اجتماعی 17:41 - 29 بهمن 1403
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بخش قابل توجهی از پسماند به‌صورت غیر اصولی دفع می‌شود و ۱۰۷ همت خسارت در سطح شهری و روستایی ایجاد شده است.

۱۰۷ همت خسارت ناشی از مدیریت غیراصولی پسماند شهری و روستایی

شینا انصاری امروز (۲۹ بهمن‌ماه) در اولین جلسه کارگروه ملی پسماند در دولت چهاردهم که با حضور محمد جعفر قائم‌پناه - معاون اجرایی رییس جمهوری - و اعضای کارگروه در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، افزود: در زمینه مدیریت پسماند با مشکلات عدیده‌ای رو‌به‌رو هستیم. با وجود تصویب قانون مدیریت پسماند در سال ۱۳۸۳ و تدوین قوانین اجرایی، مشکلات پسماند در بعضی مناطق بحرانی است.

او ضمن برشمردن بعضی از اقدامات سازمان حفاظت محیط زیست به تشکیل دفتر مدیریت پسماند از سال ۱۳۹۸، معرفی شرکت‌های بازیافتی و… اشاره کرد و گفت: با این وجود مدیریت پسماند همچنان قابل قبول نیست و غیر اصولی است. بخش قابل توجهی از پسماند به‌صورت غیر اصولی دفع می‌شود و مشکلاتی را برای سلامت و بهداشت عمومی ایجاد می‌کند و ۱۰۷ همت خسارت در سطح شهری و روستایی ایجاد شده است.

به گفته انصاری وضعیت دفن پسماند به‌نحوی است که بعضی آبخوان‌ها را آلوده کرده و رشد هزینه‌های بهداشتی را نیز به همراه داشته است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه بر لزوم افزایش ظرفیت بازیافت و تشویق به سرمایه‌گذاری در این امر، شفاف‌سازی دستگاه‌های اجرایی و ایجاد ابزار‌های قانونی لازم برای ثبت ترک فعل دستگاه‌ها و اجرای طرح‌های متفاوت برای نواحی کشور تاکید کرد.

انصاری ادامه داد: تامین شهرداری‌ها و قرارگیری مدیریت پسماند در اولویت بودجه‌ریزی سالانه شهرداری‌ها نیز مد نظر است.

او اضافه کرد: اصلاح قانون مدیریت پسماند نیز در دستور کار قرار دارد و تدوین برنامه ملی راهبردی مدیریت پسماند را نیز بر اساس برنامه هفتم توسعه در دستور کار داریم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: از طریق تدوین قوانین شفاف، استفاده از فناوری‌های نو و فرهنگسازی باید برای مدیریت پسماند گام برداریم.

منبع: مهر


12156998
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر کشور در بخشنامه‌ای از تغییر ساعات کار ادارات کل کشور در زمستان ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: در سطح کشور با پرونده‌های ویژه‌ای مواجه هستیم و در این رابطه تمام افراد در هر جایگاهی که هستند در مقابل قانون یکسان هستند و با کسی رودربایستی نداریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله ثبت‌نام قطعی کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از صبح ۱۵ آذر آغاز شد و بر اساس آخرین گزارش‌ها، تا ساعت ۱۸ عصر ۱۶ آذر حدود ۲۳ هزار نفر نام‌نویسی خود را نهایی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از فعالیت حضوری تمام مدارس و دانشگاه‌های استان در تمام مقاطع تحصیلی طی فردا دوشنبه ۱۷ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از افتتاح برج علم و فناوری برای نخبگان شاهد و ایثارگر با حضور معاون علمی رئیس جمهور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزیر کار گفت: با محوریت ترویج ورزش برای حفاظت از سلامتی بانوان، پویش ملی ورزش برای زنان کارگر راه اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از برنامه سازمان برای راه‌اندازی «کمیته جوانان و دبیرخانه صدای جوانان» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم سکون جو و انباشت آلاینده‌ها، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۶ آذر) در شرایط ناسالم برای همه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وکیل مدافع پژمان جمشیدی گفت: به علت نبود دلیل تازه در پرونده، دادگاه تجدیدنظر قرار بازداشت پژمان جمشیدی را فک و رأی اولیه را نقض کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با رد آمار ۷۵۰۰ اتوبوس فعال در تهران اعلام کرد: شهرداری در دوره اخیر بیش از ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس خریداری کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است