نماینده آمریکا با وزیرخارجه عراق دیدار و گفتگو کرد


نماینده آمریکا با وزیرخارجه عراق دیدار و گفتگو کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بغدادالیوم، «رابرت مالی»، فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران با فؤاد حسین وزیر خارجه عراق دیدار و گفتگو کرد.

در همین ارتباط، وزارت خارجه عراق اعلام کرده است که دو طرف در این دیدار، درباره تحولات سیاسی و امنیتی منطقه، روابط ایران و آمریکا و احتمال برگزاری نشست‌های آتی دوجانبه بحث و تبادل نظر کردند.

وزیرخارجه عراق در این دیدار همچنین نقش عراق در منطقه برای کاهش تنش میان کشورها منظور حفظ امنیت و صلح را مورد تاکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد که مذاکرات وین از سر گرفته شود تا توافق برجام و بازتاب‌های مثبت آن در سطح روابط منطقه‌ای و جهانی اجرایی شود.

در این دیدار، نماینده آمریکا نیز نقش عراق در منطقه و تلاش آن برای ایجاد پل‌های ارتباطی بین کشورهای منطقه به منظور حل اختلافات از طریق گفت‌وگو و شیوه‌های مسالمت‌آمیز را مهم ارزیابی کرد و از بغداد قدردانی کرد.

گفته شده این دیدار در محل اقامت وزیر خارجه عراق در نیویورک و در حاشیه هفتاد و ششمین دور مجمع عمومی سازمان ملل برگزار گردیده است.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گسترش حضور دریایی چین، آزمایش موشک‌های کره شمالی و احتمال به‌کارگیری زیردریایی با پیشران هسته‌ای در ژاپن از تشدید رقابت نظامی در شرق آسیا خبر می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ ضمن رد دخالت دولت آمریکا در محدودسازی خدمات ماهواره‌ای نظامی برای اوکراین، اعلام کرد از هویت صادرکننده دستور آن اطلاعی ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتانیاهو اظهارات اوباما درباره گرفتن زمین از صاحبان اصلی توسط صهیونیست‌ها را «تاسف‌بار» خواند و مدعی مالکیت بر فلسطین شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دانش‌آموزان در پایتخت آلمان برای ابراز همبستگی با اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه، ضمن مسدود کردن ورودی دبیرستان‌ها خواستار افزایش بودجه آموزش شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا برای مهار افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ با ایران، قصد دارد ۱۷ میلیون بشکه نفت از ذخایر راهبردی خود را به‌صورت وام آزاد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه ایتالیایی از آغاز تحقیقات درباره ۱۳ مقام صهیونیست، در ارتباط با نقض حقوق فعالان ناوگان صمود که برای ارسال کمک عازم غزه بودند، خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه ماهواره‌ای استارلینک که با هدف گسترش دسترسی به اینترنت توسعه یافت، اکنون به ابزاری راهبردی در مناطق جنگی تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه از ایجاد منطقه امنیتی در امتداد مرز اوکراین خبر داد و اعلام کرد این منطقه از هرگونه مذاکره با کی‌یف مستثنی خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان وام پیشنهادی ۹۰ میلیارد یورویی اروپا به اوکراین را ناکافی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی با پیش‌بینی هزینه ۱۵۵ میلیارد یورویی جنگ در سال آینده، از اتحادیه اروپا خواست ۷۰ میلیارد یورو بودجه اضافی برای تأمین نیاز‌های کی‌یف اختصاص دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است