بین‌الملل 22:31 - 14 فروردین 1403
سازمان آنرا از توقف فعالیت امدادی خود در غزه به دلیل نبود امنیت خبر داد.

توقف فعالیت دومین سازمان امدادرسان در غزه

اقدام دیروز رژیم صهیونیستی در حمله به امدادگران بین المللی در غزه که منجر به جان باختن ۷ تن از اعضای سازمان مردم نهاد "آشپزخانه مرکزی جهان" شد علاوه بر انزجار بین المللی، نگرانی‌ها پیرامون نحوه امدادرسانی به فلسطینیان در این باریکه را افزایش داده است. 

به گزارش الجزیره، سازمان آنرا (Anera) بزرگترین سازمان فعال در زمینه کمک‌های بشردوستانه در غزه پس از آنروا (UNRWA) امروز (دوشنبه) اعلام کرد به دلیل حمله دیروز اسراییل به امدادگران فعالیت خود در این باریکه را به حال تعلیق درمی آورد. 

در بیانیه منتشر شده در این باره آمده است: کشته شدن ۷ تن از امدادگران سازمان آشپزخانه مرکزی جهان تنها یک ماه پس از کشته شدن موسی شاوا، یکی از امدادگران ما، در کنار جان باختن شمار زیادی از امدادگران و خانواده آنها از زمان آغاز جنگ غزه توسط ارتش اسراییل، ما را به این نتیجه رساند که دیگر امدادرسانی امن در این باریکه امکان پذیر نیست. 

این بیانیه می‌افزاید: ادامه هدف قرار گرفتن نیرو‌های امدادی و نبود امنیت کافی، اقداماتی فوری به منظور تحقیقات در این زمینه را ضرورت می‌بخشد. اسراییل مسئولیت اصلی برای تضمین ارسال بدون مانع کمک‌های بشردوستانه و توزیع آن در میان نیازمندان را برعهده دارد. 

پیش از این رژیم صهیونیستی اجازه توزیع کمک‌های بشردوستانه به شمال غزه از سوی سازمان آنروا را نداده بود. تل آویو با مطرح ساختن ادعا‌های بی اساس پیرامون آنروا، به دنبال تشدید فشار‌ها بر غیرنظامیان بوده است.


12044031
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پیشنهاد کرده زندانی برای اسرای فلسطینی ساخته شود که توسط تمساح‌ها محاصره شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در تجاوزی آشکار به حاکمیت دمشق، مدعی شد که برای دستگیری یک عضو داعش عملیاتی را در جنوب سوریه انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اطلاعات ترکیه امروز با مذاکره‌کننده ارشد حماس دیدار و درباره پیشبرد مرحله دوم طرح صلح غزه گفت‌و‌گو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نواف سلام مدعی شد که دولت لبنان به زودی مرحله اول خلع سلاح حزب‌الله در جنوب رودخانه لیتانی را تکمیل خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها از توقیف یک کشتی متعلق به ونزوئلا توسط گارد ساحلی آمریکا خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها مدعی شده‌اند که نتانیاهو قصد دارد درباره برنامه موشکی ایران با ترامپ صحبت کرده و ابراز نگرانی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی ادعا می‌کند که برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اوکراین در مناطق تحت اشغال روسیه امکان‌پذیر نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر اعلام کرد که استقرار نیروی حافظ صلح با نقش نظارتی در نوار غزه در دستور کار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه می‌گوید در نشست با سایر میانجیگران آتش‌بس غزه در آمریکا، روند انتقال به مرحله دوم این توافق بررسی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اردن می‌گوید برای «جلوگیری از تهدید امنیت منطقه» به همراه آمریکا در حملات علیه داعش در خاک سوریه شرکت کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است