بین‌الملل 12:51 - 17 آذر 1402
تصاویر ماهواره‌ای دانشگاه اورگون نشان می‌دهد که بیش از یک سوم کل زیرساختهای شهری در سراسر نوار غزه در حملات رژیم صهیونیستی ویران شده است.

حدود 40 درصد زیرساخت‌های نوار غزه ویران شده است+ نقشه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ارتش رژیم صهیونیستی صبح جمعه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته به بیش از 400 هدف در کل غزه از طریف زمین، دریا و هوا حمله کرده است که بیشترین حملات از زمان پایان آتش بس در روز جمعه هفته گذشته محسوب می‌شود.

ارتش اسرائیل همچنین گفته که نیروهایش در نوار غزه به ادامه عملیاتها برای شناسایی و تخریب تونلهای زیرمسنی و دیگر زیرساختهای نیروهای حماس ادامه میدهند. 

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین در بیانیه خود از بمباران دو ساعته مناطق مختلف خان یونس در جنوب غزه خبر داده و گفته که نیروهای دریایی این رژیم مواضع دریایی حماس را در مرکز و جنوب غزه هدف قرار داده است.

رژیم صهیونیستی درحالی از حمله به اهداف حماس سخن می‌گوید که از آغاز جنگ اغلب هداف غیرنظامی، زیرساختها و مناطق مسکونی را هدف حملات خود قرار داده است که تا کنون منجر به کشته شدن بیش از 17 هزار غیرنظامی شده است.

براساس گزارش سی ان ان، تجزیه و تحلیل ماهواره‌ای توسط محققان مرکز فارغ التحصیلان CUNY و دانشگاه ایالتی اورگان نشان می‌دهد که بین 29 تا 37 درصد از تمام سازه های نوار غزه تا 4 دسامبر آسیب دیده‌اند.

این گزارش می‌گوید که در مقام مقایسه، این ارقام تا روز 5 نوامبر بین 13 تا 18 درصد بود.

 

نقشه تخریب زیرساختهای غزه از 7 اکتبر تا 4 دسامبر

 

پیش از این دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه وابسته به جنبش حماس اعلام کرده بود که، از هفتم اکتبر تاکنون ۶۱ درصد منازل و واحدهای مسکونی در غزه به دلیل حملات رژیم صهیونیستی تخریب شده‌اند.

این نهاد اعلام کرد، در جریان حمله به نوار غزه، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بیش از ۵۰ هزار تن مواد منفجره به منازل شهروندان، بیمارستان‌ها، مدارس و موسسات مدنی انداختند.

پایان پیام/م

 


12013719
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صلیب سرخ می‌گوید حماس یکی از دو جسد آخرین گروگان در غزه را تحویل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که وضعیت فعلی در اوکراین «آسان نیست» اما ابراز امیدواری کرد که این درگیری به زودی پایان یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه روز سه‌شنبه از فرستاده ویژه آمریکا در کرملین استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نامزد ریاست جمهوری پرو پس از تیراندازی به خودرو آسیبی ندید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سوریه اعلام کرد اسعد الشیبانی با تام باراک در دمشق دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه می‌گوید مسکو خواهان جنگ نیست اما اگر اروپا خواهان جنگ باشد روسیه آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل ناتو اعلام کرد که اجماع لازم برای پیوستن اوکراین به این اتحاد در حال حاضر وجود ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که اگر هر دو طرف حسن نیت نشان دهند توافق بین اسرائیل و سوریه امکان‌پذیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر تأکید کرد که دوحه عزم راسخ برای حمایت از هرگونه گفتگوی سیاسی بین آمریکا و ونزوئلا را دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری اعلام کردند که مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا بازداشت شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است