بین‌الملل 14:35 - 29 شهریور 1404
روند بازگشت پناهجویان افغانستانی از مرز چمن پس از توقفی کوتاه به دنبال انفجار مرگبار پنج‌شنبه گذشته در نزدیکی این مرز، از سر گرفته شد.

از سرگیری بازگشت پناهجویان افغانستانی از مرز چمن پس از انفجار مرگبار

باشگاه خبرنگاران جوان- روند بازگشت پناهجویان افغان از مرز چمن پس از انفجار پنج‌شنبه گذشته از سرگرفته شد.

 این انفجار در نزدیکی یک ایستگاه تاکسی در منطقه «حاجی باول اکا» نزدیک مرز چمن-اسپین بولدک، رخ داده بود.

 امتیاز بلوچ، معاون کمیسر چمن، اظهار داشت که انفجار در نزدیکی مغازه‌های موقت در نزدیکی ایستگاه تاکسی رخ داد و تحقیقات اولیه نشان می‌دهد مواد منفجره در خارج از مغازه‌ها کار گذاشته شده بود.

شاهدان عینی از صحنه انفجار گزارش داده بودند که شدت انفجار اجساد را متلاشی و بخش‌هایی از بدن قربانیان را پراکنده کرده است.

 مقامات امنیتی پس از حادثه، عبور پناهجویان را متوقف کرده و منطقه را پاکسازی کردند تا از امنیت خانواده‌ها اطمینان حاصل شود.

 اداره امور داخلی بلوچستان اعلام کرد که تحقیقات درباره این حادثه در حال انجام است و عاملان انفجار به عدالت سپرده خواهند شد.

پاکستان از سال گذشته کارزاری برای بازگرداندن افغان‌های بدون مدارک قانونی آغاز کرده است.

بر اساس سیاست جدید پاکستان، تنها کسانی که ویزا و کارت پناهندگی معتبر دارند می‌توانند در پاکستان باقی بمانند. با این حال، گروه‌های حقوق بشری این سیاست را ناگهانی و سختگیرانه توصیف کرده و هشدار داده‌اند که بسیاری از بازگشت‌کنندگان در افغانستان با مشکلات اقتصادی و دسترسی محدود به خدمات پایه روبه‌رو خواهند شد.

بازگشت پناهجویان افغان از مرزهای پاکستان، به ویژه مرزهای چمن و تورخم، از زمان اجرای کارزار بازگرداندن افغان‌های بدون مدارک قانونی، ده‌ها هزار نفر را شامل شده است. این سیاست با هدف مدیریت دقیق مرزها و اطمینان از اقامت قانونی در پاکستان انجام می‌شود.


12227551
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که متحدان وقت تلف می‌کنند و تحریم‌ها علیه روسیه لازم است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسافران روز شنبه به عنوان «اقدامی احتیاطی» از ترمینال ۲ فرودگاه دوبلین تخلیه شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قطر به دلیل حمله اسرائیل به دوحه به سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی شکایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه روسیه برنامه‌ها برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران را «تحریک‌آمیز و غیرقانونی» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دوره دوم ترامپ با سرکوب رسانه‌ها، دانشگاه‌ها و جامعه مدنی، فضای سیاسی آمریکا را به «ترس سرخ» تازه‌ای شبیه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افزایش کمک‌های نظامی آمریکا به حکومت‌های نظامی کشورهای ساحل (ساحل آفریقا) نه تنها خشونت افراطی‌ها را متوقف نمی‌کند، بلکه ممکن است آن را تشدید کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فارن افرز هشدار می‌دهد که بدون تصمیم‌های جسورانه، اروپا همچنان در سایه آمریکا باقی می‌ماند و امنیتش شکننده خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ با استناد به نگرانی‌های مالی، محدودیت‌های جدیدی را برای دانشگاه هاروارد وضع کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال افغانستان در نخستین دیدار خود از مرحله مقدماتی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶، با اختلاف ۹ گل مالدیو را شکست داد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حادثه رانندگی در میدان وردک افغانستان ۷ کشته و ۲ زخمی برجای گذاشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است