اجتماعی 10:20 - 15 آذر 1403
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: طرح غربالگری دیابت و فشار خون را در مترو اجرا خواهیم کرد.

اجرای طرح غربالگری دیابت و فشار خون در متروی تهران

وحید سلیمی رئیس جمعیت داوطلبان هلال احمر در برنامه تهران ۲۰ شبکه ۵ تهران گفت: سال ۱۹۸۵ مجمع عمومی سازمان ملل پنجم دسامبر را به عنوان روز جهانی داوطلب نامگذاری کرد و از همه جمعیت‌های هلال احمر و صلیب سرخ خواست تا این روز را گرامی بدارند.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر افزود: بر اساس قانون مدیریت بحران جمعیت هلال احمر مشخصاً در بند ماده ۱۴ در حوزه جذب هدایت و توزیع کمک‌های غیر دولتی داخلی و خارجی اقدام می‌کند، در حادثه مربوط به لبنان و غزه هم این امر مستثنی نبود و با هماهنگی که با سایر دستگاه‌های خدمت رسان به عمل آمد کمک‌های بسیار خوبی در این حوزه جمع آوری شد.

وی ادامه داد: تا به امروز بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان کمک‌های نقدی بوده است که جمع آوری شده از این محل دارو‌های اقلام دارویی زیستی بهداشتی و قضایی تامین شده است و به کشور هدف ارسال شد.

سلیمی در مورد غربالگری قند و فشار خون بیان کرد: بر اساس اساسنامه جمعیت هلال احمر یک سری وظایف بر دوشش قرار گرفته شده از جمله امداد و نجات در حوادث، توسعه آموزش‌های همگانی و نحوه مقابله با مخاطرات؛ جمعیت هلال احمر یک دستگاه تنها امدادی نیست بلکه یک نهاد اجتماعی است. ما هم اکنون ۳ میلیون داوطلب داریم که در جمعیت هلال احمر فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در مورد شرایط حضور داوطلبان در این جمعیت گفت: افرادی که علاقمندند به صورت داوطلبانه در جمعیت هلال احمر خدمت بکنند می‌توانند از طریق سامانه هلال من مراجعه و اطلاعات خودشان را در آن سامانه ثبت کنند و ما متناسب با نیاز‌هایی که در حوادث و سوانح و برنامه‌های اجتماعی رخ دهد با آنها ارتباط خواهیم گرفت ظرفیت این داوطلبان استفاده خواهیم کرد.

وی ادامه داد: ما به مناسبت هفته داوطلب پروژه‌هایی تحت عنوان «طرح ماهتاب» را تعریف کرده‌ایم. داوطلبینی که علاقمند به خدمات انسان دوستانه به همنوعان هستند می‌توانند در قالب یک سری پروژه‌ها فعالیت بکنند. طرح سلامت دهان و دندان به لحاظ مشکلات معیشتی و اقتصادی که بعضاً در نقاط حاشیه نشین شهر وجود دارد یونیت‌های دندانپزشکی سیاری را تهیه کردیم و به همت دندانپزشکان جمعیت هلال احمر در برخی از نقاط مستقر می‌شوند و بر اساس نیازسنجی‌هایی که می‌شود نسبت به خدمات رایگان دندانپزشکی اقدام می‌شود.

سلیمی‌بیان کرد: همکاران ما در جمعیت هلال احمر تهران با مراکز مترو هماهنگی‌ها را به عمل آوردند و طرح غربالگری را در مترو اجرا خواهیم کرد و افرادی که مستعد دیابت و فشار خون هستند به آنها این آگاهی را خواهیم داد تا به چرخه درمان خودشان برگردند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر


12123899
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در شش ماهه نخست سال جاری ۲۷۴ نفر بر اثر مسمومیت با گاز منوکسید کربن در کشور جان خود را از دست دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال‌احمر از توسعه بیمارستان هلال احمر در کنیا خبر داد و گفت: دیپلماسی سلامت و کمک به دیگران بسیار برای ما اهمیت دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از دستگیری یک بدهکار بانکی در شمال غرب تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران به سرعت انجام کار در پروژه میدان سپاه اشاره کرد و گفت: از عرشه زیرگذر ۲ پارت تکمیل شده و یک پارت در خیابان خواجه نصیر باقی مانده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه این سازمان در حوزه اشتغال نسبت به تعهدات پیش‌بینی‌شده، ۱۲۴ درصد رشد داشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: همه مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ آذر ۱۴۰۴ باید در محل و مراکز درج شده در برگ معرفی‌نامه مشمولان حضور یابند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور گفت: جلساتی با بیمه سلامت برگزار کرده‌ایم تا صندوق مراقبت طولانی‌مدت در کشور ایجاد شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند سازمان‌یافته سارقان منازل و دستگیری اعضای آن در چند عملیات ضربتی در شرق تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران با تاکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در حوزه حجاب و عفاف، از برخورد قانونی قاطع با باندهای فساد، قاچاق و تولید پوشاک مروج فرهنگ غربی در کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به نزدیک شدن به جمعه آخر سال (Black Friday)، از شهروندان خواست در خرید‌های اینترنتی خود دقت بیشتری داشته باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است