بین‌الملل 21:02 - 02 مهر 1401

خروج ۶ کشتی دیگر حامل غلات از بنادر اوکراین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع ترکیه امروز شنبه اعلام کرد که ۶ کشتی دیگر حامل غلات اوکراین صبح امروز شنبه از بنادر این کشور خارج شده اند.

بر اساس این گزارش، وزارت دفاع ترکیه در بیانیه‌ ای افزود که کشتی‌ های مذکور در ساعات اولیه صبح بنادر اوکراین را ترک کردند؛ اما به جزئیات بیشتر درباره مقصد آنها اشاره ای نکرد.

گفتنی است که ترکیه، اوکراین، روسیه و سازمان ملل با میانجیگری آنکارا در ۲۲ جولای در استانبول سند مربوط به «انتقال امن غلات و مواد غذایی از بنادر اوکراین» را امضا کردند. تاکنون ده‌ها کشتی حامل غلات اوکراین با عبور از تنگه های ترکیه راهی بازارهای جهانی شده اند.

یک روزنامه اسپانیایی پیشتر فاش کرد که غلاتی که از بنادر اوکراین صادر می‌شود، عمدتاً سر از قاره اروپا درمی آورد.

روزنامه اسپانیایی «ال پایس» با استناد به داده‌های منتشره از سوی سازمان ملل و نیز آمار مربوط به ردیابی کشتی ها در گزارشی اعلام کرد که دست کم ۳۸ درصد غلات صادر شده از اوکراین به مقصد کشورهای اتحادیه اروپا ارسال شده است، این در حالیست که بر اساس توافق اخیر میان روسیه و اوکراین و با میانجیگری سازمان ملل بنا بود این غلات به کشورهای در حال توسعه آفریقا صادر شود.


11696561
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری رسمی سوریه گزارش داد که در پی درگیری‌ها در حلب یک غیرنظامی جان باخته و دو کودک نیز مجروح شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های رسانه‌های عبری‌زبان، صدای انفجار شدیدی در منطقه رامات‌گان در شرق تل‌آویو شنیده شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه المسیره گزارش داده که عربستان سعودی مناطق مرزی استان صعده در یمن را هدف حمله قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل، مدعی شد ایران اخیراً رزمایش‌های نظامی برگزار کرده و اسرائیل در حال رصد تحولات و انجام آماده‌سازی‌های لازم است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انفجار و آتش‌سوزی در یک کارخانه شیمیایی متعلق به شرکت نروژی «الکم» در نزدیکی شهر لیون در جنوب شرقی فرانسه، سه نفر را به شدت مجروح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین، تأکید کرد کشورش نیازمند «یک توافق تاریخی با آمریکا درباره تضمین‌های امنیتی» است که توسط کنگره تصویب شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دارایی اسرائیل، از بنیامین نتانیاهو خواست در دیدار پیش رو با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اصرار کند که به اسرائیل اجازه داده شود حمله به حماس در غزه را ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه روسیه و ونزوئلا در تماس تلفنی، اقدامات اخیر ایالات متحده علیه محموله‌های نفتی ونزوئلا را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولت غزه اعلام کرد رژیم صهیونیستی در طول ۷۳ روز پس از آغاز آتش‌بس، ۸۷۵ مورد نقض این توافق را مرتکب شده که به شهادت ۴۱۱ فلسطینی و مجروح شدن ۱۱۱۲ نفر دیگر انجامیده است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ایتالیا، اعلام کرد کشورش حتی پس از خروج نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل (یونیفیل) که طبق برنامه در پایان ۲۰۲۶ لبنان را ترک می‌کنند، به حضور نظامی خود در این کشور ادامه خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است