بین‌الملل 18:02 - 25 فروردین 1400

احضار سفیر روسیه در استکهلم به وزارت خارجه سوئد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سفارت روسیه در سوئد از احضار سفیر این کشور به وزارت خارجه سوئد خبر داد.

بر اساس این گزارش، «دیمیتری کریلوف» سخنگوی سفارت روسیه در سوئد با تایید این خبر گفت: به اطلاع می‌رسانیم که سفیر (روسیه) به وزارت خارجه سوئد احضار شده است. ما نمی‌توانیم هیچ گونه اظهار نظری در خصوص اصل مذاکرات با طرف سوئدی داشته باشیم.

لازم به ذکر است پیشتر، «آنه لینده» وزیر امور خارجه سوئد گفته بود سفیر روسیه در استکهلم برای گفتگو و توضیح در خصوص دست داشتن مسکو در حملات سایبری انجام شده طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به «کنفدراسیون ورزش‌های سوئد» احضار شده است.

وزارت خارجه سوئد، چند روز پیش با انتشار گزارشی، مدعی دست داشتن مسکو در حملات سیبری انجام شده طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ علیه کنفراسیون ورزش‌های این کشور شده بود.

به گفته مقامات سوئدی، در جریان این حملات سایبری، بسیاری از اسناد موجود در این کنفدراسیون به سرقت رفته است.


11026034
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان پس از گفت‌و‌گو با پادشاه اردن، خواستار آغاز مرحله دوم آتش‌بس در غزه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نروژ خواستار استقرار فوری نیرو‌های حافظ صلح در غزه شد و بر شکنندگی آتش‌بس تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی اعلام کرد که پس از تماس تلفنی با فرستاده ویژه کاخ سفید و جرد کوشنر، دو طرف درباره چارچوب و مراحل بعدی مذاکرات صلح توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در رستورانی در پایتخت اداری آفریقای جنوبی ۱۱ نفر کشته و ۱۴ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد روز دوشنبه به لندن می‌رود تا همراه با زلنسکی و رهبران اروپایی درباره وضعیت اوکراین و مذاکرات آتش‌بس گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مصر بر ضرورت استقرار فوری نیروی بین‌المللی حافظ صلح برای نظارت بر آتش‌بس در غزه تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه مدعی است که خلع سلاح حماس نیازمند تشکیل دولت مدنی و نیروی امنیتی بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت سوریه در مجمع دوحه پیرامون تجاوزگری رژیم صهیونیستی، انتخابات سوریه و عضویت سابق در گروه‌های تروریستی صحبت کرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی قطر هشدار داد که همزمان با افزایش کاربرد هوش مصنوعی، تقاضا برای سوخت به طور بی‌سابقه افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور موقت سوریه و نخست وزیر لبنان در نشست دوحه در مورد تقویت همکاری گفت‌و‌گو کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است