اقتصادی 08:00 - 23 تیر 1403
عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان مسکن گفت: دولت چهاردهم باید برای تکمیل ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد مسکونی باقی مانده، زمینه را برای همکاری بیشتر بانک‌ها فراهم کند.

ضرورت پیگیری پرداخت تسهیلات ساخت ۸۰۰ میلیون تومانی در دولت چهاردهم

دولت سیزدهم برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن متعهد شده بود که سالانه یک میلیون واحد مسکونی را احداث کند که البته تا به امروز هم توانسته است بخش زیادی از این تعهدات را انجام دهد و ۲میلیون و۶۰۰ هزار واحد مسکونی در مرحله ساخت قرار گرفته است همچنین ۶۰۰ هزار واحد مسکونی هم ساخته و به بهره‌برداری رسیده است.

طبق ارزیابی های صورت گرفته تا به امروز حدود ۶میلیون نفر برای پروژه های نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند که از این تعداد حدود ۴میلیون نفر واجد شرایط شناخته شده اند همین آمار حاکی از آن است که متقاضیان زیادی چشم انتظار تکمیل واحدهای مسکونی خود هستند‌. بنابراین برای پاسخ گویی به نیاز مسکنی متقاضیان باید هرچه سریعتر این پروژه ها به بهره‌برداری برسد.

درخصوص اهمیت تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن سلطانی عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: دولت سیزدهم با عقب ماندگی های زیادی در بخش مسکن  مواجه بود که برای جلوگیری از افزایش این عقب ماندگی ها تصمیم گرفت که طرح نهضت ملی مسکن را اجرا کند.

وی افزود: دولت سیزدهم با اجرای طرح نهضت ملی مسکن توانست بخش زیادی از نیاز مسکنی کشور را پاسخ دهد و همین امر توانست انگیزه متقاضیانی که سالیان سال چشم انتظار مسکن بودند را افزایش دهد‌.

سلطانی بیان کرد:وزارت راه و شهرسازی توانست زیرساخت‌های لازم را برای اجرای پروژه فراهم کند و با الحاق اراضی به شهرها بخش زیادی از متقاضیان را خود به پروژه های نهضت ملی مسکن متصل کند‌.

عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان مسکن اظهار کرد: نهضت ملی مسکن حدود ۳۰درصد بر روی افزایش ساخت‌وساز تاثیرگذار بوده است.

وی افزود: دولت چهاردهم باید تلاش کند تا این تعداد از متقاضیان مسکنی که  واجد شرایط هم شناخته شده بودند را خانه دار کند.

 عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان مسکن استان تهران یادآوری کرد: دولت چهاردهم برای ساماندهی بخش مسکن چه در حوزه عرضه و چه در حوزه تقاضا باید شرایط ساخت‌وساز را تسهیل کند و تولید مسکن را افزایش دهد.

وی یادآور شد: باید هرچه سریعتر دولت چهاردهم زمینه تکمیل برای همکاری بیشتر بانک ها در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن را فراهم کند تا متقاضیان و سازندگان با انگیزه بیشتری بتوانند وارد حوزه ساخت و ساز مسکن شوند.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12072590
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۷۸ مربوط به آذرماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:: از امشب با ورود سامانه بارشی از سمت جنوب، بارش‌ها در استان‌های بوشهر، فارس، هرمزگان، غرب کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و جنوب اصفهان آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: حذف حجم مبنا می‌تواند به سرعت به تعادل بازار و افزایش نقدشوندگی منجر شود و در نتیجه شاهد کاهش صف‌های خرید و فروش خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، با ارسال بخشنامه‌ای به مدیران کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، بر اجرای جدی اقدامات نظارتی ویژه «شب یلدا» تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در یکصدومین نشست کمیته حمایت از کسب‌وکار مقرر شد زمینه واردات گندم توسط بخش خصوصی به منظور تأمین نیاز صنف و صنعت و ظرفیت خالی موجود، فراهم شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند گفت: پتروشیمی اروند در برخی محصولات بیش از ۸۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند و در برخی دیگر تنها تولیدکننده داخلی به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی گفت: ادعای بلوبانک مبنی بر تاخیر در سامانه‌های ساتنا و پایا را تکذیب کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم مبنا برای نماد‌های معاملاتی شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس تهران و فرابورس ایران برابر یک سهم تعیین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در مسکو گفت:اجرایی شدن موافقت‌نامه تجارت آزاد میان طرفین را چارچوب حقوقی برای گسترش مناسبات تهران با پنج کشور عضو این اتحادیه خواند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت:به تازگی در منطقه ۱۸ تهران فروریزش اتفاق افتاده که می‌تواند تهدیداتی برای حوزه ریلی به دنبال داشته باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است