اقتصادی 06:27 - 22 تیر 1399

لایحه تجارت در مجلس مجدداً بررسی خواهد شد

جبار کوچکی نژاد، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره ایرادات شورای نگهبان به لایحه تجارت گفت: لایحه تجارت دارای ایرادات اساسی بود ولی متأسفانه در مجلس دهم بخش زیادی از ماده‌های آن به سرعت تصویب و به شورای نگهبان قانون اساسی جهت تأیید نهایی ارسال شد. اقدام مجلس دهم در این زمینه خوب نبود.

وی ادامه داد: بازگشت این لایحه از شورای نگهبان کار بسیاری خوبی بود. در مجلس یازدهم فرصت داریم به صورت دقیق لایحه مذکور را بررسی کنیم. لایحه تجارت در مجلس یازدهم مجدداً بررسی خواهد شد.

نماینده مردم رشت با بیان اینکه لایحه تجارت تأثیر زیادی بر فعالیت‌های تجاری دارد، گفت: لایحه تجارت بعنوان یک قانون مادر تأثیر بسیار فراوانی بر مراودات و فعالیت‌های بازرگانی و اقتصادی دارد. این موضوع حساسیت‌های زیادی را به همراه داشته است.

وی در ادامه افزود: در چند وقت گذشته تعدادی از مدیران اقتصادی و بازرگانی دولت نسبت به لایحه تجارت نقدهای داشته‌اند که برخی از آن‌ها صحیح می‌باشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: در مجلس یازدهم زمان زیادی را به بررسی لایحه تجارت اختصاص خواهیم داد و در همین راستا از تمام کارشناسان دعوت خواهیم کرد تا نقطه‌نظرات خود برای غنای هرچه بیشتر لایحه ارائه کنند.


10613948
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سازمان هواشناسی از تداوم آلودگی هوا در کلانشهر‌ها خبر داد و گفت: در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک در مناطق پر تردد و صنعتی شاخص آلودگی به آستانه خطرناک خواهد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی گفت: گردشگران توصیه می‌شود که با حضور در جنگل‌های هیرکانی و ارسباران از روشن کردن آتش خودداری کنند و در صورت روشن کردن آتش در عرصه جنگلی قبل از ترک کردن عرصه از خاموش بودن آن اطمینان حاصل کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان اذعان می‌کنند که اجرای مصوبه الگوی کشت لازمه دستیابی به خودکفایی محصولات اساسی و تضمین امنیت غذایی کشور است که اجرای آن نیازمند فراهم شدن اعتبار و زیرساخت‌های لازم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا، از تداوم کاهش کیفیت هوا و افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای تمام گروه‌ها خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با تشدید اقدامات نظارتی در سامانه هوشمند سوخت، حذف وسیع کارت‌های سوخت نامعتبر عمدتاً متعلق به خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های سرقتی یا اوراق‌شده وارد فاز تازه‌ای شده است؛ طرحی که به گفته منابع رسمی، نه‌تنها زمینه تخلفات سوختی را به‌طور محسوس کاهش...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو با صدور ۴ حکم انتصاب و جابجایی چند مدیر خود، تغییرات مهم و کلیدی را در راس مدیران ارشد وزارت نیرو انجام داد که مهمترین آن تغییر معاون آب و آبفای وزارتخانه بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت از تحویل ۳۹۱ میلیون لیتر نفت‌کوره کم‌سولفور به چهار نیروگاه حرارتی تا پایان آبان خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کفش برای خیلی از ما فقط یک وسیله نیست؛ بخشی از سبک زندگی، ورزش و حتی هویت فردی‌مان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: هدف دشمن، مردم ایران بود و سعی کرد بین مردم و نظام اسلامی تفکیک ایجاد کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با توجه به پایداری شرایط جوی کشور آلودگی هوا تا پایان هفته در کلان شهرها ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است