سیاسی 22:09 - 11 بهمن 1401
معاون اول رئیس‌جمهور از برخی اردوگاه‌ها و کمپ‌های اسکان اضطراری زلزله‌زدگان شهر خوی بازدید کرد و از نزدیک در جریان نحوه خدمات‌رسانی به خانواده‌های مستقر در این اردوگاه‌ها قرار گرفت.

مخبر از کمپ‌های اسکان اضطراری خوی بازدید کرد

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، محمد مخبر عصر امروز (سه‌شنبه، 11 بهمن) در جریان سفر به شهر خوی که به منظور بازدید از بخش‌های زلزله‌زده این شهر انجام شد، در سه اردوگاه اسکان اضطراری حضور یافت و ضمن ابراز همدردی، با جمعی از زلزله‌زدگان مستقر به گفتگو نشست و از دغدغه‌ها و میزان رضایتمندی آنان از خدمات ارائه شده مطلع شد.

مخبر همچنین در این سه اردوگاه در جریان مشکلات موجود و برخی کاستی‌ها قرار گرفت و اظهار امیدواری کرد با بهبود خدمات و افزایش تعداد اردوگاه‌ها، وضعیت بهتری برای زلزله‌زدگان فراهم و شرایط مساعدتری برای عبور از سرمای سخت زمستان و کاهش آلام مردم ایجاد شود.

در جریان این بازدید مسئولین استان و گروه‌های خدمت‌رسان گزارشی از تعداد افراد اسکان یافته به معاون اول رئیس‌جمهور ارائه کردند که براساس این گزارش تاکنون ۶۴ هزار نفر در این کمپ‌ها اسکان داده شده‌اند.

پایان پیام/


11801516
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: اجرای فرایند گزیر بانک آینده با آرامش، شفافیت و روند اصولی انجام شد و نظام اقتدار خود را در برخورد با متخلفین نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با اشاره به رایزنی‌های انجام شده با مجلس شورای اسلامی درخصوص امکان اعتراض داوطلبان رد صلاحیت‌شده به هیئت نظارت مرکزی اظهار کرد: در حال حاضر هیئت نظارت استان تصمیم‌گیرنده است و فرصت اعتراض داوطلبان به هیئت نظارت مرکزی وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما مسئولان باید شرایط را به گونه‌ای مدیریت کنیم تا مردم به زندگی عادی خود برسند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: تا امروز حدود ۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی وارد مدار شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: تکمیل و به‌روزرسانی اطلاعات خدمات دستگاه‌های اجرایی، ارتقای امنیت سایبری و پیش‌بینی زیرساخت‌های جایگزین و پشتیبان، از الزامات اساسی اجرای موفق این طرح ملی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت در زمینه فناوری‌های نوظهور، تحدید تشکیلاتی ندارد بلکه دنبال نگهداشت و جذب نیرو و حل مشکلات آنها است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرلشکر حاتمی با بیان اینکه ارتش گفت: تمام تحرکات دشمن را به دقت رصد می‌کنیم و به هر شرارتی، با قاطعیت پاسخ خواهیم داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهوری مصوبه هیئت وزیران در زمینه اصلاح نحوه شکایت دولت از رسانه‌ها را ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران بر اجرای درست طرح محله محور بسیج در سطح کشور تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی گفت: امروز بیشتر از هر روز به درس‌های یوم الله حماسه ۹ دی نیاز داریم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است