بین‌الملل 18:02 - 25 فروردین 1400

احضار سفیر روسیه در استکهلم به وزارت خارجه سوئد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سفارت روسیه در سوئد از احضار سفیر این کشور به وزارت خارجه سوئد خبر داد.

بر اساس این گزارش، «دیمیتری کریلوف» سخنگوی سفارت روسیه در سوئد با تایید این خبر گفت: به اطلاع می‌رسانیم که سفیر (روسیه) به وزارت خارجه سوئد احضار شده است. ما نمی‌توانیم هیچ گونه اظهار نظری در خصوص اصل مذاکرات با طرف سوئدی داشته باشیم.

لازم به ذکر است پیشتر، «آنه لینده» وزیر امور خارجه سوئد گفته بود سفیر روسیه در استکهلم برای گفتگو و توضیح در خصوص دست داشتن مسکو در حملات سایبری انجام شده طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به «کنفدراسیون ورزش‌های سوئد» احضار شده است.

وزارت خارجه سوئد، چند روز پیش با انتشار گزارشی، مدعی دست داشتن مسکو در حملات سیبری انجام شده طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ علیه کنفراسیون ورزش‌های این کشور شده بود.

به گفته مقامات سوئدی، در جریان این حملات سایبری، بسیاری از اسناد موجود در این کنفدراسیون به سرقت رفته است.


11026034
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش بلومبرگ، بند مربوط به تخصیص حدود ۱۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تأمین مالی بازسازی اوکراین از طرح نهایی صلح واشنگتن حذف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی بی‌سابقه، ایال زامیر، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم را به اتخاذ تصمیمات با انگیزه‌های سیاسی متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد نظارتی اسرائیل مصادره زمین‌ها در نزدیکی محوطه تاریخی کرانه باختری را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد که ایالات متحده و اوکراین در مذاکرات ژنو پیش‌نویس جدید یک طرح صلح ۱۹ ماده‌ای را تهیه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین پیشنهاد متقابل اروپا به طرح صلح ۲۸ ماده‌ای آمریکا برای اوکراین را غیرسازنده و برای مسکو غیرقابل قبول توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی جنبش حماس با هشدار درباره تهدیدات فزاینده مهمات باقیمانده از نیروهای صهیونیستی در نوار غزه، از نهادهای بین‌المللی خواست برای پاکسازی فوری این بقایای خطرناک جنگی اقدام کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور چین در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ، از «شتاب مثبت» در روابط دو کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد که وزیر امور خارجه این کشور روز ۲۶ نوامبر با عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه ایران، در پاریس دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام سوری اعلام کرد چین در اوایل سال ۲۰۲۶ سفارت خود در سوریه را بازگشایی و ۳۸۰ میلیون یوان کمک بشردوستانه ارائه خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دعموش، رئیس اجرایی این حزب، هشدار داد که حزب‌الله با شهدا قدرتمندتر می‌شود و صهیونیست‌ها باید نگران باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است