بین‌الملل 17:00 - 01 بهمن 1403
با آزادی اسرای فلسطینی و بازگشت تعدادی از آنها به کرانه باختری و قدس فرماندهی منطقه مرکزی رژیم صهیونیستی درصدد انجام اقدامات پیشگیرانه است.

بازگشت اسرا به کرانه باختری، رژیم اسرائیل را به وحشت انداخت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - رسانه‌های صهیونیستی تایید کردند که فرماندهی منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی (مسئول واحد‌ها و لشکر‌های مستقر در کرانه باختری و قدس اشغالی) تصمیم گرفته است تا تعدادی اقدامات پیشگیرانه را برای آمادگی برای هر گونه تشدید تنش در کرانه باختری با آزادی تعدادی از اسیران فلسطینی انجام دهد. 

کانال اسرائیلی i۲۴ گزارش داد که نهاد‌های امنیتی و نظامی رژیم تروریستی اسرائیل به خوبی می‌دانند که اسرایی که در معامله مبادله آزاد شده‌اند، چالش امنیتی بزرگی در کرانه باختری ایجاد خواهند کرد و ممکن است در هر زمانی حمله‌ای مشابه آنچه که حماس انجام داد، در کرانه باختری تکرار شود.

این کانال ادعا کرد که برنامه ریزی و اجرای حماس برای حمله‌ای از این نوع در کرانه باختری یک فرضیه محتمل است، زیرا با توافق آتش بس در غزه در تضاد نیست.

این کانال گفت که تغییری در روش دفاع از شهرک‌های اشغالی در کرانه باختری با هدف کاهش احتمال حملات خودرو‌های عبوری یا عملیات‌هایی مشابه عملیات‌هایی که در اول سپتامبر سال گذشته رخ داد، زمانی که ۳ پلیس صهیونیست، پس از تیراندازی رزمندگان مقاومت از یک خودرو به سمت خودروی پلیس در الخلیل کشته شدند و عاملان این عملیات به سلامت عقب نشینی کردند، وجود دارد.

به گزارش این کانال، فرماندهی منطقه مرکزی با پیش بینی هر گونه تشدید ناگهانی، مانور‌هایی را در سطح عملیاتی نیز آغاز کرده است.

منبع: المیادین


12143696
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی می‌گوید در جریان دیدار با ترامپ خواستار محدودیت برنامه موشکی کشورمان شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ می‌گوید که در اولین جلسه هیئت صلح غزه، کشور‌های عضو برنامه‌های بازسازی و استقرار نیرو‌های بین‌المللی در غزه را منتشر خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که واشنگتن از روند مذاکرات سوریه رضایت داشته و قصد دارد آن را ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن نفتکش «ورونیکا ۳» را که به ونزوئلا مرتبط دانسته می‌شود در اقیانوس هند توقیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی با تصویب طرحی جدید، اقدامی را آغاز کرده که می‌تواند مالکیت فلسطینیان را تضعیف و مسیر گسترش شهرک‌ها را هموارتر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع فلسطینی می‌گویند شمار افراد مجروح که به کمک پزشکی نیاز دارند بسیار زیاد است و بازگشایی جزئی گذرگاه رفح کارگشا نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سابق آمریکا گفته است که معتقد است موجودات فضایی وجود دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید یک روستای دیگر در جنوب شرقی اوکراین را تصرف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو برای گفت‌و‌گو با ایالات متحده، کشور‌های اروپایی و دیگران درباره استقرار یک «اداره موقت خارجی» در اوکراین تحت نظارت سازمان ملل آمادگی دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه اعلام کرد با شهادت ۱۰ فلسطینی دیگر در حملات ۲۴ ساعت گذشته ارتش اسرائیل، مجموع شهدای جنگ از اکتبر ۲۰۲۳ به بیش از ۷۲ هزار نفر افزایش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است