اقتصادی 15:43 - 27 اسفند 1401

قیمت تنظیم بازار پرتقال هرکیلو ۱۶.۹۰۰ و سیب ۲۶هزار تومان است

به گزارش خبرنگار مهر، بازار میوه عید نوروز تأمین است. مصطفی دارایی نژاد، رئیس اتحادیه بارفروشان تهران با بیان این موضوع به مهر افزود: شب گذشته ۱۰ هزار تن بار از سیب و پرتقال وارد تهران شد. از پنجم اسفند روزانه ۵ هزار تن سیب و پرتقال وارد تهران شده و از این محل به تمام استان‌های کشور توزیع می‌شود.

وی افزود: بنا بر تاکید رئیس جمهوری تمام استاندارها باید در میدان‌های بار حضور داشته و از نزدیک نحوه توزیع میوه را رصد کنند. در این راستا، امروز استاندار تهران از میدان عمده فروشی میوه و تره بار بازدید داشت.

او در ادامه سخنان خود تصریح کرد: ۱۰۰۰ تن از ۱۰ هزار تن بار شب گذشته باقی مانده است که همراه با بار سیب و پرتقال امشب به بازار عرضه خواهد شد.

دارایی نژاد عنوان کرد: اوج تقاضا امروز است و از فردا بازار خرید میوه فروکش می‌کند.

رئیس اتحادیه بارفروشان تهران درباره نظارت بر بازار گفت: بازرسان از نهادهای مختلف تعزیرات، بازرسان اتاق اصناف، وزارت جهاد کشاورزی و… به بر شبکه توزیع نظارت دارند و می‌توان گفت دولتمردان امسال همراهی خوبی با بخش خصوصی داشتند.

افزایش ۲۰۰ درصدی صادرات

دارایی نژاد با اشاره به قیمت پایین بعضی میوه‌ها مانند پرتقال در چند ماه گذشته اظهار کرد: آذر و دی و حتی بهمن برخی وانت بارها پرتقال را مستقیم از باغداران خریداری با قیمت ۷ تا ۸ هزار تومان در هر کیلو به فروش می‌رساندند که این مبلغ کمتر از قیمت تمام شده بود و کشاورزان متضرر شدند.

وی گفت: برای جبران خسارت‌های وارد شده صادرات امسال ۲۰۰ درصد افزایش یافت و فقط در بهمن ۶۰ هزار تن سیب صادر شد. البته پس از پایان بهمن صادرات محدود شد تا تنظیم بازار شب عید با چالش مواجه نشود.

قیمت سیب و پرتقال

رئیس اتحادیه بارفروشان تهران درباره قیمت سیب و پرتقال اظهار کرد: قیمت هر کیلو پرتقال برای تنظیم بازار در میادین عمده فروشی ۱۵ تا ۱۸ هزار تومان و هر کیلو سیب ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان قیمت گذاری شده است. این عدد با ۳۰ تا ۳۵ درصد سود در میوه فروشی‌های سطح شهر در حال فروش است.

وی اضافه کرد: البته قیمت این دو قلم میوه در ۲۶۰ میدان اقماری (میدان تره بار شهرداری) تهران ۱۶.۹۰۰ تومان برای هر کیلو پرتقال، ۲۲ هزار تومان برای سیب قرمز و ۲۶ هزار تومان برای سیب زرد تعیین شده است.

دارایی نژاد در پایان گفت: اتحادیه بارفروشان تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ توزیع میوه ایام نوروز را بر عهده خواهد داشت و پس از آن تعاون روستایی‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی به عرضه میوه‌های ذخیره سازی شده در این حوزه می‌پردازند.


11843270
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تصویب اقلام مشمول کسورات بازنشستگی در هیأت وزیران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی با اعلام بارش باران، رعدوبرق و کاهش دما در ۱۸ استان کشور، نسبت به سیلاب در استان‌های کرمانشاه، کردستان، ایلام، جنوب آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی هشدار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نبیان گفت:در استان یزد بیش از ۱۲ هزار متقاضی تأیید نهایی شده و تاکنون ۱۰۵۴ قطعه زمین در چارچوب قانون جوانی جمعیت تخصیص داده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۷۷ مربوط به آبان‌ماه ١٤٠٤ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج ایران ضمن انتقاد از بدقولی ها در تخصیص ارزبرای واردات این کالا، اعلام کرد: از بهمن پارسال تاکنون هیچ ارزی به برنج تخصیص داده نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سال گذشته، سهمیه تخصیصی به وزارت صنعت، معدن و تجارت ۲۵۰ میلیون لیتر بود که امسال به ۳۵۰ میلیون لیتر افزایش یافته است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سال گذشته، سهمیه تخصیصی به وزارت صنعت، معدن و تجارت ۲۵۰ میلیون لیتر بود که امسال به ۳۵۰ میلیون لیتر افزایش یافته است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت:دامداری ها در استان های عمده تولیدکننده شیر و گوشت کشور کماکان درگیر بیماری تب برفکی هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۲۵ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت:صنایع فولاد، سیمان و فرآوری فلزات از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان انرژی در کشور هستند و ضعف در سیستم‌های بازیابی حرارتی، مصرف بالای گاز و برق میزان بهره‌وری را کاهش می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است