اجتماعی 14:29 - 22 خرداد 1403
ویژه برنامه‌های زیست محیطی با شعار «سهم من در تداوم حیات» در محلات منطقه ۱۴ برگزار شد.

خانواده‌های منطقه ۱۴ از برنامه‌های زیست محیطی بهره‌مند شدند

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۱۴، علیرضا رباطی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه در این باره گفت: با توجه به ضرورت حفاظت از محیط زیست و مسئولیت پذیری اجتماعی، ویژه برنامه‌های متعددی با موضوع محیط زیست در سرای محلات نواحی ۲۱ گانه منطقه به اجرا درآمد.

رباطی با اشاره به برنامه‌های اجرا شده برای هزاران شهروند در گروه‌های سنی مختلف گفت: شهروندان منطقه در قالب اجرای نمایش‌های هنری، برنامه‌های فرهنگی و کارگاه‌های آموزشی رایگان، کاشت درخت، نمایشگاه بهترین از دور ریختنی‌ها و... از این برنامه‌های محیط زیستی بهره‌مند شدند. 

وی با بیان اینکه بوستان آلاله منطقه میزبان صد‌ها شهروند در فعالیت‌های محیط زیستی شد، افزود: از پاکسازی محیط زیست، توزیع کیسه‌های پارچه ای، آموزش‌های تفکیک پسماند از مبدا گرفته تا رویداد بهترین‌ها از دور ریختنی‌ها با مشارکت کودکان و نوجوانان از جمله فعالیت‌های محیط زیستی است که با تاکید بر کاهش و مدیریت پسماند و جلب مشارکت برنامه ریزی و اجرا شده است.

معاون خدمات شهری منطقه در پایان با اشاره به معرفی و آموزش نصب اپلیکیشن شهرزاد توسط فعالان بازیافت و پسماند منطقه جهت اجرای طرح نوماند در محلات یاداورشد: به منظور ارتقاء سطح آگاهی شهروندان و ترغیب شان در حفظ و نگهداری محیط زیست برنامه‌های آموزشی در طول تابستان در خانه‌های محیط زیست، غرفه ها، بوستان‌ها و محلات استمرار خواهد داشت.


12062205
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل توانبخشی جمعیت هلال‌احمر ضمن تشریح سیاست‌های حوزه توانبخشی از تقویت روند تأمین قطعات تخصصی ارتز و پروتز، توسعه برنامه‌های غربالگری و ساماندهی ساختار‌های پشتیبان خدمات توانبخشی در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقی خبر داد که تحت عنوان مسافر کارت‌های بانکی رانندگان را سرقت و آنها را خالی می‌کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سالاری گفت: استرداد بانک رفاه و بازگشت آن به دست بازنشستگان و کارگران به عنوان صاحبان اصلی آن، رفع یکی از دغدغه‌های اساسی آنان را موجب شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با دستور دادستانی تهران، به دلیل تخلف ایران خودرو در افزایش قیمت، سایت فروش محصولات این خودروساز مسدود شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۸۷ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راه فراجا از بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی ۲۰ استان کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از ورود سریع دستگاه‌های نظارتی به گزارش‌های احتکار روغن در برخی استان‌ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از وقوع دو حادثه آتش سوزی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از غیرقانونی بودن قیمت‌های جدید ایران خودرو خبر داد و از مردم خواست تا زمان تعیین تکلیف نهایی، از ثبت‌نام جدید خودداری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: تاکنون اسناد و مدارک متعددی از جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا گردآوری شده و بر همین اساس، ۲۱۰ هزار دادخواست در مراجع ذی‌صلاح تنظیم و صادر شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است