اقتصادی 18:41 - 20 بهمن 1403
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تجاری شستان از رفع چالش تأمین منابع مالی پروژه‌های نیمه‌تمام فاز دوم پتروشیمی بوشهر، شرکت توسعه پتروشیمی نگین مکران، مجتمع پتروشیمی بدرشرق و پتروپالایش نگین بندرعباس خبر داد.

رفع چالش مالی پروژه‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی

 افشار بازیار مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تجاری شستان درباره تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام فاز دوم پتروشیمی بوشهر، شرکت توسعه پتروشیمی نگین مکران، مجتمع پتروشیمی بدرشرق و پتروپالایش نگین بندرعباس تصریح کرد: با توجه به اینکه مهم‌ترین چالش این پروژه‌ها مسائل قراردادی و تأمین منابع مالی بود، این چالش کلیدی با روش‌های مختلف اخذ وام از بانک‌ها، پیش‌فروش محصول، مشارکت با سایر سرمایه‌گذاران تا حدود زیادی برطرف شده است.

وی با بیان اینکه امید می‌رود نیروگاه مکران تا پایان امسال و بخش اول فاز دوم پتروشیمی بوشهر شامل واحد‌های الفین، MEG و یوتیلیتی تا اواسط ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسند، افزود: در این زمینه، بسیاری از تجهیزات کلیدی پروژه از جمله اکسترودر واحد HD تعیین تکلیف و سفارش‌گذاری شده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تجاری شستان در پایان اظهار کرد: همچنین برای تأمین مالی پروژه‌ها با صندوق توسعه ملی برای تأمین مالی دو پروژه بدر شرق و پتروپالایشگاه بندرعباس نیز مذاکرات فشرده‌ای شده است تا در صورت امکان بتوان از منابع صندوق توسعه ملی برای این پروژه‌ها استفاده کرد.

منبع: وزارت نفت


12153113
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: تردد در تمامی محور‌های شمالی کشور روان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، بازار محصولات پروتئینی ناشی از کمبود و گرانی نهاده‌های دامی با نوساناتی رو‌به‌رو شده که ساماندهی توزیع نهاده با نرخ مصوب تنها راه حل پایداری تولید و بازگشت آرامش به بازار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت کشاورزی روسیه در راستای تسهیل مراودات تجاری در بخش کشاورزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت کشاورزی روسیه در راستای تسهیل مراودات تجاری در بخش کشاورزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل ها گفت: آتش جنگل های هیرکانی به طور کامل مهار شده است، اما اطفا کامل آن نیاز به بارش حداقل ۸ میلی متر دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز بازرسی فرار مالیاتی گفت: طی یک سال گذشته ۱۹۰۰ پزشک متخلف شناسایی شده و در این زمینه هم؛ هشدار لازم داده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با انجام ممیزی‌های فرودگاه‌های بین المللی از جمله فرودگاه کیش تمامی مجوز‌های ایمنی آنها تایید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج – قزوین حدفاصل گرمدره و محور فیروزکوه گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب از اواسط هفته آینده وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف گفت: توصیه ما این است که افراد تنها با سرمایه مازاد خود به خرید طلا بپردازند تا از ضرر‌های احتمالی جلوگیری کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است