اجتماعی 11:25 - 04 تیر 1401

بخشنامه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و کالای ایرانی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور، همزمان با ایام گرامیداشت هفته قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری بخشنامه حمایت از شرکتهای دانش‌بنیان را به دادستان‌های سراسر کشور ابلاغ نمود.

در این بخشنامه آمده است:

با گرامیداشت هفته قوه قضائیه و یاد و خاطره شهید عالیقدر آیت الله دکتر بهشتی و سایر شهدای گرانقدر، به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مبتنی بر نامگذاری سال ۱۴۰۱ از سوی معظم‌له با عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» و در جهت حل مشکلات اقتصادی و افزایش تولید ملی کشور مقرر می‌دارد:

دادستان‌های محترم با استفاده از ظرفیت مراجع قانونی نظیر شورای دستگاه‌های نظارتی، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و ضمن همکاری با بازرسان کل امور مراکز استان سازمان بازرسی کل کشور، نسبت به حسن اجرای قوانین مرتبط با شعار سال از جمله:

۱- قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات،

۲- قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی،

۳- قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار،

۴- قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور

اقدام مقتضی معمول و در رسیدگی به دعاوی و شکایات طرح شده به نقض مصادیق مندرج در قوانین مذکور تسریع و دقت لازم را اعمال نمائید.


11604070
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست از تشکیل هزار و ٣١ پرونده قبل از اقدام به شکار و صید در نیمه اول سال جاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون گفت: تأکید کرد که دولت چهاردهم عدالت را به عنوان محور اصلی سیاستگذاری‌ها انتخاب کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی شرکت بهره‌برداری مترو تهران از اختلال در خط ۴ مترو به دلیل نقص فنی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در سومین همایش بین المللی شهر پایدار ویژه شهرداری‌ها ، در جمع شهرداران به بررسی جنبه‌های محیط زیستی مدیریت پسماند در شرایط اضطراری پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته امداد و شرکت سایپا به منظور واگذاری هزار دستگاه خودروی وانت به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته امداد و شرکت سایپا به منظور واگذاری هزار دستگاه خودروی وانت به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند شمالی تونل رسالت و باند جنوبی تونل شهدای غزه به دلیل انجام عملیات تعمیر و کالیبراسیون تجهیزات امشب مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: اظهار نظر در مورد احکام اسلامی از شئون فقهاء عظام و دانشمندان اسلامی است و غیرمتخصص نباید نظر دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هیأت حقوق بشری اندونزی در بازدید از بخش‌های مختلف ندامتگاه اوین، تجاوز رژیم صهیونیستی به این ندامتگاه را محکوم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه انقلاب اسلامی تهران رای بدوی دو فرانسوی بازداشت شده در ایران که به جاسوسی متهم شده بودند را صادر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است