اقتصادی 13:42 - 09 آذر 1401

کاهش حقوق گمرکی مواد اولیه، واسطه ای و ماشین آلات به یک درصد

به گزارش خبرنگار مهر، نرگس باقری مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت در نامه‌ای به گمرک ایران فهرست کالاهای مشمول کاهش حقوق گمرکی از ۴ درصد به یک درصد را اعلام کرد.

در این نامه که هفتم آذر ماه صادر شده، آمده است: فهرست ردیف تعرفه‌های مربوط به مواد اولیه، واسطه‌ای، اجزا و قطعات، ماشین آلات و تجهیزات مشمول کاهش حقوق گمرکی از ۴ درصد به یک درصد، موضوع قانون جز الحاقی به بند ه تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور جهت استحضار و دستور اقدام لازم ارسال می‌گردد.

گفتنی است، بر اساس بند (ه) تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۱، نرخ ارز محاسبه ارزش گمرکی کالاهای وارداتی در همه موارد، از جمله محاسبه حقوق ورودی بر اساس نرخ ارز اعلام شده بانک مرکزی، نرخ سامانه مبادله الکترونیکی (ای تی اس) در روز اظهار و مطابق ماده ۱۴ قانون امور گمرکی است. همچنین در سال ۱۴۰۱ نرخ چهار درصد حقوق گمرکی یاد شده در صدر بند (د) ماده (۱) قانون امور گمرکی برای کالاهای اساسی، دارو، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی و همچنین نهاده‌های کشاورزی و دامی باید به یک درصد تقلیل می‌یافت که با این نامه وزارت صمت به گمرک این قانون به مرحله اجرا رسید.

کاهش حقوق گمرکی مواد اولیه، واسطه ای و ماشین آلات به یک درصد


11752134
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی بر گسترش امنیت همکاری‌های جهانی برای تامین امنیت غذایی و حکمرانی کارآمد آب تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۵ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: کلاهبرداری جدید در قامت سرمایه‌گذاری از طریق تخصیص ارز و اعطای تسهیلات بانکی در فضای مجازی صورت می‌گیرد، مردم گول تبلیغات جعلی کلاهبردارن را نخورند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی و محور‌های ورودی تهران را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا ابتدای هفته آینده در کلان شهر‌ها شاهد پایداری شرایط جوی و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: طی دیدار با معاونان کشور پاکستان و هند بر تقویت سرمایه‌گذاری و افزایش خطوط کشتیرانی تأکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون از واردات روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن گوشت گرم خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی از افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت شیرخام در ۸ ماهه اخیر خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت شاخص کل در این هفته ۰.۵۹ درصد افزایش یافته و به ۳۲۸۲۳۵۴ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی در اطلاعیه‌ای نسبت به افزایش شدید غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در روز‌های شنبه و یکشنبه ۸ و ۹ آذر در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است