بین‌الملل 21:02 - 02 مهر 1401

خروج ۶ کشتی دیگر حامل غلات از بنادر اوکراین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع ترکیه امروز شنبه اعلام کرد که ۶ کشتی دیگر حامل غلات اوکراین صبح امروز شنبه از بنادر این کشور خارج شده اند.

بر اساس این گزارش، وزارت دفاع ترکیه در بیانیه‌ ای افزود که کشتی‌ های مذکور در ساعات اولیه صبح بنادر اوکراین را ترک کردند؛ اما به جزئیات بیشتر درباره مقصد آنها اشاره ای نکرد.

گفتنی است که ترکیه، اوکراین، روسیه و سازمان ملل با میانجیگری آنکارا در ۲۲ جولای در استانبول سند مربوط به «انتقال امن غلات و مواد غذایی از بنادر اوکراین» را امضا کردند. تاکنون ده‌ها کشتی حامل غلات اوکراین با عبور از تنگه های ترکیه راهی بازارهای جهانی شده اند.

یک روزنامه اسپانیایی پیشتر فاش کرد که غلاتی که از بنادر اوکراین صادر می‌شود، عمدتاً سر از قاره اروپا درمی آورد.

روزنامه اسپانیایی «ال پایس» با استناد به داده‌های منتشره از سوی سازمان ملل و نیز آمار مربوط به ردیابی کشتی ها در گزارشی اعلام کرد که دست کم ۳۸ درصد غلات صادر شده از اوکراین به مقصد کشورهای اتحادیه اروپا ارسال شده است، این در حالیست که بر اساس توافق اخیر میان روسیه و اوکراین و با میانجیگری سازمان ملل بنا بود این غلات به کشورهای در حال توسعه آفریقا صادر شود.


11696561
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات سازمان همکاری اسلامی و مالزی درباره آخرین تحولات افغانستان و پیگیری نتایج نشست‌های دوحه رایزنی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس ژئوفیزیک اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۷ ریشتر منطقه جزایر تانیمبار اندونزی را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع محلی در استان قندهار از گشت‌زنی هواپیمای بدون سرنشین بر فراز این استان خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار در استان نورستان افغانستان سنگ یک کیلویی یاقوت کشف شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی با اشاره به چالش‌های آمریکا خواستار تمرکز بر داخل شده و کنایه زد که واشنگتن به زودی از چین برای کمک به اوکراین باید قرض بگیرید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است