اقتصادی 12:28 - 03 بهمن 1399

شرکت فورد، ۳ میلیون خودرو را فراخوانی می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، فوردموتور آمریکا اعلام کرد: ۳ میلیون خودروی خود را به علت نقص در سیستم ایربگ آنها فراخوانی می‌کند که این برای شرکت ۶۱۰ میلیون دلار هزینه خواهد داشت.

اداره ملی ایمنی راه‌ها و ترافیک آمریکا روز سه‌شنبه درخواست این خودروسازی فورد برای عدم رسیدگی به این نقص فنی را رد کرد و به این شرکت دستور داد برای اصلاح این ایراد خودروهای فروخته شده خود را فراخوانی کند.

این نقص فنی در مواردی منجر به گسیختگی جرقه‌زن ایربگ شده و احتمال آنکه قطعات تیز فلزی مرگباری را به اطراف پرتاب کند وجود دارد. این نوع نقص فنی تا به حال بزرگترین فراخوانی تاریخ خودروی آمریکا را رقم زده است و بیش از ۶۷ میلیون خودرو در این کشور تا به حال به این دلیل فراخوانی شده‌اند.

در کل جهان ۱۹ خودروساز بزرگ بیش از ۱۰۰ میلیون قطعه از این جرقه‌زن‌های معیوب را به روی خودروهای خود نصب کرده‌اند.

این فراخوانی جدید ۲.۷ میلیون خودروی فورد موجود در آمریکا را در بر خواهد گرفت.


10915342
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی اعلام کرد: به‌دلیل پایداری جوی، تا پایان هفته شاهد افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، باغداران تعجیل در برداشت میوه را در دستور کار قرار دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سومین جلسه هیات گزیر بانک آینده و هیات مدیره صندوق ضمانت سپرده‌ها با موضوع نحوه فروش دارایی‌ها و سهام سهامداران بانک آینده (در حال گزیر) برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن صنعت بسته بندی گوشت از توزیع روزانه ۲۰۰ تن گوشت گرم وارداتی با هدف تنظیم بازار خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: بازار سرمایه ایران یکی از ارزنده‌تدین بازارهای دنیاست و حباب آن تنها ۵ درصد است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بانک آینده به عنوان ناترازترین بانک به شکلی شده بود که دیگر دائم سبب می‌شد تا آن شکافی که در منابع و مصارفش وجود داشت به پایه پولی اضافه شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه آزاد کیش گفت: کشور برای تحقق رشد هدف‌گذاری‌شده باید سالانه حدود ۱۲۰ میلیارد دلار سرمایه جذب کند. بخشی از این منابع باید در داخل و بخشی دیگر از طریق سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی تأمین شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: دامنه نوسان و حجم مبنا جزء موارد ریز ساختار است که تغییرات آنها نیازمند یک فضای آرام است اکنون تثبیت تعادل در بازار را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس در خصوص نماد‌های استانی سهام عدالت نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران علت مسدود شدن دسترسی اشخاص با سفارشات فروش پرحجم و خارج از ضوابط را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است