بین‌الملل 17:30 - 27 اسفند 1403
در سایه بهبود اقتصاد چین و حملات آمریکا به یمن، قیمت نفت در نخستین روز هفته با روند افزایشی همراه بود.

افزایش قیمت نفت در سایه حمله آمریکا به یمن و امید به بهبود اقتصاد چین 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند  - پس از آنکه ایالات متحده وعده داد تا حملات خود به انصارالله یمن را تا زمانی که این گروه حملات خود به کشتی‌ها را متوقف کند، ادامه دهد، قیمت نفت امروز دوشنبه افزایش یافت. همچنین داده‌های اقتصادی چین امید به افزایش تقاضا را تقویت کرد. 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز شنبه حملات نظامی علیه انصارالله را به دلیل حملات این گروه به کشتی‌های عبوری از دریای سرخ آغاز کرد. یک مقام آمریکایی به رویترز گفت که این عملیات ممکن است هفته‌ها ادامه یابد. 

قرارداد‌های آتی هر بشکه نفت برنت ۶۳ سنت یا ۰.۹ درصد افزایش یافت و به ۷۱.۲۱ دلار در هر بشکه رسید، در حالی که قرارداد‌های آتی هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا ۶۲ سنت یا ۰.۹ درصد افزایش یافت و به ۶۷.۸۰ دلار رسید. 

داده‌های اقتصادی چین نیز از قیمت نفت حمایت کرد. رشد خرده‌فروشی در ژانویه و فوریه شتاب گرفته است که نشانه‌ای مثبت برای سیاست‌گذارانی است که به دنبال تقویت مصرف داخلی هستند، اگرچه نرخ بیکاری افزایش یافت و تولید صنعتی کاهش پیدا کرد. 

تاماس وارگا، کارگزار پی‌وی‌ام گفت که بازار نفت از «زمینه فیزیکی نسبتاً سالمی» برخوردار است و به صعودی بودن قرارداد‌های کوتاه‌مدت نفت نسبت به قرارداد‌های بلندمدت اشاره کرد. او افزود: «افت‌ها همچنان جذاب هستند، اگرچه فرصت‌های خرید کوتاه‌مدت در یک محیط کلان اقتصادی نگران‌کننده محسوب می‌شوند.» 

قیمت نفت هفته گذشته کمی افزایش یافت، اگرچه نفت برنت امسال تقریباً ۵ درصد کاهش داشته است که ناشی از نگرانی‌ها درباره کاهش رشد اقتصاد جهانی به دلیل تشدید تنش‌های تجاری بین آمریکا و سایر کشور‌ها است. 

طرح اوپک‌پلاس برای افزایش تولید نفت از آوریل نیز بر قیمت‌ها فشار وارد کرده است. با این حال، اوله هانسن از بانک ساکسو گفت که احتمال تشدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران بیش از افزایش تدریجی تولید اوپک‌پلاس بر قیمت‌ها تأثیر می‌گذارد. 

او افزود: «برنامه‌های چین برای تقویت مصرف و خطرات جدید در دریای سرخ» از بازار در روز دوشنبه حمایت می‌کند. 

چشم‌انداز صلح در اوکراین نیز بر قیمت‌ها تأثیر گذاشته است. دونالد ترامپ گفت که قصد دارد روز سه‌شنبه با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه درباره چگونگی پایان جنگ اوکراین گفت‌و‌گو کند.

منبع: رویترز


12168092
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا ضمن متهم کردن چین به توسعه سریع زرادخانه‌های هسته‌ای و انجام آزمایش‌های مخفیانه، بر ضرورت پیوستن پکن به پیمان‌های جدید کنترل تسلیحات تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت انگلیس در چهارمین سالگرد جنگ اوکراین، غول خطوط لوله نفت روسیه را به همراه ۲۹۹ نهاد و فرد دیگر تحریم کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس اطلاعات خارجی روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد لندن و پاریس در تلاش برای جبران شکست در میدان نبرد، به دنبال تجهیز اوکراین به سلاح‌های هسته‌ای هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخستین گروه از نیرو‌های نظامی اندونزی با هدف هماهنگی برای استقرار در نوار غزه، تا دو هفته دیگر وارد این منطقه می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی شمالی آمریکا از آغاز یک رزمایش با مشارکت نیرو‌های نظامی دانمارک و کانادا در مناطق آلاسکا و گرینلند خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ گزارش‌ها درباره اینکه دن کین به او هشدار داده اقدام نظامی علیه ایران می‌تواند خطرات قابل توجهی به همراه داشته باشد را جعلی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک دانشمند روسی شایع‌ترین کمبود ویتامین در زمستان را شناسایی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که باران‌های شدید زندگی آوارگان غزه را فلج کرده و دفاع مدنی درباره ناتوانی در امدادرسانی هشدار می‌دهد، بمباران رژیم اسرائیل ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ ایالات متحده، تأکید کرد که واشنگتن هم‌زمان با ترجیح راه‌حل دیپلماتیک از سوی ترامپ، برای هر سناریویی از جمله اقدام نظامی علیه ایران آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ ایالات متحده، تأکید کرد که واشنگتن هم‌زمان با ترجیح راه‌حل دیپلماتیک از سوی ترامپ، برای هر سناریویی از جمله اقدام نظامی علیه ایران آماده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است