اقتصادی 12:28 - 03 بهمن 1399

شرکت فورد، ۳ میلیون خودرو را فراخوانی می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، فوردموتور آمریکا اعلام کرد: ۳ میلیون خودروی خود را به علت نقص در سیستم ایربگ آنها فراخوانی می‌کند که این برای شرکت ۶۱۰ میلیون دلار هزینه خواهد داشت.

اداره ملی ایمنی راه‌ها و ترافیک آمریکا روز سه‌شنبه درخواست این خودروسازی فورد برای عدم رسیدگی به این نقص فنی را رد کرد و به این شرکت دستور داد برای اصلاح این ایراد خودروهای فروخته شده خود را فراخوانی کند.

این نقص فنی در مواردی منجر به گسیختگی جرقه‌زن ایربگ شده و احتمال آنکه قطعات تیز فلزی مرگباری را به اطراف پرتاب کند وجود دارد. این نوع نقص فنی تا به حال بزرگترین فراخوانی تاریخ خودروی آمریکا را رقم زده است و بیش از ۶۷ میلیون خودرو در این کشور تا به حال به این دلیل فراخوانی شده‌اند.

در کل جهان ۱۹ خودروساز بزرگ بیش از ۱۰۰ میلیون قطعه از این جرقه‌زن‌های معیوب را به روی خودروهای خود نصب کرده‌اند.

این فراخوانی جدید ۲.۷ میلیون خودروی فورد موجود در آمریکا را در بر خواهد گرفت.


10915342
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس می‌گوید اگر برخی مسئولان خودشان مستأجر بودند، آن وقت می‌فهمیدند که با حقوق ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان نمی‌توان مسکن اجاره کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری از آغاز اجرای فرآیند توزیع الکترونیکی مجوز‌های تردد در قلمرو کشور‌های خارجی برای ناوگان ایرانی از ابتدای سال جدید میلادی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران»  فروش فوق‌العاده سه محصول خود شامل اطلس S، ساینا S با استاندارد ۸۵‌گانه و سهند S را در قالب طرح‌های ویژه متقاضیان عادی، طرح جوانی جمعیت و جایگزینی خودرو‌های فرسوده از امروز سه شنبه ۲۰ آبان ماه آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که در آبان ماه ۴ تا ۴.۵ میلیون قوطی شیرخشک تولید شود که این میزان ۱.۵ میلیون قوطی کمتر از نیاز کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل فراکسیون تشکل‌های اتاق بازرگانی ایران گفت: ایجاد امکان پرداخت مالیات بر ارزش افزوده پس از تسویه نهایی، به افزایش گردش سرمایه در کشور و حفظ نقدینگی بنگاه‌های اقتصادی کمک می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که جوجه ریزی آبان به ۱۵۰ میلیون قطعه برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فقدان تجهیزات بازرسی، به‌ویژه دستگاه‌های ایکس‌ری، موجب ورود بخش قابل‌توجهی از کامیون‌ها بدون بازرسی دقیق به کشور شده است؛ بنابراین، برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی جهت تأمین فوری این دستگاه‌ها باید در دستور کار وزارت اقتصاد قرار گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فقدان تجهیزات بازرسی، به‌ویژه دستگاه‌های ایکس‌ری، موجب ورود بخش قابل‌توجهی از کامیون‌ها بدون بازرسی دقیق به کشور شده است؛ بنابراین، برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی جهت تأمین فوری این دستگاه‌ها باید در دستور کار وزارت اقتصاد قرار گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اتاق بازرگانی اعلام کرد که بر اساس گزارش سازمان فائو در ماه سپتامبر سال ۲۰۲۵ قیمت جهانی ذرت و گندم روندهای قیمتی متفاوتی را در بازه ماهیانه به ثبت رسانده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت پارس خودرو قیمت محصولاتش را گران کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است