اقتصادی 17:37 - 08 اردیبهشت 1404
معاون اتکایی بیمه مرکزی، به همراه مدیرعامل شرکت بیمه البرز و تیمی از کارشناسان و ارزیابان بیمه مرکزی از محل انفجار بندر شهید رجایی بازدید کردند.

تسریع در پرداخت زیان توسط شرکت‌های بیمه

باشگاه خبرنگاران جوان - مجید تقی‌لو معاون اتکایی بیمه مرکزی، با اشاره به ابعاد مختلف حادثه و خسارات وارد شده در حادثه انفجار بندر شهید رجایی، اظهار داشت: بر اساس ارزیابی‌های اولیه، بیشترین خسارت مربوط به کانتینر‌های موجود در بندر است و پس از مشخص شدن جزئیات پوشش‌های بیمه‌ای و برآورد نهایی خسارات، مراحل بعدی برای جبران زیان زیاندیدگان آغاز خواهد شد.

تقی‌لو همچنین تأکید کرد: در این حادثه، بیشتر شرکت‌های بیمه در حوزه‌های مختلف متحمل خسارت شده‌اند، اما به دلیل بهره‌مندی از پوشش بیمه اتکایی، قادر به ایفای تعهدات خود خواهند بود.

گفتنی است، بیمه مرکزی با حضور میدانی در محل حادثه و اعمال نظارت دقیق، ضمن اطمینان از ارائه خدمات مناسب از سوی شرکت‌های بیمه، در تلاش است تا روند تعیین خسارت و پرداخت آن به زیان‌دیدگان با دقت و سرعت دنبال شود.

منبع: بیمه مرکزی


12184486
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور مالیاتی بخشنامه بخشودگی جرایم مالیاتی طلافروشان ناشی از عدم اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان درباره صورتحساب الکترونیکی را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جهاد کشاورزی تهران گفت: بازرسی از بازار کالاهای اساسی تشدید شده و اکیپ بازرسان افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت ارزش‌گذاری اموال و دارایی‌های بانک آینده، مجوز قیمت‌گذاری بیش از ۱۰۰ شعبه‌ی این بانک را که در فهرست انتقال به بانک ملی ایران قرار دارند، صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از کاهش ۱۰۰ میلیون مترمکعبی برداشت از سد‌های تامین‌کننده آب این استان در هشت ماهه نخست امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: ازدنیمه آذرماه با ورود سامانه‌های بارشی پاییزی و زمستانی شرایط تغییر کرده و طی هفته گذشته شاهد بارش‌های گسترده در نقاط مختلف کشور بودیم
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر از پایان برنامه‌های تعمیرات، بهینه‌سازی و آماده‌سازی پست‌ها و خطوط انتقال برق پیش از ورود به اوج بار تابستان آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تعداد بیمه‌نامه‌های صادره در بازار بیمه طی هشت‌ماه نخست ۱۴۰۴ به حدود ۵۱.۱ میلیون فقره رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی بانک‌های دولتی اعلام کرد که ساعت کاری بانک‌ها از اول دی ماه برای مشتریان ۷.۳۰ تا ۱۳.۳۰ خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و کاهش هدر رفت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: سالانه حدود ۱۰۰ هزار انشعاب غیر مجاز در کل کشور شناسایی و مجاز می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حال حاضر ظرفیت معادل ۱۵۰۰ مگاوات مولد برق اضطراری در کشور وجود دارد که تنها با پیگیری و بدون تحمیل هیچ‌گونه هزینه‌ای می‌تواند وارد مدار بهره‌برداری شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است