بین‌الملل 21:02 - 02 مهر 1401

خروج ۶ کشتی دیگر حامل غلات از بنادر اوکراین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع ترکیه امروز شنبه اعلام کرد که ۶ کشتی دیگر حامل غلات اوکراین صبح امروز شنبه از بنادر این کشور خارج شده اند.

بر اساس این گزارش، وزارت دفاع ترکیه در بیانیه‌ ای افزود که کشتی‌ های مذکور در ساعات اولیه صبح بنادر اوکراین را ترک کردند؛ اما به جزئیات بیشتر درباره مقصد آنها اشاره ای نکرد.

گفتنی است که ترکیه، اوکراین، روسیه و سازمان ملل با میانجیگری آنکارا در ۲۲ جولای در استانبول سند مربوط به «انتقال امن غلات و مواد غذایی از بنادر اوکراین» را امضا کردند. تاکنون ده‌ها کشتی حامل غلات اوکراین با عبور از تنگه های ترکیه راهی بازارهای جهانی شده اند.

یک روزنامه اسپانیایی پیشتر فاش کرد که غلاتی که از بنادر اوکراین صادر می‌شود، عمدتاً سر از قاره اروپا درمی آورد.

روزنامه اسپانیایی «ال پایس» با استناد به داده‌های منتشره از سوی سازمان ملل و نیز آمار مربوط به ردیابی کشتی ها در گزارشی اعلام کرد که دست کم ۳۸ درصد غلات صادر شده از اوکراین به مقصد کشورهای اتحادیه اروپا ارسال شده است، این در حالیست که بر اساس توافق اخیر میان روسیه و اوکراین و با میانجیگری سازمان ملل بنا بود این غلات به کشورهای در حال توسعه آفریقا صادر شود.


11696561
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند در اوکراین این تصور وجود دارد که آمریکا و روسیه ممکن است بدون حضور و نظر زلنسکی در گفت‌و‌گو‌های صلح پیش بروند و توافق کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرودگاه ویلنیوس به دلیل مشاهده بالون‌های مشکوک که ادعا شده مواد مخدر را قاچاق می‌کنند، موقتاً تعطیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با هیئت اوکراینی گفت مذاکرات سازنده بوده و تلاش‌ها برای پایان جنگ اوکراین ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئو چهاردهم اعلام کرد که تشکیل کشور فلسطینی تنها راه حل پایدار برای وضعیت کنونی است، هرچند (رژیم) اسرائیل هنوز آن را نمی‌پذیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا و مقامات وقت را متهم کرد که با عدم نظارت کافی بر ورود مهاجران، کشور را دچار بحران کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و آمریکا مذاکرات صلح را از ساعتی پیش آغاز کردند تا طرح اصلاح‌شده برای پایان دادن به جنگ را نهایی کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در اندونزی تا کنون بیش از ۴۰۰ کشته و ۴۰۰ مفقودی بر جای گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرز تورخم ـ مهم‌ترین گذرگاه تجاری میان پاکستان و افغانستان ـ پس از ۵۰ روز مسدودی، به درخواست سازمان ملل و برای عبور کالاهای ضروری و انسانی فردا بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی درخواست رسمی نتانیاهو برای عفو از پرونده فساد را شدیدا محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در نشست مشترک استاندار خراسان رضوی و روسای بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان در کابل،دو طرف بر توسعه همکاری‌های بانکی تأکید و ایجاد شعبات بانکی در منطقه مرزی دوغارون را بررسی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است