اجتماعی 09:58 - 10 اسفند 1399
براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای ‌تهران، کیفیت هوای ‌پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته و هم‌اکنون (۱۰ اسفندماه) در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشته است و تداوم این شرایط طی روز ‌پیش‌بینی می‌شود.

هوای ‌پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد

به گزارش ایسنا، بنابر پیش‌بینی‌های انجام‌ شده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، در صبح امروز (۱۰ اسفند ماه) حاکمیت جو پایدار و عدم وزش باد مؤثر باعث انباشت آلاینده‌ها می‌شود و همزمان با آغاز تردد خودروها کیفیت هوا در بیشتر مناطق در محدوده ناسالم و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته است.

تداوم این شرایط جوی طی روز شرایط مناسب برای پراکندگی آلاینده‌ها را محدود خواهد کرد و کیفیت هوا در بیشتر مناطق در وضعیت نامطلوب باقی خواهد ماند. در اواخر وقت  احتمال می‌رود با استمرار پایداری و سکون جو و افزایش ترافیک شامگاهی بر غلظت آلاینده‌ها به‌ویژه ذرات معلق افزوده شود که برقراری وضعیت ناسالم و ناسالم برای گروه‌های حساس را در بیشتر مناطق به‌ دنبال خواهد داشت.

با افزایش نسبی تندی باد تا صبح فردا (۱۱ اسفند ماه) تاحدودی از غلظت آلاینده‌ها کاسته خواهد شد، هرچند در برخی مناطق پرتردد احتمال افزایش غلظت آلاینده‌ها و برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس وجود دارد.

رشد ناپایداری جوی و افزایش تدریجی تندی باد در طی روز باعث پراکندگی آلاینده‌ها خواهد شد بنابراین با استمرار وزش باد مؤثر تا اواخر وقت فردا (۱۱ اسفند ماه) انتظار می‌رود باوجود افزایش ترافیک شامگاهی، وضعیت قابل‌ قبول کیفیت هوا در بیشتر مناطق برقرار شود.

به گزارش ایسنا،  آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون» با میانگین ۱۱۴ بود و هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار  داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون» با میانگین ۱۳۱ است و کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

انتهای ‌پیام


10970039
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر تهران، با اشاره به جان‌باختن چهار پاکبان در منطقه ۲۲ و فوت یک کارگر خدمات شهری در منطقه ۹، خواستار ارائه توضیحات شفاف درباره این حوادث شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی غرب استان تهران از دستگیری ۵۸۰ نفر اوباش و حاملان سلاح سرد در این منطقه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به حذف بندی از آیین نامه انتخاب شهرداران گفت: چنین اقدامی ظرفیت‌های ارزشمند ملی را از دسترس شورا خارج می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین دوره ویژه‌برنامه فرهنگی ـ تربیتی «شب‌های آفتابی» با حضور پرشور دختران نوجوان ۱۳ تا ۲۰ سال، طی دو شب متوالی در حسینیه مبارکه قتلگاه برگزار شد و با اختتامیه‌ای پرنشاط و الهام‌بخش به کار خود پایان داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران، از عملیاتی شدن اولین چراغ راهنمایی مبتنی بر فناوری «زمان صفر» در تقاطع نلسون ماندلا با خیابان دادمان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» متهمان پرونده قتل پسر جوان در یک کمپ ترک اعتیاد در حالی خود را بی گناه می‌دانستند که بر اساس مدارک مستند، یکصد ضربه با مشت و لگد به مقتول زده بودند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای شهر تهران در تشریح آخرین وضعیت حریم شهر تهران گفت: از بین رفتن حریم تهران منطقی نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای شهر تهران گفت: نظر دولت درباره شرایط تحصیلی شهرداران هنوز به تصویب نرسیده و درخصوص شهرداران فعلی هم اقتضا نمی‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا با اعلام آخرین وضعیت جاده‌ها به رانندگان توصیه کرد: هنگام تردد در محور‌های زمستانی تجهیزات ایمنی زمستانی از جمله زنجیرچرخ به همراه داشته باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان عمومی و انقلاب تهران با تأکید بر حمایت از تولید ملی، از نظارت بر قیمت‌گذاری محصولات لبنی اساسی و لزوم افزایش نظارت بر کیفیت این محصولات خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است