بین‌الملل 21:02 - 02 مهر 1401

خروج ۶ کشتی دیگر حامل غلات از بنادر اوکراین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع ترکیه امروز شنبه اعلام کرد که ۶ کشتی دیگر حامل غلات اوکراین صبح امروز شنبه از بنادر این کشور خارج شده اند.

بر اساس این گزارش، وزارت دفاع ترکیه در بیانیه‌ ای افزود که کشتی‌ های مذکور در ساعات اولیه صبح بنادر اوکراین را ترک کردند؛ اما به جزئیات بیشتر درباره مقصد آنها اشاره ای نکرد.

گفتنی است که ترکیه، اوکراین، روسیه و سازمان ملل با میانجیگری آنکارا در ۲۲ جولای در استانبول سند مربوط به «انتقال امن غلات و مواد غذایی از بنادر اوکراین» را امضا کردند. تاکنون ده‌ها کشتی حامل غلات اوکراین با عبور از تنگه های ترکیه راهی بازارهای جهانی شده اند.

یک روزنامه اسپانیایی پیشتر فاش کرد که غلاتی که از بنادر اوکراین صادر می‌شود، عمدتاً سر از قاره اروپا درمی آورد.

روزنامه اسپانیایی «ال پایس» با استناد به داده‌های منتشره از سوی سازمان ملل و نیز آمار مربوط به ردیابی کشتی ها در گزارشی اعلام کرد که دست کم ۳۸ درصد غلات صادر شده از اوکراین به مقصد کشورهای اتحادیه اروپا ارسال شده است، این در حالیست که بر اساس توافق اخیر میان روسیه و اوکراین و با میانجیگری سازمان ملل بنا بود این غلات به کشورهای در حال توسعه آفریقا صادر شود.


11696561
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات ساخت دیواری به طول تقریبی ۵۰۰ کیلومتر در امتداد مرز با اردن خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اسناد درونی اتحادیه اروپا، این بلوک در حال بررسی گزینه‌هایی برای تقویت نیرو‌های امنیت داخلی لبنان از طریق آموزش، مشاوره و احتمالاً تأمین تجهیزات است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی ژاپن از وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۷.۶ ریشتر در سواحل شرقی این کشور خبر داد و بلافاصله هشدار سونامی صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی رژیم صهیونیستی اعلام کرد بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، روز ۲۸ دسامبر برای دیدار با دونالد ترامپ به واشنگتن سفر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته بین‌المللی شکستن محاصره غزه اعلام کرد کاروان جدیدی از کشتی‌های امدادی و نمادین طی آوریل سال آینده به سوی نوار غزه حرکت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس رژیم صهیونیستی با یورش به مقر آژانس امداد و کار سازمان ملل (UNRWA) در قدس اشغالی و برافراشتن پرچم اسرائیل، این اقدام را به نقض حقوق بین‌الملل متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با اشاره به موضع مستقل هند در تجارت انرژی، اعلام کرد دهلی نو خرید نفت از روسیه را به دلیل سودآوری اقتصادی ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در سئول گفت که «خلع سلاح هسته‌ای کامل» کره شمالی همچنان سیاست واشنگتن است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع آگاه، آمریکا در حال فشار آوردن به اوکراین برای پذیرش «سریع‌تر» توافق صلح پیشنهادی با روسیه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روز دوشنبه در یک مرکز خرید در اسلو، پایتخت نروژ تیراندازی رخ داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است