بین‌الملل 18:02 - 25 فروردین 1400

احضار سفیر روسیه در استکهلم به وزارت خارجه سوئد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سفارت روسیه در سوئد از احضار سفیر این کشور به وزارت خارجه سوئد خبر داد.

بر اساس این گزارش، «دیمیتری کریلوف» سخنگوی سفارت روسیه در سوئد با تایید این خبر گفت: به اطلاع می‌رسانیم که سفیر (روسیه) به وزارت خارجه سوئد احضار شده است. ما نمی‌توانیم هیچ گونه اظهار نظری در خصوص اصل مذاکرات با طرف سوئدی داشته باشیم.

لازم به ذکر است پیشتر، «آنه لینده» وزیر امور خارجه سوئد گفته بود سفیر روسیه در استکهلم برای گفتگو و توضیح در خصوص دست داشتن مسکو در حملات سایبری انجام شده طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به «کنفدراسیون ورزش‌های سوئد» احضار شده است.

وزارت خارجه سوئد، چند روز پیش با انتشار گزارشی، مدعی دست داشتن مسکو در حملات سیبری انجام شده طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ علیه کنفراسیون ورزش‌های این کشور شده بود.

به گفته مقامات سوئدی، در جریان این حملات سایبری، بسیاری از اسناد موجود در این کنفدراسیون به سرقت رفته است.


11026034
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با صدور بیانیه‌ای نسبت به تهدیدات اسرائیل علیه ایران ابراز نگرانی کرد و خواستار جلوگیری از تشدید تنش‌ها در منطقه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان گمرکات سوریه از توقف ۲۴ ساعته فعالیت تمامی گذرگاه‌های مرزی میان این کشور و ترکیه از صبح چهارشنبه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه ۱۰ کشور غربی در بیانیه‌ای مشترک با هشدار نسبت به وضعیت فاجعه‌بار آوارگان در سرمای زمستان، خواستار رفع فوری محاصره انسانی غزه شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی برخلاف اظهارات پیشین ترامپ مبنی بر عدم مداخله نظامی، مدعی شد که در حال رایزنی با او برای استقرار نیرو‌های آمریکایی در اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیراندازی‌های سنگین و بی‌سابقه در اطراف کاخ ریاست‌جمهوری سوریه، دمشق را در وضعیت فوق‌العاده امنیتی فرو برد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پخش موسیقی دریاچه قو از رادیوی روز قیامت روسیه پس از حمله پهپادی به اقامتگاه پوتین، زنگ خطر احتمال انتقام مسکو را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله هوایی عربستان، اتاق عملیات امارات با نادیده گرفتن دستور خروج، در حال بازگرداندن روحیه به فرماندهان شورای انتقالی برای ادامه جنگ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا با متهم کردن یک شرکت ونزوئلایی به مونتاژ پهپاد‌های ایرانی، دور جدیدی از تحریم‌های غیرقانونی را علیه شبکه همکاری‌های دفاعی دو کشور وضع کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی مرکزی آمریکا با اعلام انهدام ده‌ها موضع داعش در عملیات چشم شاهین، از بازداشت ۳۰۰ تروریست در سال ۲۰۲۵ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سال ۲۰۲۵، با شهادت ۳۲ اسیر دیگر زیر شکنجه و محرومیت، شمار قربانیان فلسطینی در زندان‌های اسرائیل از آغاز جنگ به بیش از ۱۰۰ نفر رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است