اقتصادی 15:43 - 27 اسفند 1401

قیمت تنظیم بازار پرتقال هرکیلو ۱۶.۹۰۰ و سیب ۲۶هزار تومان است

به گزارش خبرنگار مهر، بازار میوه عید نوروز تأمین است. مصطفی دارایی نژاد، رئیس اتحادیه بارفروشان تهران با بیان این موضوع به مهر افزود: شب گذشته ۱۰ هزار تن بار از سیب و پرتقال وارد تهران شد. از پنجم اسفند روزانه ۵ هزار تن سیب و پرتقال وارد تهران شده و از این محل به تمام استان‌های کشور توزیع می‌شود.

وی افزود: بنا بر تاکید رئیس جمهوری تمام استاندارها باید در میدان‌های بار حضور داشته و از نزدیک نحوه توزیع میوه را رصد کنند. در این راستا، امروز استاندار تهران از میدان عمده فروشی میوه و تره بار بازدید داشت.

او در ادامه سخنان خود تصریح کرد: ۱۰۰۰ تن از ۱۰ هزار تن بار شب گذشته باقی مانده است که همراه با بار سیب و پرتقال امشب به بازار عرضه خواهد شد.

دارایی نژاد عنوان کرد: اوج تقاضا امروز است و از فردا بازار خرید میوه فروکش می‌کند.

رئیس اتحادیه بارفروشان تهران درباره نظارت بر بازار گفت: بازرسان از نهادهای مختلف تعزیرات، بازرسان اتاق اصناف، وزارت جهاد کشاورزی و… به بر شبکه توزیع نظارت دارند و می‌توان گفت دولتمردان امسال همراهی خوبی با بخش خصوصی داشتند.

افزایش ۲۰۰ درصدی صادرات

دارایی نژاد با اشاره به قیمت پایین بعضی میوه‌ها مانند پرتقال در چند ماه گذشته اظهار کرد: آذر و دی و حتی بهمن برخی وانت بارها پرتقال را مستقیم از باغداران خریداری با قیمت ۷ تا ۸ هزار تومان در هر کیلو به فروش می‌رساندند که این مبلغ کمتر از قیمت تمام شده بود و کشاورزان متضرر شدند.

وی گفت: برای جبران خسارت‌های وارد شده صادرات امسال ۲۰۰ درصد افزایش یافت و فقط در بهمن ۶۰ هزار تن سیب صادر شد. البته پس از پایان بهمن صادرات محدود شد تا تنظیم بازار شب عید با چالش مواجه نشود.

قیمت سیب و پرتقال

رئیس اتحادیه بارفروشان تهران درباره قیمت سیب و پرتقال اظهار کرد: قیمت هر کیلو پرتقال برای تنظیم بازار در میادین عمده فروشی ۱۵ تا ۱۸ هزار تومان و هر کیلو سیب ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان قیمت گذاری شده است. این عدد با ۳۰ تا ۳۵ درصد سود در میوه فروشی‌های سطح شهر در حال فروش است.

وی اضافه کرد: البته قیمت این دو قلم میوه در ۲۶۰ میدان اقماری (میدان تره بار شهرداری) تهران ۱۶.۹۰۰ تومان برای هر کیلو پرتقال، ۲۲ هزار تومان برای سیب قرمز و ۲۶ هزار تومان برای سیب زرد تعیین شده است.

دارایی نژاد در پایان گفت: اتحادیه بارفروشان تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ توزیع میوه ایام نوروز را بر عهده خواهد داشت و پس از آن تعاون روستایی‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی به عرضه میوه‌های ذخیره سازی شده در این حوزه می‌پردازند.


11843270
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴، متوسط دوره انتظار خرید مسکن در کشور به حدود ۹ سال رسیده است. این آمار از جمعیت کل کشور، شامل روستا‌ها و شهر‌های کوچک تا کلانشهر‌ها محاسبه شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن اوپک گفت: برنامه‌های نمایشگاه نفت امسال با تمرکز بر شفاف‌سازی مقررات، حمایت از پیمانکاران داخلی، گسترش ارتباطات بین‌المللی و آموزش‌های تخصصی تدوین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن اوپک گفت: برنامه‌های نمایشگاه نفت امسال با تمرکز بر شفاف‌سازی مقررات، حمایت از پیمانکاران داخلی، گسترش ارتباطات بین‌المللی و آموزش‌های تخصصی تدوین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه، ۹۴ کیلوگرم شمش طلا به ارزش ۸۴۶ میلیارد تومان در حراج شماره ۱۰۷ مرکز مبادله ایران مورد معامله قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواپیمایی کشوری از هموطنان درخواست کرد، هنگام تهیه بلیت پرواز‌های داخلی و خارجی، فقط از مجاری رسمی و مورد تأیید این سازمان اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی شکایت مجموعه تپسی از اسنپ‌فود، شورای رقابت، اسنپ فود را به رویه‌های انحصاری محکوم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی شکایت مجموعه تپسی از اسنپ‌فود، شورای رقابت، اسنپ فود را به رویه‌های انحصاری محکوم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران در همایش تجاری ایران و ازبکستان به لزوم افزایش حجم مبادلات بین دو کشور تا یک میلیارد دلار اشاره کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی شکایت مجموعه تپسی از اسنپ‌فود، شورای رقابت، اسنپ فود را به رویه‌های انحصاری محکوم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مدیریت سازمان هواپیمایی کشوری گفت: نظر به لزوم تسهیل در تامین قطعات مورد نیاز هوایی، راه‌اندازی گمرک اختصاصی صنعت هوانوردی در دستور کار قرار گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است