اجتماعی 16:21 - 20 شهریور 1403
فرمانده انتظامی شهرستان قدس از پاکسازی بوستان‌های این شهرستان از وجود افراد مزاحم و لاابالی خبر داد.

جمع آوری اراذل در بوستان‌های شهر قدس

سرهنگ سید نظام موسوی، فرمانده انتظامی شهرستان قدس از جمع آوری و پاکسازی بوستان‌های این شهرستان از وجود افراد مزاحم و لاابالی خبر داد.

به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ سید نظام موسوی روز سه شنبه در این باره گفت: به دنبال انتشار گزارش شهروندی مبنی بر حضور افراد مزاحم در پارک شهید عزیزی شهر قدس و ایجاد مزاحمت برای شهروندان، از این رو مراتب با توجه به دستور سردار فرماندهی محترم انتظامی استان توسط عوامل انتظامی این شهرستان در دستور کار قرار گرفت.

این مقام انتظامی افزود: شب گذشته با بهره‌گیری از ظرفیت یگان امداد شهرستان، طرح پاکسازی در پارک مورد نظر اجرا و ضمن توقیف دو دستگاه موتورسیکلت نسبت به سالم سازی محیط از لوث وجود افراد مزاحم و لاابالی اقدام گردید.

وی ادامه داد: حضور و سرکشی مستمر عوامل انتظامی در پارک مورد اشاره بمنظور تامین امنیت خاطر و رضایتمندی شهروندان ادامه خواهد داشت.

شهرستان قدس در غرب استان تهران قرار دارد.


12091391
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت روند اعزام زائران ایرانی به حج تمتع ۱۴۰۵ را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت در خصوص آغاز زمان انتخاب کاروان و قطعی کردن ثبت‌نام حج تمتع سال ۱۴۰۵ از طریق سامانه به نشانی My.haj.ir اطلاعیه‌ای صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از آمار و ارقام تصادفات فوتی بزرگراه‌های پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امروز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از فرصت سه ماهه به خوابگاه‌های دانشگاه‌های شریعتی و شاهد برای ایمن‌سازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: شورا مجوز واردات موتورسیکلت برقی را به شهرداری نداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با هشدار نسبت به تلاش سودجویان برای نسبت‌دادن افزایش قیمت کالاها و خدمات به سه‌نرخی شدن قیمت بنزین گفت: تعزیرات آماده برخورد با سودجویان قیمت بنزین و خودرو است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس خانواده گفت: متأسفانه هنوز هم برخی از افراد هستند که به دنبال خرافه‌ می‌روند و زندگی خود و دیگران را به نابودی می‌کشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری گفت: ادامه انتقال محکومین منوط به همکاری طرف افغانستانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده آتش‌سوزی یک خانه و کشف جسد پسری جوان در حالی با یک متهم به دادگاه کیفری تهران رفت که مرد جوان منکر هر گونه دخالت در این حادثه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در سطح کشور لازم است رانندگان تاکسی اینترنتی از قوانین حمایتی برخوردار شوند. 

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است