بین‌الملل 16:54 - 01 بهمن 1400

رزمایش مشترک دریایی ایران، روسیه و چین پایان یافت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وزارت دفاع روسیه امروز جمعه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: رزمایش مشترک دریایی روسیه، چین و ایران در خلیج عمان پایان یافت.

در بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع روسیه در این خصوص آمده است: این رزمایش ها شامل شلیک کشتی‌های جنگی، عملیات امداد و نجات و نیز تمریناتی علیه دزدی دریایی بود.

وزارت دفاع روسیه پیشتر در بیانیه ای اعلام کرده بود: رزمایش دریایی ایران، روسیه و چین با نام CHIRU-۲۰۲۲ در خلیج عمان (شمال دریای عرب) و حریم هوایی بالای آن برگزار می شود. از طرف روسیه، ناوگانی از کشتی های ناوگان اقیانوس آرام، رزمناو موشک انداز «واریاگ» (Varyag)، کشتی بزرگ ضد زیردریایی «آدمیرال تریبوتس» (Admiral Tributs) و تانکر بزرگ دریایی «بوریس بوتوما» (Boris Butoma) به این رزمایش اعزام شده اند.

این دومین رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین در کمتر از ۳ سال گذشته است. این کشورها در دسامبر سال ۲۰۱۹ رزمایش مشابه‌ای را در اقیانوس هند با عنوان «کمربند امنیتی دریایی» برگزار کرده بودند.

چین و روسیه با ایجاد نهادهایی چون «سازمان همکاری شانگهای» و «اتحادیه اقتصادی اوراسیا» و همچنین طرح‌هایی چون «یک کمربند، یک جاده» به دنبال پی‌ریزی بنای معماری جدید برای جهان هستند و در این راستا کشورهایی مانند ایران نیز در چارچوب تأمین منافع ملی خود، به آنها می‌پیوندند.

همچنین شدت گرفتن سیاست‌های تحریمی آمریکا و اروپا، سه کشور یادشده را بیش از پیش به هم نزدیک کرده است.


11420206
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع فلسطینی می‌گویند شمار افراد مجروح که به کمک پزشکی نیاز دارند بسیار زیاد است و بازگشایی جزئی گذرگاه رفح کارگشا نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سابق آمریکا گفته است که معتقد است موجودات فضایی وجود دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید یک روستای دیگر در جنوب شرقی اوکراین را تصرف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو برای گفت‌و‌گو با ایالات متحده، کشور‌های اروپایی و دیگران درباره استقرار یک «اداره موقت خارجی» در اوکراین تحت نظارت سازمان ملل آمادگی دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه اعلام کرد با شهادت ۱۰ فلسطینی دیگر در حملات ۲۴ ساعت گذشته ارتش اسرائیل، مجموع شهدای جنگ از اکتبر ۲۰۲۳ به بیش از ۷۲ هزار نفر افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین با انتشار آماری از حملات هوایی روسیه در هفته گذشته، ادعا کرد زیرساخت‌های انرژی و مسکونی اوکراین هدف اصلی این حملات بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی قرار است روز یکشنبه رزمایشی را در نزدیکی کرانه باختری اشغالی برگزار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش سوریه می‌گوید پس از هماهنگی با آمریکا، کنترل پایگاه شدادی را به دست گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آذربایجان در کنفرانس امنیتی مونیخ مدعی شد که روسیه با وجود دریافت مختصات دقیق سفارت این کشور در کی‌یف، در سه نوبت آن را هدف حملات خود قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات فلسطینی از شهادت دست‌کم ۹ شهروند در حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه آوارگان در شمال غزه و منطقه خان‌یونس در جنوب خبر دادند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است