بین‌الملل 22:19 - 14 شهریور 1403
رئیس جمهور اوکراین تغییرات در کابینه را به منظور دمیدن نیروی جدید در کالبد کشور توصیف کرد.

زلنسکی: اوکراین نیازمند نیروی جدیدی است

جنگ اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ به دلیل گسترش ناتو به مرز‌های روسیه آغاز شد. گرچه در اوایل جنگ نیرو‌های اوکراینی توانستند به خوبی در برابر ارتش روسیه استقامت نشان دهند، اما اکنون شرایط در جبهه‌های شرقی این کشور به شدت وخیم بوده و هر آن احتمال فروپاشی ارتش اوکراین وجود دارد. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین امروز (چهارشنبه) اعلام کرد: اوکراین نیازمند نیروی جدید است. 

طرح زلنسکی برای احیای نیرو در اوکراین، ایجاد تغییرات در کابینه و شرایط سیاسی کشور است. اکنون به دستور رئیس جمهور اوکراین شش تن از جمله دمیتری کولیبا، وزیر خارجه این کشور استعفای خود را تقدیم کرده اند. 

زلنسکی در این باره به رسانه‌ها گفت: ما امروز به نیروی تازه‌ای نیاز داریم. گام‌هایی که امروز انجام شد در راستای تقویت کشور در جبهه‌های مختلف است. 

پس از رئیس جمهور اوکراین، دمیتری کولیبا ۴۳ ساله به دلیل تلاش برای لابی در کشور‌های غربی به منظور ارسال تسلیحات به کی یف به منظور مقابله با روسیه در کانون توجهات قرار داشت. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12089663
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس می‌گوید جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر را امشب تحویل خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پنتاگون از حمله آمریکا به ۴ کشتی با ادعای حمل مواد مخدر توسط آنها خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعتراضات علیه ممنوعیت گروه «اقدام فلسطین» در انگلیس در ۱۸ شهر برنامه‌ریزی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» از زمان اجرای آتش‌بس، رژیم صهیونیستی ۱۲۵ بار این توافق را نقض کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام آمریکایی می‌گوید ترامپ و رئیس جمهور ازبکستان هفته آینده دیدار خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در یک سال و نیم گذشته، ۲۷۹ مورد تلاش برای خودکشی در بین نظامیان رژیم صهیونیستی ثبت شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاهده یک پهپاد، حریم هوایی یک فرودگاه اسپانیایی در یک مرکز توریستی بزرگ را به مدت دو ساعت بسته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد حماس گفت که اسرائیل با کارشکنی عمدی، مانع از ورود تیم‌های صلیب سرخ و نیرو‌های مقاومت به شرق غزه برای جستجوی اجساد اسرای اسرائیلی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی خروج هیئت پاکستانی از مذاکرات صلح در استانبول، تنش‌ها میان کابل و اسلام‌آباد شدت گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد این کشور برای تمدید پیمان استراتژیک کاهش تسلیحات هسته‌ای (استارت نو) که در سال ۲۰۲۶ میلادی منقضی می‌شود، وارد مذاکره نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است