اجتماعی 20:24 - 18 اردیبهشت 1400

۴۲ هزار نفر از آموزش امداد و نجات در اردبیل بهره‌مند شدند

عزت‌الله ضربی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این تعداد جمعیت علاقمند از آموزش‌های امدادی و کمک‌های اولیه بهره‌مند شده و جمعی از آنها نیز با تخصص‌های گروه‌های امداد و نجات در جمعیت هلال احمر استفاده کردند.

وی تصریح کرد: با همکاری مسئولان شهرستان‌ها سعی و تلاشمان بر این است تا امسال توسعه برنامه‌های آموزشی را به نحوی انجام دهیم تا در هر خانواده یک عضو با آموزش‌های امداد و نجات و کمک‌های اولیه آشنایی پیدا کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل از احداث و تکمیل انبار و سوله ذخیره مواد مورد نیاز در زمان امدادرسانی در شهرستان سرعین خبر داد و گفت: انبار امدادی هلال احمر در این شهرستان با تأمین اعتبار ملی و استانی احداث خواهد شد تا تنها شهرستان فاقد انبار امدادی از مزایای مورد نظر استفاده کنند.

ضربی به تلاش داوطلبان جمعیت هلال احمر، نجاتگران و جوانان علاقمند برای همکاری با هلال احمر اشاره کرد و افزود: در سطح استان فعالیت‌های مختلفی در شهرستان‌ها انجام می‌شود به گونه‌ای که شعب جمعیت هلال احمر و پایگاه‌های دایر شده به صورت درون شهری و جاده‌ای سعی و تلاششان بر ارائه خدمات متنوع به هموطنان است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: تیم‌های تخصصی هلال احمر در کلیه شهرستان‌ها در کنار ساماندهی از آموزش‌های جدید بهره‌مند شدند که همزمان با هفته هلال احمر نیز به تناسب شرایط استان در مناطق مختلف، مانور امداد و نجات و کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان احتمالی برگزار خواهد شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل اضافه کرد: به مناسبت ۱۸ اردیبهشت ماه روز جهانی صلیب سرخ برنامه‌های مختلفی با همکاری رسانه‌ها انجام می‌شود و در طول این هفته از نهادهای مختلف در استان برای تقویت برنامه‌های آموزش همگانی و همچنین توانمندی نیروهای امداد و نجات در جهت امدادرسانی به موقع و سریع استفاده خواهیم کرد.


11057701
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت امور بین الملل قوه قضائیه از شناسایی پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل همکاری‌های بین المللی حقوقی و قضایی اعلام کرد: پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین با همکاری قضایی بین المللی شناسایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست شهرداری تهران گفت: ۵۰ درصد آلودگی هوای تهران ناشی از فرسودگی وسایل نقلیه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تعامل و همدلی با فرزندان می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان انتظامی مترو از کشف ۳۰ قطعه عتیقه‌جات در یکی از ایستگاه‌های متروی تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شهرداری منطقه ۹ تهران گفت: ساخت وساز در فرودگاه مهرآباد فعلاً متوقف است و پیگیر وصول عوارض شهرداری تهران از شهر فرودگاهی مهرآباد هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره مرکز نیکوکاری شهید انتظامی، شهید محمد دشت آبادی گفت: همزمان با شب یلدا هفتادوهشتمین مرحله رزمایش مومنانه توسط این مرکز با اهدای ۳۸۸ بسته حمایتی به افراد نیازمند، به یاد شهدای انتظامی برگزار خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رانندگان می‌توانند اقدامات موثری در پیشگیری از تصادفات انجام دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر اینکه تأمین اجتماعی بنگاه اقتصادی نیست، ورود این سازمان به حوزه بنگاهداری را روندی اشتباه و نادرست توصیف کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است