بین‌الملل 18:02 - 25 فروردین 1400

احضار سفیر روسیه در استکهلم به وزارت خارجه سوئد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سفارت روسیه در سوئد از احضار سفیر این کشور به وزارت خارجه سوئد خبر داد.

بر اساس این گزارش، «دیمیتری کریلوف» سخنگوی سفارت روسیه در سوئد با تایید این خبر گفت: به اطلاع می‌رسانیم که سفیر (روسیه) به وزارت خارجه سوئد احضار شده است. ما نمی‌توانیم هیچ گونه اظهار نظری در خصوص اصل مذاکرات با طرف سوئدی داشته باشیم.

لازم به ذکر است پیشتر، «آنه لینده» وزیر امور خارجه سوئد گفته بود سفیر روسیه در استکهلم برای گفتگو و توضیح در خصوص دست داشتن مسکو در حملات سایبری انجام شده طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به «کنفدراسیون ورزش‌های سوئد» احضار شده است.

وزارت خارجه سوئد، چند روز پیش با انتشار گزارشی، مدعی دست داشتن مسکو در حملات سیبری انجام شده طی سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ علیه کنفراسیون ورزش‌های این کشور شده بود.

به گفته مقامات سوئدی، در جریان این حملات سایبری، بسیاری از اسناد موجود در این کنفدراسیون به سرقت رفته است.


11026034
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیروی دریایی چین گفت: چین از ژاپن می‌خواهد که کمپین افتراآمیز خود علیه اقدامات ارتش آزادی‌بخش خلق چین را متوقف کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امنیت ملی کره جنوبی اعلام کرد سئول قصد ندارد تمرینات نظامی مشترک با ایالات متحده را برای اهداف مذاکره با کره شمالی تعدیل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان قدرت را در بنین به دست گرفتند و رئیس جمهور پاتریس تالون را برکنار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حذف موضوع «غیرهسته‌ای شدن کره شمالی» از اسناد اخیر امنیتی آمریکا و چین، نشان‌دهنده تحول عمیق در نگرش دو قدرت جهانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی در مجمع دوحه گفت که رئیس جمهور آمریکا پس از حمله اسرائیل به دوحه «سرخورده» و «ناامید» شده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل‌ها و رانش‌های زمین شدید در کشورهای آسیایی از جمله اندونزی، سری‌لانکا، تایلند و هند تاکنون بیش از ۱۷۰۰ کشته برجای گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریلمی مشخصات گوشی جدید خود را که قرار است با دستگاه‌های اندرویدی موجود در بازار رقابت کند، فاش کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسپن بارت‌اید، وزیر امور خارجه نروژ بر ضرورت حفظ حاکمیت فلسطینی بر نوار غزه تأکید کرد و هشدار داد اقدامات رژیم صهیونیستی خطرناک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن می‌گوید جت‌های جنگنده چینی رادار خود را به سمت هواپیمای نظامی‌اش نشانه گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی و شهرک‌نشینان غیرقانونی در ماه نوامبر مرتکب ۵۷ مورد نقض حقوق و حمله علیه خبرنگاران در کرانه باختری و غزه اشغالی شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است