بین‌الملل 12:51 - 17 آذر 1402
تصاویر ماهواره‌ای دانشگاه اورگون نشان می‌دهد که بیش از یک سوم کل زیرساختهای شهری در سراسر نوار غزه در حملات رژیم صهیونیستی ویران شده است.

حدود 40 درصد زیرساخت‌های نوار غزه ویران شده است+ نقشه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ارتش رژیم صهیونیستی صبح جمعه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته به بیش از 400 هدف در کل غزه از طریف زمین، دریا و هوا حمله کرده است که بیشترین حملات از زمان پایان آتش بس در روز جمعه هفته گذشته محسوب می‌شود.

ارتش اسرائیل همچنین گفته که نیروهایش در نوار غزه به ادامه عملیاتها برای شناسایی و تخریب تونلهای زیرمسنی و دیگر زیرساختهای نیروهای حماس ادامه میدهند. 

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین در بیانیه خود از بمباران دو ساعته مناطق مختلف خان یونس در جنوب غزه خبر داده و گفته که نیروهای دریایی این رژیم مواضع دریایی حماس را در مرکز و جنوب غزه هدف قرار داده است.

رژیم صهیونیستی درحالی از حمله به اهداف حماس سخن می‌گوید که از آغاز جنگ اغلب هداف غیرنظامی، زیرساختها و مناطق مسکونی را هدف حملات خود قرار داده است که تا کنون منجر به کشته شدن بیش از 17 هزار غیرنظامی شده است.

براساس گزارش سی ان ان، تجزیه و تحلیل ماهواره‌ای توسط محققان مرکز فارغ التحصیلان CUNY و دانشگاه ایالتی اورگان نشان می‌دهد که بین 29 تا 37 درصد از تمام سازه های نوار غزه تا 4 دسامبر آسیب دیده‌اند.

این گزارش می‌گوید که در مقام مقایسه، این ارقام تا روز 5 نوامبر بین 13 تا 18 درصد بود.

 

نقشه تخریب زیرساختهای غزه از 7 اکتبر تا 4 دسامبر

 

پیش از این دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه وابسته به جنبش حماس اعلام کرده بود که، از هفتم اکتبر تاکنون ۶۱ درصد منازل و واحدهای مسکونی در غزه به دلیل حملات رژیم صهیونیستی تخریب شده‌اند.

این نهاد اعلام کرد، در جریان حمله به نوار غزه، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بیش از ۵۰ هزار تن مواد منفجره به منازل شهروندان، بیمارستان‌ها، مدارس و موسسات مدنی انداختند.

پایان پیام/م

 


12013719
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ایالات متحده، در مصاحبه‌ای اوکراین را «غیردموکراتیک» خواند و دلیل آن را عدم برگزاری انتخابات در این کشور از زمان آغاز جنگ با روسیه اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین با انتقاد شدید از مرتس، می‌گوید پوتین اتحاد جماهیر شوروی را احیا نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته مسدودسازی اموال تروریست‌ها در عراق تاکید کرد که پس از اشتباه پیشین نام انصار الله و حزب الله را از فهرست مسدودسازی اموال تروریست‌ها حذف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک فروند هواپیمای ترابری نظامی آنتونوف-۲۲ نیروی هوایی روسیه روز سه‌شنبه در منطقه ایوانوو در شمال شرقی مسکو سقوط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اروپا هشدار داد که سیاست‌های ترامپ، با کاهش همکاری با متحدان و تشویق روند‌های جدایی‌طلبانه، موقعیت سنتی آمریکا را تهدید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از تحویل آخرین جسد از شمال غزه، شاخه نظامی جهاد اسلامی اعلام کرد پرونده‌ی اسرای اسرائیلی را بسته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایمیل‌های افشاشده نشان می‌دهد ایهود باراک، نخست‌وزیر پیشین اسرائیل، روابط نزدیکی با جفری اپستین داشته است**
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره جنوبی اعلام کرد که ۹ هواپیمای نظامی از چین و روسیه وارد منطقه شناسایی پدافند این کشور شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه اعلام کرد که رژیم اشغالگر صهیونیستی طی ۶۰ روز گذشته ۷۳۸ بار توافق آتش‌بس را نقض کرده و با پایبندی کمتر از ۴۰‪‌ درصدی به تعهدات انسانی، نوار غزه را در محاصره و تهدید مستمر نگه داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افشاگری یک جلسه محرمانه در کنست نشان می‌دهد که اسرائیل از جهش دوباره توان موشکی ایران به شدت نگران است، هم‌زمان هیچ طرح قطعی برای شکست حماس ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است