بین‌الملل 22:04 - 29 فروردین 1400
پس از اخراج دیپلمات‌های روس از پراگ، سفیر این کشور به وزارت خارجه روسیه احضار شد.

روسیه سفیر جمهوی چک را احضار کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه روسیه در واکنش به اخراج دیپلمات‌های روس از جمهوری چک، سفیر این کشور را احضار کرد.

پیش از این نیز وزارت خارجه روسیه گفته بود: ما اقدامات تلافی جویانه‌ای را انجام خواهیم داد که باعث می‌شود مسؤولان این تحریکات عواقب کامل خود در از بین بردن پایه‌های توسعه عادی روابط بین کشورهای خود را دریابند.

پیش از این، وزیر امور خارجه جمهوری چک گفته بود که همه ۱۸ کارمند سفارت روسیه در پراگ باید ظرف ۴۸ ساعت کشور را ترک کنند. پراگ دیپلمات‌ها را به کار در سرویس‌های ویژه روسیه متهم کرد.

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: جمهوری چک "به خوبی از عواقب چنین ترفندهایی آگاه است".

افزون بر این، روز شنبه آندری بابیس نخست وزیر چک، گفت که مقامات مشکوک هستند که سرویس‌های ویژه روسیه در انفجار یک انبار مهمات در وربتیچ در سال ۲۰۱۴ نقش داشته باشند.

انتهای پیام


11031156
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که مدت زمان حل و فصل گفت‌و‌گو‌ها با ایران حدود یک ماه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های اروپایی در حال بررسی خرید موشک بالستیک جدید تولید شده توسط شرکت آریان گروپ به عنوان بخشی از تقویت دفاع اروپا هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ قرار است در نشست «هیئت صلح غزه» از طرح بازسازی و اعزام نیرو‌ها به غزه رونمایی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع عربستان و فرمانده ارتش پاکستان طی دیداری در ریاض بر همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌هایی نشان از پرواز‌های لجستیکی آمریکا به دو کشور ارمنستان و جمهوری آذربایجان در شمال ایران دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان جاسوسی آمریکا با انتشار ویدئویی از افسران و نظامیان چین خواست به جاسوسی برای آمریکا روی بیاورند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که صادرات نفت ونزوئلا مجددا آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسکو با انتقاد از اظهارات اخیر دبیرکل ناتو، این مواضع را تحریک‌آمیز توصیف کرد و نسبت به پیامد‌های هرگونه تهدید علیه خود هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعای جدیدی پیرامون گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا مطرح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی زمینی اوکراین تائید کرد نیرو‌های خارجی را در نیرو‌های تهاجمی خود ادغام کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است