اجتماعی 14:46 - 16 بهمن 1403
نخستین جلسه آموزشی ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود با همکاری وزارت دادگستری و شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری به‌صورت مجازی برگزار شد.

برگزاری نخستین دوره آموزشی ارزش گذاری دارایی‌های نامشهود

به گزارش روابط عمومی شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری، نخستین دوره آموزشی ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود با همکاری وزارت دادگستری و شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری برگزار شد.

محمدحسین دادخواه در مراسم افتتاحیه این دوره ضمن تأکید بر اهمیت آموزش‌های تخصصی در حوزه مالکیت فکری، اظهار داشت: نقش کارشناسان رسمی در ارزیابی دقیق و درست دارایی‌های نامشهود غیرقابل انکار است. در سال‌های اخیر با پیچیدگی‌های بیشتر در حوزه مالکیت فکری، نیاز به کارشناسان متخصص در این زمینه بیشتر از همیشه حس می‌شود.

رئیس شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری افزود: این دوره آموزشی فرصتی مناسب برای کارشناسان است تا با تسلط به روش‌های جدید و علمی، ارزیابی‌های دقیق و قابل اعتمادی در زمینه دارایی‌های نامشهود ارائه دهند.

دادخواه تأکید کرد: مجموعه شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری همواره در تلاش است تا با برگزاری چنین دوره‌های آموزشی، سطح علمی و حرفه‌ای کارشناسان رسمی را ارتقاء دهد و به‌ویژه در زمینه ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود، که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، توانمندی‌های آنان را افزایش دهد.

رئیس شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری اظهار داشت: این دوره آموزشی ۶۰ ساعته به‌صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود و شامل مباحثی همچون ارزیابی اختراعات، مدل‌های مصرفی، علائم تجاری، اسرار تجاری و دیگر دارایی‌های نامشهود می‌باشد.

دادخواه تصریح کرد: همچنین، با توجه به پیچیدگی‌های این حوزه، هر شرکت‌کننده در این دوره باید توانایی بررسی ابعاد مختلف این نوع دارایی‌ها از جنبه‌های حقوقی، اقتصادی و فنی را کسب کند.

وی تاکیدکرد: هدف از برگزاری این دوره آموزشی، افزایش سطح آگاهی کارشناسان رسمی است تا آنها قادر باشند ارزش‌گذاری دقیق و اصولی بر روی دارایی‌های نامشهود داشته باشند و از این طریق به حفظ حقوق مالکان فکری کمک کنند.


12151081
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از ابتدای سال جاری بیش از ۷ میلیون تخلف ساکن در پایتخت ثبت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صادقی بر ضرورت رفع سریع ایرادات سامانه تاکسی اینترنتی «شهرزاد» و توسعه‌ی خدمات آن برای رقابت مؤثر با سایر اپلیکیشن‌ها تأکید کرد. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان زندان‌ها گفت: قریب به ۶۳ هزار خانواده زندانیان تحت پوشش انجمن حمایت زندانیان هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه گفت: جامعه‌ای که می‌خواهد به تکامل برسد، آحاد جامعه اعم از زن و مرد باید هر اقدامی را توام با حیا انجام دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط‌زیست گفت: گزارشی که مجلس شورای اسلامی درباره آتش سوزی جنگل‌های الیت ارایه کرده، غیرکارشناسی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل نیروی انسانی سازمان بهزیستی با اشاره به استخدام ۴۴۰۳ نفر از افراد دارای معلولیت در ۴۶ دستگاه اجرایی، گفت: بیشترین سهمیه مربوط به وزارت آموزش‌وپرورش، وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضور شورای شهر تهران گفت: تصویب نرخ کرایه وسایل نقلیه درون‌شهری صرفاً بر عهده شورای اسلامی شهر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون بر روی عدد ۹۷ و در وضعیت قابل قبول، اما مرز آلودگی قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۴ ایرانی محبوس در زندان‌های گرجستان برای گذراندن باقیمانده دوران محکومیت خود به ایران منتقل شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا با هشدار نسبت به افزایش سوانح ناوگان حمل‌ونقل عمومی، از جان‌باختن ۵ نفر و مصدومیت ۴۶ نفر تنها در ۷۲ ساعت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است