بین‌الملل 19:46 - 07 اسفند 1402
اروپا با از دست دادن منابع انرژی ارزان از روسیه و بخشی از صادرات خود به چین هزینه‌های سنگینی متحمل شده است.

پولیتیکو: اتحادیه اروپا باید سالانه ۵۰۰ میلیارد یورو برای رقابت با چین و آمریکا هزینه کند

اتحادیه اروپا با از دست دادن منابع انرژی ارزان از روسیه و بخشی از صادرات خود به چین، باید سالانه ۵۰۰ میلیارد یورو برای ادامه «انتقال سبز و دیجیتال» خود هزینه کند و در عین حال توانایی خود را برای رقابت با آمریکا و چین حفظ کند. 

این مطلب را نسخه اروپایی روزنامه آمریکایی پولیتیکو با اشاره به درز پیش نویس گزارش وضعیت اقتصادی اتحادیه اروپا که در حال حاضر توسط ماریو دراگی، رئیس سابق بانک مرکزی اروپا در حال تهیه است، منتشر کرده است.

این روزنامه خاطرنشان می‌کند: اتحادیه اروپا باید سالانه ۵۰۰ میلیارد یورو برای عقب نماندن از چین و ایالات متحده و ادامه انتقال سبز و دیجیتال هزینه کند.

دراگی هشدار می‌دهد که سه عنصر اصلی که موفقیت اقتصادی اتحادیه اروپا برای مدت طولانی بر آن استوار است، انرژی ارزان از روسیه، صادرات بسیار سودآور به چین و حمایت نظامی توسط ایالات متحده (که امکان صرفه جویی در تخصیص نظامی را فراهم می‌کند). 

بر اساس برآورد‌های دراگی، حدود دو سوم از ۵۰۰ میلیارد یورو در سال باید سرمایه گذاری در بخش خصوصی و یک سوم باید در بخش دولتی باشد. پولیتیکو خاطرنشان می‌کند که در عمل، این امر مستلزم بازنگری در قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا در مورد اعطای یارانه‌های دولتی به مشاغل است.

پیشتر، وزارت امور خارجه چین اعلام کرد «شی جین پینگ» رئیس جمهوری چین در دیداربا با «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا و «اورسولا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا، خواستار گسترش همکاری‌های سودمند، اعتماد سیاسی، رایزنی‌های دولتی و تشکیل نشست‌های راهبردی بین پکن و بروکسل شد.


12033932
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای امنیت و دفاع ملی اوکراین اظهار داشت که مذاکرات در ژنو بر پیش‌نیازهای لازم برای یک راه‌حل بالقوه برای درگیری متمرکز بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنگره پرو به برکناری رئیس جمهور خوزه جری از سمت خود تنها چهار ماه پس از شروع دوره ریاست جمهوری‌اش رأی داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انفجار کلیسا در شمال ایالت نیویورک ۵ نفر از جمله یک آتش‌نشان را زخمی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت و طلا پس از پایان دور دوم مذاکرات آمریکا و ایران در ژنو کاهش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله تصمیم دولت لبنان برای اعطای حداقل چهار ماه زمان به ارتش برای پیشبرد مرحله دوم طرح خلع سلاح سراسری را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر روز سه‌شنبه وارد ونزوئلا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش آمریکا می‌گوید این کشور در سه حمله جداگانه در شرق اقیانوس آرام و کارائیب ۱۱ نفر را کشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات دولتی ایتالیا، آلمان، فرانسه و انگلیس روز سه‌شنبه در ژنو در مذاکراتی برای پایان دادن به جنگ اوکراین شرکت می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرنگار آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که تماس‌های دیپلماتیک بین آمریکا و ایران ممکن است ظرف دو هفته از سر گرفته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه عمان اعلام کرد که مذاکرات امروز ایران و آمریکا به پیشرفت ملموسی دست یافت و راه را برای ادامه آن هموار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است