سیاسی 17:30 - 19 اردیبهشت 1400
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: لغو کلیه تحریم ها از سوی آمریکا و راستی آزمایی آن خط قرمز مذاکرات برجامی است.

شاکری: نباید بخاطر منافع حزبی اشتباه برجام تکرار شود

به گزارش ایسنا، اقبال شاکری در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت:

«امروز در صحن مجلس نمایندگان بر لغو کلیه تحریم ها و لزوم راستی آزمایی آن (به عنوان اصلی ترین خط قرمز مذاکرات) تاکید کردند.

هفته گذشته آقای عراقچی عنوان کردند که آمریکا مخالف این دو شرط است. نباید بخاطر منافع حزبی و انتخابات و ... اشتباه برجام تکرار شود.»

از چندین هفته گذشته تیم مذاکره کننده ایران در وین مذاکرات برجامی را آغاز کرده که هدف از این مذاکرات بازگشت طرفین به برجام و اجرای تعهدات از سوی هر یک از طرفین می باشد.

مقامات کشورمان تاکید کرده اند که تنها در صورت لغو کلیه تحریم ها از سوی آمریکا و راستی آزمایی در جهت اجرای تعهدات برجامی گام برخواهند داشت.

انتهای پیام


11059142
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس، تنش‌های موجود در شمال آفریقا و غرب آسیا را از طراحی‌های غرب دانست و گفت: آنها می‌خواهند شرایط ناامنی را برای کشور‌های مستقل و مسلمان ایجاد کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: هدف اصلی ما بهبود معیشت مردم است و نباید اجازه دهیم اجرای هیچ طرح و برنامه‌ای (در حوزه ساماندهی ناترازی‌های انرژی) به زندگی مردم آسیبی وارد کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری از سمت خود استعفا کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طباطبایی سفر‌های قزاقستان و ترکمنستان را دارای تأثیراتی در بازه‌های مختلف زمانی دانست و گفت: باور پزشکیان گشودن مسیر‌های جدید پیشرفت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور گزارشی از انحراف راهبردی در مولدسازی دارایی‌های دولت را ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس با بیان اینکه ایران به دنبال توسعه روابط با کشور‌های آفریقایی به خصوص منطقه شاخ آفریقاست، گفت: کمیسیون مشترک اقتصادی بین ایران و اتیوپی تشکیل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان اتیوپی با وزیر خارجه کشورمان دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در آستانه شب یلدا ضمن دستور به تولیدکنندگان و اصناف برای عرضه کالا‌های مورد نیاز مردم با قیمت مناسب، از نهاد‌های نظارتی خواست ضمن افزایش نظارت خود بر بازار، با معدود متخلفان برخورد قاطعی کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با ابلاغ «بخشنامه بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی» به دستگاه‌های اجرایی، موارد شامل ممنوعیت را به آنها اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس جمهوری اسلامی ایران و رئیس مجلس اتیوپی با یکدیگر دیدار کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است