سیاسی 10:50 - 07 تیر 1401
رئیس مجلس گفت: در رابطه بحث استیضاح وزیر صمت، با رئیس جمهور و معاون اول وی صحبت‌هایی کردم، دولت به این نتیجه رسیده که این وزارت خانه به دو وزارت خانه تبدیل و دو وزیر به مجلس معرفی کند.

قالیباف: دولت به این نتیجه رسیده وزات صمت به دو وزارتخاته تقسیم شود

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز 7 تیر پارلمان در خصوص استیضاح وزیر صمت که در دستور کار مجلس بود اظهار داشت: لازم می دانم این مسئله را با صراحت عرض کنم ما حتماً وظیفه خودمان می دانیم که هر سه قوا مخصوصاً در مسائل مدیریتی و اجرایی کشور در خدمت مردم بوده و در حل مشکلات هم هماهنگی و همدلی داشته باشیم.

وی افزود: اگر مجلس به این نتیجه برسد که وزیری را استیضاح کند،  هیچ نیتی در مجلس جز اصلاح امور و پیشرفت کار و کمک به دولت نیست؛ این به معنای اختلاف نیست؛ مجلس یک وظیفه ذاتی دارد که باید به آن پایبند باشد.



رئیس مجلس با بیان اینکه وزارت صمت جز سنگین ترین مجموعه های دولت است، گفت: بارها به دولت گفته ام که این وزارت خانه مشکلات ساختاری و مدیریت دارد که باید به آن دقت کرد.



قالیباف ادامه داد: مجلس به هر حال به این نتیجه رسیده است که باید وزیر صمت را استیضاح کند؛ با توجه به اینکه امروز پایان زمان استیضاح ها است و تا کنون 17 نفر از عزیزان در لیست استیضاح هستند و همچنین اگر استیضاح کنندگان بیشر از 10 نفر باشد قابل وصول است.



وی تصریح کرد: در این رابطه با رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور صحبت هایی کردم و بحث ساختاری را هم به رئیس جمهور اعلام کردم؛ دولت هم خودش این دغدعه را داشت؛ دولت به این نتیجه رسیده است که در این وزارت خانه تجدید نظر شود و به دو وزارت خانه تبدیل شود و دو وزیر به مجلس معرفی کند و یک اصلاح اصولی صورت بگیرد و به عنوان لایحه مجلس ارائه شود.

رئیس مجلس گفت: با توجه به اینکه دولت خودش به این نتیجه رسیده است، از آقای سیاهکلی که اولین نفری بود که طرح استیضاح را ارائه کرد، خواهش میکنم چون دولت تصمیم به اقدام و اصلاح گرفته این فرصت را به دولت دهیم تا این کار انجام شود.

انتهای پیام/


11607569
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق‌آباد پایتخت ترکمنستان، با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نمازجمعه تهران می‌گوید براساس بررسی‌های میدانی و علمی، یکی از اصلی‌ترین علل رشد طلاق، شکسته‌شدن قاعده عفت و گسترش رفتار‌های ناهنجار در جامعه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با همتای پاکستانی خود دیدار و درباره مهمترین مسائل دو جانبه گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر لزوم جبران عقب‌ماندگی در زمینه سلامت الکترونیک و ایجاد معماری هوشمند برای نظام سلامت تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با بیان این که هر ملتی برای صلح تلاش کند شایسته ستایش است، گفت: ایران اعتقاد راسخ دارد صلح از طریق پرهیز از یکجانبه گرایی قابل دستیابی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در دیدار با همتای ترکمنستانی خود، گفت: کشور‌های ما همسایگانی با تاریخ طولانی ارتباطات هستند و این همسایگی، مطابق با نگاه رهبران دو کشور، بر پایه برابری، دوستی، صلح و امنیت معنا پیدا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در دیدار نخست وزیر میانمار، گفت: تصویر روشنی از ظرفیت‌های همکاری میان دو کشور وجود دارد و لازم است کارشناسان مسیر‌های تقویت مناسبات را به‌صورت دقیق بررسی کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در دیدار رهبر ملی ترکمنستان گفت: جهان امروز بیش از هر زمان دیگر محتاج شکل‌گیری اعتماد، صلح و همگرایی میان ملت‌هاست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام نیروی دریایی آمریکا در تعرض به یک فروند شناور تجاری حامل نفت ونزوئلا و تصرف آن را مصداق بارز «دزدی دریایی دولتی» توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید وقتی برنج وارداتی را بدون ارز ترجیحی عرضه می‌کنیم باید تفاوت قیمتی که بین برنج خارجی و داخلی وجود دارد جبران و دست دلال‌های برنج قطع شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است