بین‌الملل 11:45 - 07 بهمن 1403
مقامات برزیل دستبند زدن به مهاجران غیرقانونی مسترد شده از آمریکا را «بی‌احترامی آشکار به حقوق اساسی شهروندان برزیلی» توصیف کرد.

برزیل دستبند زدن به مهاجران مسترد شده از آمریکا را محکوم کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - مقامات برزیلی از مأموران آمریکایی خواستند که دستبند‌های گروهی از افرادی را که به این کشور آمریکای جنوبی بازگردانده شده بودند، باز کنند. این درخواست پس از آن مطرح شد که یک هواپیمای حامل این افراد به دلیل مشکلات فنی به طور غیرمنتظره‌ای در شهر مانائوس در آمازون فرود آمد. 

بر اساس بیانیه دولت برزیل که روز شنبه منتشر شد، پلیس فدرال برزیل تحت دستور «ریکاردو لواندوفسکی»، وزیر دادگستری این کشور، پس از فرود هواپیما در مانائوس از آن بازدید کرد. این هواپیما حامل ۸۸ مسافر برزیلی، ۱۶ مأمور امنیتی آمریکایی و ۸ خدمه بود و قرار بود در اصل به «بلو هوریزونته» در ایالت جنوب شرقی میناس گرایس برسد. 

پس از مداخله پلیس برزیل، دستبند‌ها از مسافران باز شد. لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور برزیل، پس از مطلع شدن از این حادثه دستور داد که مسافران با یک هواپیمای نیروی هوایی برزیل به مقصد نهایی خود پرواز کنند تا سفر خود را با «کرامت و امنیت» کامل کنند. 

این پرواز دومین پرواز امسال از آمریکا بود که مهاجران غیرقانونی بدون مدارک را به برزیل بازگرداند و اولین مورد پس از مراسم تحلیف دونالد ترامپ در روز دوشنبه بود. دولت ترامپ سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ای را در زمینه مهاجرت در پیش گرفته است. 

استفاده از دستبند و سایر محدودیت‌ها برای مهاجرانی که از آمریکا به برزیل اخراج می‌شوند، در این کشور آمریکای جنوبی جنجال‌برانگیز شده است. ژایر بولسونارو، رئیس‌جمهور سابق برزیل و متحد ترامپ، نیز خواستار توقف این روش شده بود. 

مقامات وزارت امنیت داخلی آمریکا و اداره مهاجرت و گمرک این کشور بلافاصله به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ ندادند. این حادثه نشان‌دهنده تنش‌های فزاینده بین برزیل و آمریکا در زمینه سیاست‌های مهاجرتی است و نگرانی‌ها درباره حقوق مهاجران و رفتار با آنها را افزایش داده است.

منبع: رویترز


12146460
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس ژئوفیزیک اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۷ ریشتر منطقه جزایر تانیمبار اندونزی را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع محلی در استان قندهار از گشت‌زنی هواپیمای بدون سرنشین بر فراز این استان خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار در استان نورستان افغانستان سنگ یک کیلویی یاقوت کشف شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی با اشاره به چالش‌های آمریکا خواستار تمرکز بر داخل شده و کنایه زد که واشنگتن به زودی از چین برای کمک به اوکراین باید قرض بگیرید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سابق وزیر خارجه انگلیس با اشاره به عملیات نظامی یمن در دریای سرخ علیه اسرائیل و حامیان آن اعلام کرد استراتژی این کشور باید تغییر کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است