اجتماعی 16:02 - 14 شهریور 1403
معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: تعداد ثبت‌نام‌کنندگان امسال در سامانه سماح برای شرکت در مراسم اربعین حسینی نسبت به سال گذشته ۱۶۰ هزار و ۵۱۶ نفر افزایش داشت.

افزایش ۱۶۰۰۰۰ نفری ثبت‌نام‌کنندگان سامانه سماح برای اربعین

 

حمیدرضا محمدی درباره ثبت‌نام زائران اربعین ۱۴۰۳ در سامانه سماح اظهار کرد: ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه سماح هر سال یک روند افزایشی نسبت به سال گذشته دارد و بسیاری از زائران به این باور رسیده‌اند که ثبت‌نام در سماح برای برنامه‌ریزی‌ها و دریافت بیمه اهمیت دارد.

وی ادامه داد: هنوز قانون بالادستی‌ای وجود ندارد که ثبت‌نام در سماح را الزامی کند و مبادی ذیربط هم موظف به کنترل آن باشد، با این حال پیش از الزامی شدن این امر، نیاز به فرهنگسازی و اطلاع‌رسانی بیشتر وجود دارد.

معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: امسال دریافت ارز اربعین منوط به ثبت‌نام در سامانه سماح بود و اگر در سال‌های بعدی دریافت بلیت هواپیما یا اتوبوس نیز مستلزم ثبت‌نام در این سامانه باشد در افزایش میزان ثبت‌نام کنندگان تأثیرگذار خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲ میلیون و ۷۸۳ هزار و ۶۲۰ نفر در سماح ثبت‌نام قطعی انجام دادند، گفت: امسال از ۱۶ تیر تا ۷ شهریور که سامانه سماح در ساعت پایانی شب بسته شد، ۲ میلیونن و ۹۴۴ هزار و ۱۳۶ نفر ثبت‌نام قطعی کردند در حالی که ثبت‌نام کلی ۳ میلیون و ۲۲ هزار نفر بود.

منبع: تسنیم


12089580
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با اشاره به آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی پایتخت گفت: پروژه شهید شوشتری تا آخر آذر ماه تکمیل خواهد شد و تمام پروژه شهید بروجردی نیز تا آخر سال به اتمام خواهد رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون (۲۹ آبان ماه) در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته امداد از حمایت گسترده از دانش‌آموزان و استعدادهای برتر و آغاز تدوین بودجه ۱۴۰۵ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اصل برخورداری از پوشش بیمه‌ای رانندگان اینترنتی لازم و ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران در پی انتشار اخباری درباره تداوم ساخت‌وساز در حریم کاخ گلستان در اطلاعیه‌ای، این موضوع را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی خبر تصادف تعدادی موتور سیکلت در اتوبان امام علی (ع)، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: این حادثه به دلیل ریختن گازوئیل روی زمین اتفاق افتاده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: بدهی‌های شهرداری و بدهی‌های بانکی را کلاً تسویه کردیم؛ شهرداری پیش از این ۸۳.۳ هزار میلیارد تومان بدهی داشت که هم‌اکنون عمده آن تسویه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اعلام کرد: از ساعت ۲۴ امشب تا ۵ صبح فردا، باند‌های تونل نیایش و دهانه‌های تونل امیرکبیر مسدود خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: «اگر امروز بشریت از محتوای قرآن و مفسران حقیقی آن فاصله نمی‌گرفت، وضعیت جوامع چنین نبود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی شرح وظایف ادارات سلامت، ایمنی و محیط‌زیست (HSE) مناطق 22گانه شهرداری تهران برگزار و بر ضرورت توجه به درس‌آموخته‌های ناشی از حوادث HSE تأکید شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است