بین‌الملل 14:21 - 07 آذر 1402
رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در یک تماس تلفنی با وزیر خارجه آمریکا از مواضع اخیر واشنگتن علیه باکو شدیدا انتقاد کرد.

علی‌اف به بلینکن: مواضع اخیر آمریکا به روابط دو جانبه آسیب جدی زده است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان به آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا گفت که مواضع اخیر واشنگتن درباره باکو به طور جدی به روابط دوجانبه میان دو کشور آسیب زده است.

براساس گزارش خبرگزاری تاس به نقل از دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری جمهوری آذربایجان، الهام علی اف در یک تماس تلفنی با بلینکن به آمریکا متذکر شد که مواضع و اقدامات این کشور درباره مسائل مربوط به باکو آسیب بزرگی به روابط دو طرف زده است.

طبق بیانیه جمهوری آذربایجان، علی اف به ویژه تاکید کرد که باکو اظهارات «جیمز اوبراین» معاون وزیر خارجه آمریکا در جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنا را رد می‌کند و آن را مغرضانه و غیرواقعی توصیف کرده است.

الهام علی اف همچنین خطاب به بلینکن گفته که باکو به مواضع آمریکا درباره لغو دیدارهای بلند پایه دوجانبه و این مساله که روابط میان دو طرف نمی‌تواند مثل قبل باقی بماند پاسخ مناسب داده است.

در جلسه استماع سنا، متوقف شدن کمک‌های واشنگتن به باکو مطرح شده بود. اوبراین به کمیته مجلس نمایندگان گفته: «هیچ چیز با جمهوری آذربایجان پس از حوادث 19 سپتامبر عادی نخواهد شد تا زمانی که شاهد پیشرفت در مسیر صلح نباشیم».

رئیس جمهور آذربایجان همچنین خاطرنشان کرد که باکو هم سفرهای مقامات بلندپایه آمریکا را لغو کرده است.

به گزارش سرویس مطبوعاتی ریاست جمهوری، بلینکن در تماس تلفنی از علی اف خواسته تا به منظور تقویت روابط، اجازه دهد اوبراین در ماه دسامبر به جمهوری آذربایجان سفر کند. علی اف با این شرط موافقت کرد که واشنگتن ممنوعیت سفر مقامات بلندپایه باکو  به آمریکا را لغو کند، شرطی که بلینکن آن را پذیرفته است.

پایان پیام/م


12011084
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند اگر ایران تا دو روز دیگر طرح مکتوب خود را ارائه دهد، روز جمعه دور دیگری از مذاکرات با حضور فرستادگان ترامپ برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مرد مسلح که به صورت «غیرمجاز» نزدیک اقامتگاه ترامپ شده بود، هدف قرار گرفته و کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجارستان می‌گوید که به دلیل قطع جریان نفت از خاک اوکراین، قصد دارد بیستمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه را مسدود کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حملات پهپادی اوکراین، فرودگاه‌های پایتخت روسیه فعالیت خود را محدود کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و کره جنوبی اعلام تاریخ رزمایش‌های نظامی بزرگ بهاری خود را به تعویق انداختند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع دانمارک در واکنش به ادعای رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اعزام کشتی بیمارستانی به گرینلند، تأکید کرد این قلمرو خودمختار از سیستم درمانی رایگان و کارآمد برخوردار است و نیازی به کمک پزشکی خارجی ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه ترامپ گفته است که رئیس جمهور روسیه همیشه با او در مورد اهداف و خطوط قرمز روسیه در مناقشه اوکراین رک و راست بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مجارستان اعلام کرد بوداپست در نشست فردای وزرای خارجه اتحادیه اروپا با بسته بیستم تحریم‌ها علیه روسیه مخالفت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت استرالیا گزارش رسانه‌های محلی مبنی بر تلاش برای بازگرداندن استرالیایی‌ها از یک اردوگاه سوریه را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور برزیل پیش از دیدار با ترامپ گفت که برزیل «جنگ سرد جدیدی» نمی‌خواهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است