بین‌الملل 17:00 - 01 بهمن 1403
با آزادی اسرای فلسطینی و بازگشت تعدادی از آنها به کرانه باختری و قدس فرماندهی منطقه مرکزی رژیم صهیونیستی درصدد انجام اقدامات پیشگیرانه است.

بازگشت اسرا به کرانه باختری، رژیم اسرائیل را به وحشت انداخت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - رسانه‌های صهیونیستی تایید کردند که فرماندهی منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی (مسئول واحد‌ها و لشکر‌های مستقر در کرانه باختری و قدس اشغالی) تصمیم گرفته است تا تعدادی اقدامات پیشگیرانه را برای آمادگی برای هر گونه تشدید تنش در کرانه باختری با آزادی تعدادی از اسیران فلسطینی انجام دهد. 

کانال اسرائیلی i۲۴ گزارش داد که نهاد‌های امنیتی و نظامی رژیم تروریستی اسرائیل به خوبی می‌دانند که اسرایی که در معامله مبادله آزاد شده‌اند، چالش امنیتی بزرگی در کرانه باختری ایجاد خواهند کرد و ممکن است در هر زمانی حمله‌ای مشابه آنچه که حماس انجام داد، در کرانه باختری تکرار شود.

این کانال ادعا کرد که برنامه ریزی و اجرای حماس برای حمله‌ای از این نوع در کرانه باختری یک فرضیه محتمل است، زیرا با توافق آتش بس در غزه در تضاد نیست.

این کانال گفت که تغییری در روش دفاع از شهرک‌های اشغالی در کرانه باختری با هدف کاهش احتمال حملات خودرو‌های عبوری یا عملیات‌هایی مشابه عملیات‌هایی که در اول سپتامبر سال گذشته رخ داد، زمانی که ۳ پلیس صهیونیست، پس از تیراندازی رزمندگان مقاومت از یک خودرو به سمت خودروی پلیس در الخلیل کشته شدند و عاملان این عملیات به سلامت عقب نشینی کردند، وجود دارد.

به گزارش این کانال، فرماندهی منطقه مرکزی با پیش بینی هر گونه تشدید ناگهانی، مانور‌هایی را در سطح عملیاتی نیز آغاز کرده است.

منبع: المیادین


12143696
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، با اعلام مخالفت کابینه با تشکیل هرگونه کمیته تحقیق رسمی درباره حوادث هفتم اکتبر تأکید کرد: «هرگز کمیته حقیقت‌یاب درباره شکست هفتم اکتبر تشکیل نخواهد شد».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تلویزیون دولتی روسیه در گزارشی کم‌سابقه تأیید کرد که نیرو‌های نظامی این کشور در شش کشور آفریقایی مستقر شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا سامانه موشکی «تایفون» را که در جریان رزمایش مشترک با ژاپن در این کشور مستقر شده بود، جمع‌آوری کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، در سخنرانی خود با تأکید بر مواضع سرسختانه این جنبش درباره تمامیت ارضی لبنان گفت: «ما از دست دادن حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، از بنیامین نتانیاهو خواست محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را دستگیر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد مدنی فعال در حوزه خبرنگاران با انتشار بیانیه‌ای نسبت به افزایش «خطرناک» تجاوزات علیه خبرنگاران فلسطینی بازداشت‌شده در زندان‌های رژیم صهیونیستی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره بی‌بی‌سی در ایمیلی به کارکنان این رسانه تأکید کرد که سازمان آماده مقابله با پرونده قضایی احتمالی دونالد ترامپ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین، در جریان دیدار با امانوئل مکرون در پاریس از امضای قرارداد خرید تا ۱۰۰ فروند جنگنده رافال و تجهیزات دفاعی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی می‌گوید کشورش در مورد «دستور کار پاکسازی فلسطینی‌ها از غزه» مشکوک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آلمان اعلام کرد که محدودیت‌های اعمال‌شده از اوت گذشته بر صادرات سلاح‌های قابل استفاده در جنگ غزه به اسرائیل را لغو می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است