اجتماعی 10:04 - 03 بهمن 1399
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به احتمال وقوع بهمن، لغزندگی و یخ زدگی معابر و جاده‌ها در دامنه‌های البرز از برقراری پایداری جوی از فردا و افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی و پرجمعیت خبر داد.

احتمال وقوع بهمن در دامنه‌های البرز/ افزایش غلظت آلاینده‌ها در برخی شهرهای کشور از فردا

صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا، اظهارکرد: سامانه بارشی فعال بر روی کشور تا پیش از ظهر امروز (۳ بهمن) در شمال شرق باعث بارش پراکنده و س‍‍پس از کشور خارج می‌شود.

وی ادامه داد: امروز (۳ بهمن) در استان‌های واقع در شمال غرب، شمال شرق و استان‌های واقع در دامنه‌های رشته کوه البرز لغزندگی و یخ زدگی معابر و جاده‌ها و در دامنه‌های البرز احتمال وقوع بهمن پیشبینی می‌شود.

مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه تا ظهر فردا (۴ بهمن) در استان‌های خراسان جنوبی، شرق کرمان، سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک پیشبینی می‌شود، گفت: از فردا تا چهارشنبه هفته آینده (۴ تا ۸ بهمن) آسمان بیشتر مناطق کشور صاف خواهد بود و انتظار می‌رود با افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی وپرجمعیت مواجه شویم.

به گفته وی، از روز دوشنبه (۶ بهمن) تا پایان هفته نیز روند افزایش دما در غالب مناطق کشور رخ خواهد داد. همچنین طی دو روز آینده (۴ و ۵ بهمن) دریای عمان، خلیج فارس و تنگه هرمز و امروز (۳ بهمن) دریای خزر مواج خواهد بود.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران امروز (۳ بهمن) صاف و در بعضی ساعات همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۴- و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد و روز شنبه (۴ بهمن) صاف و همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۱- و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام


10915159
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هدف ما این است که شبکه بزرگ «ایران بانوها» را برای فردای کشور رقم بزنیم. ما مصمم هستیم هرسال با قوت بیشتر و با برطرف کردن ضعف‌ها پیش برویم تا روزی که چشم هیچ دختر نوجوان ایرانی برای الگو به بیرون از کشور نباشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند شمالی تونل شهدای غزه امشب از ساعت ۲۴ تا ۵ صبح مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران از محکومیت ۱۰ میلیارد ریالی مشاور املاک متخلف خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران گفت: مردم ولی‌نعمت ما هستند و باید امور آنان در کوتاه‌ترین زمان ممکن سامان یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هیچ‌یک از طرح‌های محدودیت تردد، از جمله طرح زوج و فرد، مشمول ممنوعیت نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عدالت اداری گفت: ما در دیوان عدالت، با راه‌اندازی سامانه تلفنی ۳۰۱۰۰ گامی بزرگ در راستای تسهیل رسیدگی به درخواست‌های مردمی برداشتیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات امنای ستاد دیه کشور گفت: آمار زندانیان جرایم غیرعمد با افزایش بالایی به عدد ۲۰ هزار و ۱۷۶ نفر در کشور رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سروری گفت: اکنون توان تولید روزانه یک واگن مترو ایجاد شده و سال آینده این ظرفیت می‌تواند دو برابر شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران گفت: شناخت چالش‌ها و حل مشکلات تنها با حضور میدانی مدیران و مسئولان محقق می‌شود و مدیریت شهری در این دوره این روش را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش مبلغ کالابرگ برای سه دهک اول از ۵۰۰ هزار تومان به ۶۲۰ هزار تومان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است