اجتماعی 14:55 - 10 مهر 1403
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری ۵ شرور سابقه دار و عاملان تخریب خودرو شهروندان، که اقدام به درگیری و تخریب اموال عمومی کرده بودند، خبر داد.

پلیس شهر ری، اراذل و اوباش را زمینگیر کرد

سرهنگ محمدقاسم طرهانی بیان داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در تاریخ یکم مهر ماه ساعت یک بامداد مبنی بر وقوع یک مورد قمه کشی و ایجاد مزاحمت برای شهروندان و تخریب اموال شهروندان واقع در خیابان شهادت محله دولت آباد که مأموران انتظامی بلافاصله به محل مراجعه که مشاهده کردند پنج تن اوباش در حال تخریب شیشه‌های خودرو شهروندان، عربده کشی می‌باشند که با اقتدار در یک اقدام ضربتی سه شرور را در صحنه دستگیر کردند.

وی افزود: ۲ تن از اوباش که جز عاملان اصلی بودند با سوءاستفاده از تاریکی هوا از صحنه متواری شدند که اقدامات اطلاعاتی و تخصصی برای دستگیری متهمان متواری آغاز شد که در هشتم مهرماه امسال مخفیگاهشان شناسایی و پس از انجام هماهنگی قضائی به محل اعزام و در یک عملیات غافلگیرانه هر ۲ متهم را دستگیر و ۲ قبضه سلاح سرد از مخفیگاهشان کشف و به پلیس منتقل شدند.

این مقام انتظامی اظهار داشت: متهمان دستگیر شده پس از انجام تحقیقات تکمیلی به جرم خود اعتراف که پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی اعزام و با دستور قضائی ۲ متهم اصلی برای بازسازی صحنه به محل جرم اعزام و ضمن بازسازی صحنه متهمان در مقابل شهروندان اظهار ندامت و پشیمانی کرده که شهروندان نیز با مراجعه به پلیس از اقدام به موقع و برخورد قاطعانه تقدیر و تشکر کردند.

سرهنگ طرهانی با تاکید بر اینکه امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است، گفت: پلیس اجازه خودنمایی به هنجارشکنان نخواهد داد و با برخورد قانونی و مقتدرانه در جهت حفظ نظم و امنیت با تمام توان و تجهیزات در اختیار اقدام خواهند کرد.


12099279
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت عمومی فراجا اعلام کرد: ۳۴ نفر از افراد شرور محلات دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت اقتصادی از انهدام باندی خبر داد که طی سه سال بیش از ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق کرده بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، از ثبت ۴۲۴ حادثه و انتقال ۲۳۵ نفر به مراکز درمانی توسط نجاتگران این جمعیت در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرمانداری تهران از اجرای طرح جایگزینی تدریجی کارگران ایرانی به‌جای اتباع در حوزه جمع‌آوری پسماند خبر داد و گفت: تاکنون هزار نیروی ایرانی در چارچوب این طرح جذب شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» املاک وثیقه شبنم نعمت‌زاده، متهم پرونده اقتصادی و دارویی کشور، که پس از مرخصی از زندان بازنگشته است، وارد فرآیند مزایده شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم‌اکنون بر روی عدد ۱۱۲ قرار گرفته و هوا در وضعیت نارنجی و برای گروه‌های حساس جامعه، آلوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حفاظت محیط زیست ایران، با اعلام اینکه محیط زیست، قربانی خاموش منازعات است، نسبت به تبعات «نظامی‌سازی فزاینده» در خلیج فارس و دریای عمان هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شورای ترافیک تهران سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای پایتخت را لغو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با اشاره به سنت نظافت فرش‌ها در ایام پایانی سال، گفت: شهروندان مراقب فعالیت قالیشویی‌های غیر مجاز باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده فراجا با گرامیداشت یاد شهدای حوادث تلخ ۱۸ و ۱۹ دی، گفت: شهدای این حوادث تلخ در اقدامات آشوب طلبانه و خشونت بار آمریکایی - صهیونیستی جان خود را از دست دادند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است