اجتماعی 11:25 - 04 تیر 1401

بخشنامه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و کالای ایرانی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور، همزمان با ایام گرامیداشت هفته قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری بخشنامه حمایت از شرکتهای دانش‌بنیان را به دادستان‌های سراسر کشور ابلاغ نمود.

در این بخشنامه آمده است:

با گرامیداشت هفته قوه قضائیه و یاد و خاطره شهید عالیقدر آیت الله دکتر بهشتی و سایر شهدای گرانقدر، به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مبتنی بر نامگذاری سال ۱۴۰۱ از سوی معظم‌له با عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» و در جهت حل مشکلات اقتصادی و افزایش تولید ملی کشور مقرر می‌دارد:

دادستان‌های محترم با استفاده از ظرفیت مراجع قانونی نظیر شورای دستگاه‌های نظارتی، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و ضمن همکاری با بازرسان کل امور مراکز استان سازمان بازرسی کل کشور، نسبت به حسن اجرای قوانین مرتبط با شعار سال از جمله:

۱- قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات،

۲- قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی،

۳- قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار،

۴- قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور

اقدام مقتضی معمول و در رسیدگی به دعاوی و شکایات طرح شده به نقض مصادیق مندرج در قوانین مذکور تسریع و دقت لازم را اعمال نمائید.


11604070
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد افغانستانی که به اتهام آزار ۹ زن و دختر در پارک دو بار محاکمه و هر دو بار به اعدام محکوم شده بود، پس از نقض حکم اعدامش برای سومین بار محاکمه شد، اما این بار قضات دادگاه اتهام تجاوز به عنف را محرز ندانستند و وی را به ۱۰۰ ضربه شلاق محکوم ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، از انتقال مرکز خدمات ترافیکی از روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان دیدار رسمی وزیر محیط‌زیست، شهرسازی و تغییر اقلیم ترکیه با شینا انصاری، ۲ طرف بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های محیط‌زیست، از جمله مدیریت پسماند، کاهش کربن و تجارت سبز تأکید کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا، با هشدار درباره تبلیغات فریبنده در فضای مجازی گفت: افرادی که حساب بانکی خود را اجاره می‌دهند متهم در جرایم مربوطه هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد مغازه‌دار که در حمایت از مستأجرش شوهر سابق او را کشته بود و در یک قدمی اجرای حکم قصاص قرار داشت در زندان درگذشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: در بازه زمانی آغاز پیش ثبت نام تاکنون بیش از ۱۷ هزار نفر در پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵ نام نویسی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از شناسایی ۱۶۲۰ خودروی فرسوده و رهاشده از ۱۹ تا ۲۵ مهر ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران با ۱۶۳ نفر از قضات استان تهران با حضور در ندامتگاه‌های مختلف با زندانیان دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از ۲۴ ساعت محدودیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال به دلیل عبور احشام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۱۳ در وضعیت نارنجی و آلوده برای گروه‌های حساس قرار دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است