بین‌الملل 22:31 - 14 فروردین 1403
سازمان آنرا از توقف فعالیت امدادی خود در غزه به دلیل نبود امنیت خبر داد.

توقف فعالیت دومین سازمان امدادرسان در غزه

اقدام دیروز رژیم صهیونیستی در حمله به امدادگران بین المللی در غزه که منجر به جان باختن ۷ تن از اعضای سازمان مردم نهاد "آشپزخانه مرکزی جهان" شد علاوه بر انزجار بین المللی، نگرانی‌ها پیرامون نحوه امدادرسانی به فلسطینیان در این باریکه را افزایش داده است. 

به گزارش الجزیره، سازمان آنرا (Anera) بزرگترین سازمان فعال در زمینه کمک‌های بشردوستانه در غزه پس از آنروا (UNRWA) امروز (دوشنبه) اعلام کرد به دلیل حمله دیروز اسراییل به امدادگران فعالیت خود در این باریکه را به حال تعلیق درمی آورد. 

در بیانیه منتشر شده در این باره آمده است: کشته شدن ۷ تن از امدادگران سازمان آشپزخانه مرکزی جهان تنها یک ماه پس از کشته شدن موسی شاوا، یکی از امدادگران ما، در کنار جان باختن شمار زیادی از امدادگران و خانواده آنها از زمان آغاز جنگ غزه توسط ارتش اسراییل، ما را به این نتیجه رساند که دیگر امدادرسانی امن در این باریکه امکان پذیر نیست. 

این بیانیه می‌افزاید: ادامه هدف قرار گرفتن نیرو‌های امدادی و نبود امنیت کافی، اقداماتی فوری به منظور تحقیقات در این زمینه را ضرورت می‌بخشد. اسراییل مسئولیت اصلی برای تضمین ارسال بدون مانع کمک‌های بشردوستانه و توزیع آن در میان نیازمندان را برعهده دارد. 

پیش از این رژیم صهیونیستی اجازه توزیع کمک‌های بشردوستانه به شمال غزه از سوی سازمان آنروا را نداده بود. تل آویو با مطرح ساختن ادعا‌های بی اساس پیرامون آنروا، به دنبال تشدید فشار‌ها بر غیرنظامیان بوده است.


12044031
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ آمریکا در اقدامی تازه، با شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک برای استفاده از چت‌بات «گروک» در سامانه‌های نظامی محرمانه قرارداد امضا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسلوواکی در پاسخ به قطع جریان نفت روسیه از خاک اوکراین به این کشور، صادرات برق اضطراری به اوکراین را متوقف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بوداپست همچنین با بسته بیستم تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا علیه روسیه در میان اختلاف نفتی با کی‌یف مخالفت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان آمریکایی در باتلاق مأموریت‌های بی‌پایان خاورمیانه، با فروپاشی روحی و خرابی زیرساخت‌های حیاتی ناو دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس انگلیس پیتر مندلسون، دیپلمات سابق و چهره کلیدی حزب کارگر را به اتهام ارتباط با «جفری اپستین» بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ناتوانی واشنگتن در حذف توانمندی‌های راهبردی ایران؛ قدرت بازدارندگی تهران، گزینه‌های نظامی پنتاگون را به «تضعیف موقت» محدود کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چهارچوب هماهنگی با تاکید بر ضرورت ثبات سیاسی، از احزاب کُرد خواست پرونده ریاست‌جمهوری را برای تکمیل ساختار دولت نهایی کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن با واگذاری مسئولیت به متحدان، به‌دنبال مهار نفوذ استراتژیک تهران در معادلات پیچیده پس از جنگ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که پنتاگون هیچ دستوری برای استقرار چنین کشتی‌ای دریافت نکرده و هر دو کشتی بیمارستانی نیروی دریایی آمریکا در حال تعمیر هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس با اعلام تشکیل یک ستاد فرماندهی ۷۰ نفره در چارچوب ایجاد نیروی چندملیتی برای اوکراین گام تازه‌ای در حمایت نظامی از کی‌یف برداشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است