اجتماعی 14:55 - 10 مهر 1403
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری ۵ شرور سابقه دار و عاملان تخریب خودرو شهروندان، که اقدام به درگیری و تخریب اموال عمومی کرده بودند، خبر داد.

پلیس شهر ری، اراذل و اوباش را زمینگیر کرد

سرهنگ محمدقاسم طرهانی بیان داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در تاریخ یکم مهر ماه ساعت یک بامداد مبنی بر وقوع یک مورد قمه کشی و ایجاد مزاحمت برای شهروندان و تخریب اموال شهروندان واقع در خیابان شهادت محله دولت آباد که مأموران انتظامی بلافاصله به محل مراجعه که مشاهده کردند پنج تن اوباش در حال تخریب شیشه‌های خودرو شهروندان، عربده کشی می‌باشند که با اقتدار در یک اقدام ضربتی سه شرور را در صحنه دستگیر کردند.

وی افزود: ۲ تن از اوباش که جز عاملان اصلی بودند با سوءاستفاده از تاریکی هوا از صحنه متواری شدند که اقدامات اطلاعاتی و تخصصی برای دستگیری متهمان متواری آغاز شد که در هشتم مهرماه امسال مخفیگاهشان شناسایی و پس از انجام هماهنگی قضائی به محل اعزام و در یک عملیات غافلگیرانه هر ۲ متهم را دستگیر و ۲ قبضه سلاح سرد از مخفیگاهشان کشف و به پلیس منتقل شدند.

این مقام انتظامی اظهار داشت: متهمان دستگیر شده پس از انجام تحقیقات تکمیلی به جرم خود اعتراف که پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی اعزام و با دستور قضائی ۲ متهم اصلی برای بازسازی صحنه به محل جرم اعزام و ضمن بازسازی صحنه متهمان در مقابل شهروندان اظهار ندامت و پشیمانی کرده که شهروندان نیز با مراجعه به پلیس از اقدام به موقع و برخورد قاطعانه تقدیر و تشکر کردند.

سرهنگ طرهانی با تاکید بر اینکه امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است، گفت: پلیس اجازه خودنمایی به هنجارشکنان نخواهد داد و با برخورد قانونی و مقتدرانه در جهت حفظ نظم و امنیت با تمام توان و تجهیزات در اختیار اقدام خواهند کرد.


12099279
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جدید شهرداری تهران با عنوان «خانه ریز» که هدف آن سرمایه‌گذاری سانتی‌متری در مسکن عنوان شده، با واکنش کارشناسان مواجه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال گفت: کیفیت عکس‌های کارت ملی مناسب نیست و اصلاحاتی برای بهبود آن در دفاتر پیشخوان در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد که تعداد عمره گزاران اعزامی به سرزمین وحی در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان افزایش یافته و در روز به بیش از ۱۳۰۰ نفر خواهد رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود و بیش از چهار هزار نفر از افراد دارای معلولیت جذب خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هدف ما این است که شبکه بزرگ «ایران بانوها» را برای فردای کشور رقم بزنیم. ما مصمم هستیم هرسال با قوت بیشتر و با برطرف کردن ضعف‌ها پیش برویم تا روزی که چشم هیچ دختر نوجوان ایرانی برای الگو به بیرون از کشور نباشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند شمالی تونل شهدای غزه امشب از ساعت ۲۴ تا ۵ صبح مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران از محکومیت ۱۰ میلیارد ریالی مشاور املاک متخلف خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران گفت: مردم ولی‌نعمت ما هستند و باید امور آنان در کوتاه‌ترین زمان ممکن سامان یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هیچ‌یک از طرح‌های محدودیت تردد، از جمله طرح زوج و فرد، مشمول ممنوعیت نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عدالت اداری گفت: ما در دیوان عدالت، با راه‌اندازی سامانه تلفنی ۳۰۱۰۰ گامی بزرگ در راستای تسهیل رسیدگی به درخواست‌های مردمی برداشتیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است