اجتماعی 13:46 - 30 تیر 1400

پیگیر حقوق شهدای منا هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب و جمعی از معاونان و مدیران حج و زیارت همزمان با روز عرفه با حضور در بهشت زهرا (س) ضمن نثار فاتحه به روان پاک همه شهدا به ویژه شهدای مکه و منا یاد و خاطره آنها را گرامی داشتند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در این مراسم گفت: شهدای مکه و منا در جایی که تمامی موجودات و حتی گیاهان امنیت دارند، در حالی که مُحرم بودند، مظلومانه به شهادت رسیدند که یاد و خاطره آنهارا گرامی می داریم.

حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب افزود: ما همواره پیگیر موضوع شهدای مکه و منا بوده و هستیم و امید است با رفع بحران کرونا در جهان، دولتمردان کشور میزبان به وظیفه خود در قبال حقوق این شهدا عمل کنند.

رئیس سازمان حج و زیارت نیز طی این مراسم با بیان اینکه شهدا از جایگاه والایی نزد خداوند برخوردارند، گفت: جایگاه شهدای مکه و منا هم جایگاهی ویژه است زیرا برای زیارت خانه خدا و ورود به حرم امن الهی عازم بیت الله شدند و از آنجا به افلاک پر کشیدند.

رشیدیان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه یاد و خاطره شهدای منا نباید فراموش شود، تاکید کرد: ما نیزحفظ نام و یاد این شهدای مظلوم را وظیفه خود می دانیم.

وی با بیان اینکه به طور مستمر پیگیر حقوق شهدای منا هستیم، تاکید کرد: همانگونه که پیش از این، مسئولان مستندات لازم را تحویل کشور میزبان داده اند ما نیز پیگیر هستیم تا ابعاد این فاجعه تلخ که منجر به شهادت ۴۶۴ حاجی ما در حرم امن الهی شد، روشن شود.


11156920
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت: حقوق پرستاران در مراکز دولتی در سال ۱۴۰۴ بین ۱۲ تا ۱۸ میلیون تومان است، در حالی که هزینه ماهانه زندگی برای یک خانوار شهری به بیش از ۳۵ میلیون تومان رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده محاکمه آمران و عاملان ترور سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مومنی گفت: استانداری‌ها محور توسعه اقتصادی هستند و سرمایه‌گذاری برای تولید اولویت دولت است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور گفت: اصلاح شبکه توزیع و کاهش واسطه‌های غیرضروری، مهم‌ترین ظرفیت موجود برای کنترل قیمت‌ها و رساندن کالا با قیمت مناسب‌تر به مردم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا گفت: کاربران با نصب برنامه‌های مخرب، دسترسی کامل به گوشی و اپلیکیشن‌های مالی خود را به مجرمان می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» علوی گفت: خانه‌های تاریخی و میراثی شهر تهران نیازمند مدیریت، برنامه‌ریزی و بهره‌برداری هدفمند هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پاکدشت از آغاز اجرای نخستین دوربرگردان غیرهمسطح این شهر خبر داد و گفت: این پروژه با رویکردی ملی و با هدف کاهش ترافیک خروجی شرقی پاکدشت، تسهیل تردد شهروندان و روان‌سازی عبور و مرور در مسیر ترانزیتی شرق به غرب کشور در حال اجراست و طی ۱...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح فرهنگی تربیتی «شهید آرمان» با هدف پیوند عمیق میان نهاد‌های تربیتی محله، در راستای راهبرد قرارگاه تعلیم و تربیت مدیریت شهری در منطقه ۱۴ به مرحله تثبیت رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به چالش‌های تأمین مواد اولیه دارویی و اختلاف آمارها در حوزه غذا و دارو و درمان، از بررسی طرح کشت «شقایق الیفرا» برای جبران کسری داروهای مخدر پایه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران از آغاز فرآیند استخدام پذیرفته‌شدگان دومین آزمون ایثارگران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است