سیاسی 09:12 - 13 آذر 1403
معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: ما دولتی‌ها باید یاد بگیریم که بشنویم، موعظه خوب است ولی شنیدن بهتر است. اول باید بشنویم و بعد عمل کنیم.

ظریف: وفاق یعنی یاد بگیریم بیشتر بشنویم تا اینکه حرف بزنیم

محمد جواد ظریف در نشست ویژه «چهل میلیون امضا شدن کارزار» با حضور کنشگران و نویسندگان کارزار‌های پُرامضا، گفت: این مایه خوشحالی است که بخش‌های مختلف دولت متقاضی ارتباط با کنشگران کارزار و جامعه مدنی هستند.

وی تاکید کرد: ما تصمیم داشتیم جایی را برای پلتفرم ارتباط مردم با دولت راه بیاندازیم که منصرف شدیم و بعد از هماهنگی میان بخش‌های مختلف دولت که متقاضی ارتباط با جامعه مدنی هستند، تفاهم نامه‌ای میان معاونت راهبردی و کارزار امضا می‌شود که کارزار‌ها در بخش‌های مختلف دولت پیگیری شود.

معاون رئیس جمهور درمورد وفاق ملی به عنوان شعار محوری رئیس دولت چهاردهم، گف: وفاق یعنی ما نمی‌خواهیم در حاکمیت دعوا کنیم و می‌خواهیم داخل حاکمیت با هم صحبت کنیم. برخی معتقدند که توسعه وقتی محقق می‌شود که در حاکمیت درگیری نباشد. این بد نیست، اما به هر صورت ۵۰ درصد در انتخابات رأی ندادند.

ظریف خاطرنشان کرد: در انتخابات اکثر کشور‌ها ۲۰ تا ۲۵ درصد سراغ صندوق رأی نمی‌روند و این در همه کشور‌ها طبیعی است. اما اینجا ۵۰ درصد تصمیم گرفتند که سراغ صندوق رأی نروند. شاید نا امید شدند و گفتند فایده ندارد. وفاق یعنی صدای آنها را هم بشنویم و این دستاورد مهمی است به شرطی که به مردم به چشم تهدید نگاه نکنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز در ایران اسلامی بعد از ۲۲۰سال به شرایطی رسیده‌ایم که از توان دفاعی خود اطمینان داریم، اظهار داشت: ما همیشه نگران بوده‌ایم که اتفاقی بیفتد و ما امنیت و سرزمینمان را از دست بدهیم، اما امروز می‌توانیم به راحتی بگوییم که هیچ‌کس فکر نمی‌کند ایران یک لقمه چرب و نرم قابل خورده شدن است.

معاون راهبردی رئیس جمهور تصریح کرد: امروز شرایط کشور ما به گونه‌ای است که دیگر هیچ کس فکر نمی‌کند مثل جنگ جهانی اول و دوم یکی شمال یا جنوب ما را بگیرد یا مثل شوروی آذربایجان را بگیرد و بعد مردم ما به قحطی و گرسنگی بیفتند. کسی فکر نمی‌کند به این شرایط برگردیم و این دستاورد بزرگی است.

ایرانیان خارج از کشور را به چشم تهدید نگاه نکنیم

معاون راهبردی رئیس جمهور تاکید کرد: حال زمان این است که به مردم به چشم تهدید نگاه نکنیم. نباید به ایرانیان خارج از کشور به چشم تهدید نگاه کنیم که اگر کسی خارج از کشور بچه‌اش بود یا خارج از کشور به دنیا آمده بود، نتواند مسوولیت بگیرد.

ظریف ادامه داد: بسیاری از ایرانیان خارج از کشور حاضر هستند برای ایران فداکاری کنند. ما باید به آنها به شکل فرصت نگاه کنیم در این صورت کارزار برای ما یک فرصت است که می‌توانیم نگرانی‌های مردم را بشنویم و یک سیاستی که با نیت خوب و پاک برای کمک به مردم اتخاذ شده است، ولی ضرر می‌زند، دنبال نشود.

وی با بیان اینکه باید زنان را به عنوان فرصت ببینیم نه تهدید و امنیت آنها را تأمین کنیم و فضای مجازی را به عنوان فرصت ببینیم نه تهدید، گفت: از کارزار باید به عنوان یک بازوی آگاهی پیدا کردن استفاده کنیم. این یعنی وفاق. یعنی بفهمیم آن ۵۰ درصد که رای ندادند چه می‌خواهند.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: ما همه چیز را مدیون مردم هستیم. اگر برای اولین بار در ۲۲۰ سال توانسته‌ایم از مرز و بوم کشور رفع تهدید کنیم، بچه‌های همین مردم در نیرو‌های مسلح هستند. مردم ما و ایرانیان ما و منطقه ما برای ما تهدید نیست.

منبع: ایرنا


12123004
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد کل نیرو‌های مسلح در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان، تصریح کرد: دشمن، خود به خوبی می‌داند که در اثر ضربات دردناک و سیلی‌های محکم و پیاپی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، امکان تعدی مجدد را از دست داده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در آبان ماه گفت: این طرح حتی اگر قرار باشد در شروع کار صرفا برای ۳ دهک پایین جامعه اجرا شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان، تاکید کرد: تسخیر لانه جاسوسی، تبلور یک انتخاب راهبردی میان دو مسیر مقاومت، عزت و استقلال در برابر مسیر سازش، سلطه پذیری و تسلیم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: پروژه‌های آب و برق باید با بهره‌گیری از دانش روز و پیش‌بینی‌های آینده اجرا شوند تا توسعه‌ای پایدار و قابل اتکا برای کشور فراهم شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب فرمودند: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، اختلافی ذاتی و تقابل منافع دو جریان آمریکا و جمهوری اسلامی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب فرمودند: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، اختلافی ذاتی و تقابل منافع دو جریان آمریکا و جمهوری اسلامی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با اشاره به موضوع کوچک‌سازی دولت و با تاکید بر اینکه به فکر کارمندان ادارات هستیم، اعلام کرد: هیچ کارمندی اخراج یا تعدیل نمی‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کل کشور با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد: مراسم یوم الله ۱۳ آبان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی»؛ به‌صورت سراسری در بیش از ۹۰۰ شهر برگزار خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به مناسبت ۱۳ آبان، این واقعه بزرگ را نقطه عطفی در تاریخ سیاسی معاصر و موجب تثبیت استقلال سیاسی و عزت ملی ایرانیان دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است