اقتصادی 17:37 - 08 اردیبهشت 1404
معاون اتکایی بیمه مرکزی، به همراه مدیرعامل شرکت بیمه البرز و تیمی از کارشناسان و ارزیابان بیمه مرکزی از محل انفجار بندر شهید رجایی بازدید کردند.

تسریع در پرداخت زیان توسط شرکت‌های بیمه

باشگاه خبرنگاران جوان - مجید تقی‌لو معاون اتکایی بیمه مرکزی، با اشاره به ابعاد مختلف حادثه و خسارات وارد شده در حادثه انفجار بندر شهید رجایی، اظهار داشت: بر اساس ارزیابی‌های اولیه، بیشترین خسارت مربوط به کانتینر‌های موجود در بندر است و پس از مشخص شدن جزئیات پوشش‌های بیمه‌ای و برآورد نهایی خسارات، مراحل بعدی برای جبران زیان زیاندیدگان آغاز خواهد شد.

تقی‌لو همچنین تأکید کرد: در این حادثه، بیشتر شرکت‌های بیمه در حوزه‌های مختلف متحمل خسارت شده‌اند، اما به دلیل بهره‌مندی از پوشش بیمه اتکایی، قادر به ایفای تعهدات خود خواهند بود.

گفتنی است، بیمه مرکزی با حضور میدانی در محل حادثه و اعمال نظارت دقیق، ضمن اطمینان از ارائه خدمات مناسب از سوی شرکت‌های بیمه، در تلاش است تا روند تعیین خسارت و پرداخت آن به زیان‌دیدگان با دقت و سرعت دنبال شود.

منبع: بیمه مرکزی


12184486
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت از رشد ۳۰۰ درصدی جایگزینی موتورسیکلت و خودرو‌های فرسوده در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۶۰ همت پرونده تعزیراتی به سازمان تعزیرات معرفی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۹۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت نیرو گفت: اصلاح اقتصاد آب و برق با هدف رفع موانع و جذاب‌سازی فضای کسب و کار برای سرمایه‌گذاران اولویت اصلی وزارت نیرو است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، همان‌طور که با راه‌اندازی گواهی سپرده و صندوق‌های طلا، اعتماد سرمایه‌گذاران به بورس کالا بازگشت، ساختار شفاف و مقررات‌محور صندوق‌های ارزی نیز می‌تواند اعتماد بالایی ایجاد کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته بسیاری از کارشناسان اصلاح سیاست‌های ارزی زمینه ساز حذف رانت‌های چند صد میلیارد دلاری، تأمین ثبات بلندمدت بازار ارز و مهار پایه پولی آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بازار طلا یکی از حساس‌ترین و پویاترین بازار‌های مالی در جهان است که تحت تأثیر عوامل مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی قرار می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفر با قطار همواره یکی از محبوب‌ترین و ایمن‌ترین روش‌های جابه‌جایی در میان مسافران ایرانی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: با توجه به بارش باران و برف در محور‌های غربی و شمال غربی کشور مسافران پیش از عزیمت به جاده‌ها از آخرین وضعیت جوی محور‌ها مطلع شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:از روز شنبه سامانه بارشی جدیدی از سمت شمال‌غرب و غرب کشور وارد می‌شود که موجب بارش گسترده باران و برف در این مناطق می شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است