علمی فناوری 15:41 - 04 اردیبهشت 1404
وزیر بهداشت گفت: با توجه به پیشرفت‌های ایران و چبن در حوزه مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی امیدوارم همکاری‌های مشترک ایران و چین گسترش یابد.

گسترش همکاری ایران و چین در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در دستور کار

باشکاه خبرنگاران جوان - دکتر محمد رضا ظفرقندی در اولین روز از سفر به چین به منظور حضور در اجلاس وزرای عضو پیمان شانگهای، در نشست «سلامت مبتی بر تحول و نوآوری: فرصت‌های جدید برای همکاری ایران-چین در حوزه تکنولوژی پزشکی» که با هماهنگی مرکز تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، سرکنسولگری ایران در شانگهای و اداره بین الملل وزارت بهداشت در شهر شانگهای برگزار شد، حضور یافت.

وزیر بهداشت کشورمان ضمن تشکر از برگزارکنندگان چینی و ایرانی برای برگزاری این رویداد، اظهار داشت: همکاری در حوزه سلامت یکی از ابعاد حقوق بشری بوده و از گذشته ایران و چین همکاری‌های خوبی در حوزه سلامت داشته‌اند.

وی ادامه داد: با توجه به پیشرفت‌های دو کشور در حوزه مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی امیدوارم همکاری‌های مشترک ایران و چین گسترش یابد و با توجه به سفر قریب الوقوع دکتر پزشکیان - رئیس جمهور ایران - به چین، امیدواریم گام‌های عملی و اجرایی در این زمینه برداشته شود.

علی محمدی - سرکنسول ایران - نیز در ابتدای این نشست در شهر شانگهای ضمن استقبال از وزیر بهداشت و هیات همراه به شهر شانگهای گفت: با توجه به پیشرفت‌های کشور چین در حوزه سلامت، به‌ویژه در حوزه فناوری، دارو و تجهیزات پزشکی، تلاش شده با برگزاری این جلسه ضمن آشنایی با جنبه‌هایی از توانمندی کشور چین، در خصوص تبادل فناوری و به اشتراک گزاری تجربیات و پیشرفت ها، بین صاحبان شرکت‌ها و مقامات بلندپایه سلامت کشورمان گفت‌و‌گو صورت گیرد.

وی افزود: تفاهمنامه ۲۵ ساله ایران و چین، این زمینه را برای تسریع در همکاری، هموار می‌کند. کنسولگری ایران در شانگهای تلاش دارد زمینه همکاری دو کشور در حوزه سلامت را بیش از بیش فراهم آورد.

در ادامه ۱۸ شرکت دارویی و تجهیرات پزشکی و بیمارستانی چینی، ضمن معرفی شرکت‌های خود، پیشنهادات شان را در حوزه همکاری از جمله تولید مشترک، انتقال تکنولوژی و تامین نیاز‌های ایران اعلام کردند و طرفین به سوالات مطروحه یکدیگر پاسخ دادند.

به گزارش وبدا، در این نشست دکتر نظری - نماینده مجلس، دکتر پیرصالحی -معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر رئیسی - معاون بهداشت، دکتر بیگلری - دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری بین المل وزارت بهداشت و نمایندگانی از وزارت بهداشت، مرکز تحول و پیشرفت ریاست جمهوری و سرکنسوگری ایران در شانگهای حضور داشتند.


12183008
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیته کشوری تجویز و مصرف منطقی دارو گفت: مصرف ناصحیح آنتی‌بیوتیک‌ها عامل اصلی گسترش مقاومت‌های میکروبی است و مقابله با این پدیده باید در صدر برنامه‌های ملی سلامت قرار گیرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: تداوم تحریم‌ها موجب اختلال جدی در زنجیره تأمین دارو، تجهیزات آزمایشگاهی و اقلام پیشگیری می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» میلیون‌ها نفر در سراسر جهان روزانه از چت‌بات‌هایی مانند ChatGPT، Cloud و Replika استفاده می‌کنند و به دنبال دوستی، رابطه عاشقانه یا حتی درمان هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان آموزش و پرورش استثنایی اعلام کرد: مدیران و معلمان مدارس ابتدایی عادی از این پس می‌توانند از طریق سامانه سیدا، دانش‌آموزان مشکوک به اختلال یادگیری و دیرآموز را به مراکز جامع سنجش، آموزش و توانبخشی ارجاع دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست‌جمهوری گفت: محدودیت‌های قانونی فعلی مانع از شکل‌گیری شرکت‌های بزرگ دانش‌بنیان در ایران شده و این موضوع توان رقابت کشور در بازارهای جهانی را کاهش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر ارتباطات از تدوین نقشه راه چهارساله این وزارتخانه با محوریت شفافیت، توانمندسازی بخش خصوصی و جذب سرمایه داخلی و بین‌المللی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اورژانس استان تهران از وقوع یک مورد حادثه آتش سوزی در طبقه سوم بیمارستان بهارلو خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دو عید بزرگ اسلامی، عید فطر و عید قربان، در چهل‌وسومین کنفرانس عمومی یونسکو توسط سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد یونسکو، به رسمیت شناخته شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اهمیت آموزش دیجیتال نسل جوان گفت: جهاد دانشگاهی می‌تواند بازوی مؤثری در اجرای طرح ملی ایران دیجیتال باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان ژن‌های جدیدی را در ارتباط با چاقی شناسایی کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است