای سال ۱۳۳۹ در ایران شروع به فعالیت کرده است. بخش خصوصی همگام با بخش دانشگاهی در حوزه پزشکی هسته ای، اقدامات درخشانی داشتهاند. بخش های تشخیصی و درمانی پزشکی هسته ای بیشتر توسط خیرین و وقف فعالیت می کنند.»
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: «پزشکی هسته ای در ایران در عرصه تشخیصی و درمانی از پیشرفت قابل توجهی برخوردار است. تصویربرداری مولکولی جزئی از پزشکی هسته ای است که در ایران به خوبی همگام با کشورهای پیشرفته انجام می شود.»
علیرضا زالی توضیح داد: «پزشکی هسته ای سبب افرایش دقت تصویر برداری و کاهش خطا خواهد شد. اصولا پزشکی هسته ای یک تخصص بین رشته ای تلقی می شود و مستعد استفاده از هوش مصنوعی است. پزشکی هسته ای در درمان موثر است.»
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: «جامعه جهانی اعتماد کامل به دانشمندان حوزه پزشکی هسته ای ایرانی دارد. در حوزه پزشکی هسته ای به شدت دچار کمبود تجهیزات هستیم.»
در ادامه مراسم، محمدعلی قدسی راد، عضو هیئت علمی دانشگاه و دبیر کنگره نیز گفت: «در این کنگره جدیدترین روش های تشخیصی و درمانی در حوزه پزشکی هسته ای به اشتراک گذاشته خواهند شد. در این کنگره سخنران هایی از آلمان، اتریش، استرالیا و آمریکا حاضر هستند. در این کنگره دانشمندان هسته ای کشورمان نیز سخنرانی خواهند کرد. درمان سرطان های مختلف از جمله سرطان سینه و پوست و همچنین درمان تومورهای مغزی به بحث و تبادل نظر گذاشته خواهد شد.»
در ادامه مراسم، مهستی عمویی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: «تجهیزات پزشکی هسته ای خوبی در بیمارستان ها و مراکز درمانی به کار گرفته شده اند و متخصصان باید اطلاعات خود را به روز رسانی کنند. پرتو دارو در ایران شناخته شده است و در منطقه پیشرفت قابل توجهی داشته است.»
12141271