سیاسی 19:05 - 26 دی 1403
سخنگوی شورای نگهبان در مورد یک ابهام جامعه معلولان درباره پرداخت کمک هزینه معیشتی به آنها در لایحه بودجه ۱۴۰۴ توضیحاتی ارائه کرد.

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به یک ابهام جامعه معلولان درباره پرداخت کمک هزینه معیشتی

هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در صفحه شخصی خود در فضای مجازی در پاسخ به مطلب منتشر شده از سوی یک حساب کاربری با عنوان «کمپین معلولان» درباره مخالفت شورای نگهبان با مصوبه مجلس در خصوص پرداخت ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان کمک هزینه معیشتی برای معلولان شدید و خیلی شدید فاقد شغل و درآمد نوشت: «دغدغه‌های جامعه معلولان برای ما بسیار مهم و ارزشمند است.

شورای نگهبان نیز در جهت اجرایی شدن این مصوبه صرفاً نحوه تشخیص اعسار و دایره شمول آزمون وسع را مبهم دانسته و به هیچ عنوان آن را مغایر با شرع و قانون اساسی ندانسته. مجلس هم اصلاحاتی انجام داده که هنوز در شورا بررسی نشده است.»


12141532
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: گفت‌و‌گو‌های دولت و مجلس با تمرکز بر معیشت مردم در سال جاری و سال آینده ادامه دارد و هدف، رسیدن به نگاه مشترک مبتنی بر منابع واقعی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هیأت عالی نظارت نظر خود را مستقیم برای مجلس ارسال نمی‌کند، بلکه نظرات را برای شورای نگهبان ارسال می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه ایران و مصر به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور می‌گوید اکنون تهران در آلودگی هوا مشکل دارد، چون بارگذاری جمعیت زیادی انجام شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نوری قزلجه می‌گوید نخستین محموله‌های وارداتی کشت فراسرزمینی در همین روز‌ها وارد کشور می‌شود و حدود دو ماه دیگر نیز روغن تولیدی به کشور خواهد رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علی‌آبادی می‌گوید ما حاضریم که از نقطه نظرات نمایندگان نیز استفاده کنیم تا بتوانیم تحولاتی بنیادین و اساسی برای حل مشکل آب پیدا کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نگاهداری می‌گوید شکل این است که ما در میدانی بازی می کنیم که اصلاً برای مدیریت بحران طراحی نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است