بین‌الملل 11:04 - 24 آبان 1403
برنی سندرز از مطرح کردن چند لایحه در مجلس سنا طی هفته‌های آتی برای تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی خبر داد.

سناتور آمریکایی: اسرائیل با بمب‌های ۲ هزار پوندی آمریکا در حال کشتار غیرنظامیان است

جان مرشایمر، بزرگترین استراتژیست حال حاضر جهان در کتاب "لابی اسراییل و سیاست خارجی آمریکا" که در سال ۲۰۰۷ به همراه استیون والت، دیگر استراتژیست برجسته دانشگاه هاروارد منتشر کرد، حزب جمهوریخواه و دموکرات را تحت تاثیر شدید این لابی معرفی کرد. با این حال، اکنون برخی قانونگذاران آمریکایی که ماهیت مستقل تری دارند در حال انتقاد از اسراییل در کنگره هستند. 

بر این اساس، برنی سندرز، سناتور یهودی و مستقل مجلس سنا که مستقل بوده، اما با حزب دموکرات وارد ائتلاف شده است از ارائه لوایحی برای تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها خبر داد. 

سندرز در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: من در نظر دارم طی هفته‌های آینده شماری لایحه را در مجلس سنا به منظور اعمال محدودیت در فروش تسلیحات تهاجمی به اسراییل مطرح کنم. 

در ادامه این پیام آمده است: دیگر هیچ تردیدی باقی نمانده است که کابینه افراطی نتانیاهو با ادامه جنگ وحشیانه علیه مردم فلسطین در غزه به طور آشکار قوانین آمریکا و قوانین بین المللی را نقض می‌کند. 

سندرز تاکید دارد: این جنگ به طور کامل با تسلیحات آمریکایی و ۱۸ میلیارد دلار پول مالیات دهندگان آمریکایی تامین شده است. اسراییل بمب‌های ۲ هزار پوندی آمریکایی را در مناطق پرجمعیت استفاده می‌کند. اسراییل با هدف کشتن شماری از اعضای حماس، صد‌ها غیرنظامی فلسطینی را به خاک و خون می‌کشد و هیچ تفاوتی میان نظامیان و غیرنظامیان قائل نیست. چنین اقداماتی غیراخلاقی و غیرقانونی است. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12116715
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار در استان نورستان افغانستان سنگ یک کیلویی یاقوت کشف شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی با اشاره به چالش‌های آمریکا خواستار تمرکز بر داخل شده و کنایه زد که واشنگتن به زودی از چین برای کمک به اوکراین باید قرض بگیرید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سابق وزیر خارجه انگلیس با اشاره به عملیات نظامی یمن در دریای سرخ علیه اسرائیل و حامیان آن اعلام کرد استراتژی این کشور باید تغییر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور سوریه اعلام کرد که در جدیدترین دور از درگیری‌ها، بیش از ۳۰ نفر در درگیری‌های مسلحانه در شهر سویدا کشته و ۱۰۰ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی ادعا کرد که ترامپ به شدت از همتای روس خود عصبانی است و به زودی بسته‌ای تهاجمی برای اوکراین اعلام خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آمریکا از کشته و زخمی شماری از افراد در پی وقوع تیراندازی در یک کلیسا در شرق این کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است