بین‌الملل 18:02 - 25 فروردین 1400

احضار سفیر روسیه در استکهلم به وزارت خارجه سوئد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سفارت روسیه در سوئد از احضار سفیر این کشور به وزارت خارجه سوئد خبر داد.

بر اساس این گزارش، «دیمیتری کریلوف» سخنگوی سفارت روسیه در سوئد با تایید این خبر گفت: به اطلاع می‌رسانیم که سفیر (روسیه) به وزارت خارجه سوئد احضار شده است. ما نمی‌توانیم هیچ گونه اظهار نظری در خصوص اصل مذاکرات با طرف سوئدی داشته باشیم.

لازم به ذکر است پیشتر، «آنه لینده» وزیر امور خارجه سوئد گفته بود سفیر روسیه در استکهلم برای گفتگو و توضیح در خصوص دست داشتن مسکو در حملات سایبری انجام شده طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به «کنفدراسیون ورزش‌های سوئد» احضار شده است.

وزارت خارجه سوئد، چند روز پیش با انتشار گزارشی، مدعی دست داشتن مسکو در حملات سیبری انجام شده طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ علیه کنفراسیون ورزش‌های این کشور شده بود.

به گفته مقامات سوئدی، در جریان این حملات سایبری، بسیاری از اسناد موجود در این کنفدراسیون به سرقت رفته است.


11026034
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان تصویری از دیدار البوسعیدی با ویتکاف و کوشنر، فرستادگان ویژه آمریکا، در ژنو منتشر کرد که حاکی از تداوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکاست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسکو و کی‌یف در چهارمین سالگرد جنگ، جدیدترین تبادل پیکر‌های کشته‌شدگان را انجام دادند. روسیه پیکر ۱۰۰۰ سرباز اوکراینی را تحویل داد و اجساد ۳۵ نظامی خود را دریافت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس امنیت فدرال روسیه اعلام کرد دو شهروند روس را که قصد ترور یک مقام عالی‌رتبه نظامی را با هدایت سرویس‌های اطلاعاتی اوکراین داشتند، دستگیر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عمان و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ژنو با یکدیگر دیدار و درباره آخرین تحولات پرونده هسته‌ای ایران رایزنی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به تیراندازی مرزبانان کوبا به یک قایق با پرچم آمریکا که به کشته شدن چهار نفر انجامید، آن را اقدامی تحریک‌آمیز از سوی واشنگتن برای تشدید تنش دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پاسخ به این سوال که آیا چین در صورت حمله آمریکا به ایران، در کنار روسیه از ایران حمایت خواهد کرد یا خیر، گفت: چین از نزدیک تحولات ایران را دنبال می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی‌که کاخ سفید سایه یک جنگ تازه را بر خاورمیانه انداخته، دموکرات‌ها در واشنگتن دچار اختلافات سیاسی هستند؛ شکافی که بیش از هر چیز، فقدان اراده‌ای روشن برای ایستادن در برابر ماجراجویی نظامی را عیان می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در موجی از حملات شبه‌نظامیان در سراسر شمال غرب پاکستان طی دو روز گذشته، نزدیک به ۲۰ نفر از نیرو‌های پلیس و غیرنظامیان کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیوزیلند به بهانه نقض حقوق بشر، ممنوعیت سفر برای ۴۰ نفر از مقامات و نهاد‌های ایرانی از جمله وزیر کشور، وزیر اطلاعات و اعضای سپاه پاسداران وضع کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئت‌های ایرانی و آمریکایی با میانجی‌گری عمان، سومین دور مذاکرات هسته‌ای را در ژنو آغاز کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است