اجتماعی 14:46 - 16 بهمن 1403
نخستین جلسه آموزشی ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود با همکاری وزارت دادگستری و شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری به‌صورت مجازی برگزار شد.

برگزاری نخستین دوره آموزشی ارزش گذاری دارایی‌های نامشهود

به گزارش روابط عمومی شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری، نخستین دوره آموزشی ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود با همکاری وزارت دادگستری و شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری برگزار شد.

محمدحسین دادخواه در مراسم افتتاحیه این دوره ضمن تأکید بر اهمیت آموزش‌های تخصصی در حوزه مالکیت فکری، اظهار داشت: نقش کارشناسان رسمی در ارزیابی دقیق و درست دارایی‌های نامشهود غیرقابل انکار است. در سال‌های اخیر با پیچیدگی‌های بیشتر در حوزه مالکیت فکری، نیاز به کارشناسان متخصص در این زمینه بیشتر از همیشه حس می‌شود.

رئیس شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری افزود: این دوره آموزشی فرصتی مناسب برای کارشناسان است تا با تسلط به روش‌های جدید و علمی، ارزیابی‌های دقیق و قابل اعتمادی در زمینه دارایی‌های نامشهود ارائه دهند.

دادخواه تأکید کرد: مجموعه شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری همواره در تلاش است تا با برگزاری چنین دوره‌های آموزشی، سطح علمی و حرفه‌ای کارشناسان رسمی را ارتقاء دهد و به‌ویژه در زمینه ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود، که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، توانمندی‌های آنان را افزایش دهد.

رئیس شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری اظهار داشت: این دوره آموزشی ۶۰ ساعته به‌صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود و شامل مباحثی همچون ارزیابی اختراعات، مدل‌های مصرفی، علائم تجاری، اسرار تجاری و دیگر دارایی‌های نامشهود می‌باشد.

دادخواه تصریح کرد: همچنین، با توجه به پیچیدگی‌های این حوزه، هر شرکت‌کننده در این دوره باید توانایی بررسی ابعاد مختلف این نوع دارایی‌ها از جنبه‌های حقوقی، اقتصادی و فنی را کسب کند.

وی تاکیدکرد: هدف از برگزاری این دوره آموزشی، افزایش سطح آگاهی کارشناسان رسمی است تا آنها قادر باشند ارزش‌گذاری دقیق و اصولی بر روی دارایی‌های نامشهود داشته باشند و از این طریق به حفظ حقوق مالکان فکری کمک کنند.


12151081
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: صد‌ها پناهگاه توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران در پایتخت شناسایی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مردی که متهم است در یک درگیری مسلحانه دختر جوانی را به قتل رسانده در دادگاه مدعی شد از حضور قربانی در داخل خودرو مطلع نبوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تشریح تفاوت‌های روش اول با روش دوم کالابرگ پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قاتل شهید آرمین عباسی از عوامل یگان امداد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ که در تاریخ ۱۹ دی ماه به شهادت رسید دستگیر شد .
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از بازگشایی محور‌های چالوس و تهران - شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دو تروریست داعشی که در بمب‌گذاری اتوبوس مسیر تهران به ایلام مشارکت داشته و منجر به شهادت یک دختر و مجروحیت تعداد زیادی از هموطنان شد به دار مجازات آویخته شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در اکثر معابر تهران، در روز شنبه چهارم بهمن ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۴ بهمن ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، تمامی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه (غیر از واحد‌های کشیک) در استان تهران در روز شنبه ۴ بهمن تعطیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شماره گذاری راهور فراجا گفت: با وجود تعطیلی ادارات در برخی استان‌ها، مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک خودرو در سراسر کشور فردا فعال خواهند بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است