بین‌الملل 17:33 - 06 فروردین 1404
نخست‌وزیر لبنان تاکید کرد که هیچکسی در این کشور علاقه‌ای به عادی سازی روابط با رژیم تروریستی ندارد.

نخست وزیر لبنان عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل را رد کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - نواف سلام، نخست‌وزیر لبنان امروز چهارشنبه تاکید کرد که  تمام ابزار‌های فشار دیپلماتیک بین‌المللی و عربی بر رژیم تروریستی اسرائیل برای توقف تجاوزات این رژیم هنوز به تمام نشده است. 

سلام در جریان استقبال از هیاتی از شورای سندیکای سردبیران به ریاست جوزف القصیفی در مقر نخست‌وزیری گفت:  هیچ‌کس در لبنان خواهان عادی‌سازی روابط با اسرائیل نیست و این امر از سوی همه لبنانی‌ها رد می‌شود

نخست‌وزیر لبنان در ادامه افزود: پنج نقطه‌ای که اسرائیل بر ماندن در آن اصرار دارد، از نظر نظامی و امنیتی ارزشی ندارند، جز اینکه فشار خود را بر لبنان حفظ کند.

او بر ضرورت بسیج حمایت عربی و بین‌المللی برای مقابله با طرح اسرائیل برای کوچاندن ساکنان غزه و کرانه باختری تاکید کرد. در همین حال، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم تروریستی اسرائیل و یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم، به ارتش اشغالگر خود دستور دادند موج دوم حملات را علیه لبنان آغاز کند.

پیش از این استیو ویتکاف، فرستاده رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه ادعا کرده بود که دو کشور لبنان و سوریه با رژیم تروریستی اسرائیل روابط خود را عادی خواهند کرد. این درحالی است که رژیم تروریستی اسرائیل مناطق جدیدی از این دو کشور را اشغال کرده است.

درپی توافق آتش‌بس ۶۰ روزه در لبنان در ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴، قرار بود ارتش رژیم تروریستی اسرائیل تا سپیده دم ۲۶ ژانویه گذشته، عقب‌نشینی خود را از مناطق اشغالی در جنوب لبنان تکمیل کند. با این حال، این رژیم به این مهلت پایبند نبود و واشنگتن بعدا اعلام کرد که این مهلت با توافق اسرائیلی-لبنانی تا ۱۸ فوریه گذشته تمدید شده است.

در ۱۸ فوریه گذشته، یسرائیل کاتس اعلام کرد که نیرو‌های صهیونیستی در  منطقه حائل در لبنان در ۵ نقطه نظارتی در طول خط مرزی برای تضمین حفاظت از شهرک‌های شمالی باقی خواهند ماند.

منبع: اسپوتنیک


12170988
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ترکیه، پس از دیدار با ولادیمیر پوتین اعلام کرد که امیدوار است به زودی با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره طرح صلح اوکراین و روسیه گفت‌و‌گو کند و تأکید کرد که «صلح دور نیست».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که منابع امنیتی لبنانی از حملات جدید اسرائیل با خمپاره و پهپاد به مناطق مرزی جنوب این کشور خبر می‌دهند، مقامات لبنانی از دریافت هشدار درباره آماده‌باش رژیم صهیونیستی برای یک عملیات گسترده احتمالی علیه لبنان سخن گفته‌اند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهر اودسا و مناطق جنوبی اوکراین پس از یک حمله گسترده شبانه روسیه با استفاده از ده‌ها موشک و صد‌ها پهپاد، دچار خاموشی عمده شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش یک رسانه اسرائیلی، رئیس‌جمهور مصر به دلیل اختلافات جاری با اسرائیل بر سر مسائل نوار غزه و مدیریت گذرگاه رفح موقتاً از دیدار با بنیامین نتانیاهو، خودداری کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی، در مراسم استقبال رسمی از یک واحد مهندسی ارتش که پس از انجام مأموریت در منطقه کورسک روسیه بازگشته بود، شرکت کرد و به ۹ سرباز کشته شده لقب «قهرمان» اعطا نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جهانی که یکجانبه‌گرایی، اسثتثناگرایی و بی‌ثباتی بر فضای سیاست بین‌الملل سنگینی می‌کند، ابتکارهایی، چون اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق‌آباد را می‌توان قوام دهنده پایه‌های نظم چندجانبه‌گرایی در جهان دانست
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل با اعلام اینکه رژیم صهیونیستی از ابتدای سال جاری میلادی با تخریب منازل فلسطینیان در منطقه
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر تایلند پس از ادعای دونالد ترامپ درباره برقراری آتش‌بس میان بانکوک و کامبوج، تأکید کرد که عملیات نظامی این کشور تا زمان رفع تهدیدات ادامه خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گارد ساحلی فیلیپین روز شنبه ادعا کرد که کشتی‌های گارد ساحلی چین در دریای جنوبی چین از توپ آب علیه قایق‌های ماهیگیری فیلیپینی استفاده کرده‌اند که منجر به زخمی شدن سه ماهیگیر و آسیب دیدن دو شناور شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایالت کالیفرنیا با شکایتی قضایی، اقدام وزارت حمل‌ونقل آمریکا در قطع بیش از ۳۳ میلیون دلار کمک مالی فدرال به برنامه‌های ایمنی وسایل نقلیه تجاری این ایالت را به چالش کشید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است