اقتصادی 14:21 - 20 اردیبهشت 1404
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل گفت: ادامه اجرای پروژه راه‌آهن رشت - آستارا یک الزام استراتژیک در سیاست‌گذاری‌های حمل‌ونقلی کشور است.

راه‌آهن رشت - آستارا پروژه‌ای راهبردی برای اتصال ایران به بازار‌های بین‌المللی

باشگاه خبرنگاران جوان - در جریان نشست بررسی آخرین وضعیت پروژه راه‌آهن رشت – آستارا که امروز با حضور هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور برگزار شد، بر لزوم تداوم حمایت از این پروژه به عنوان یکی از اولویت‌های ملی تأکید شد.

بازوند ضمن قدردانی از زحمات صورت‌گرفته در مراحل اجرایی پروژه ریلی، تصریح کرد: پروژه رشت – آستارا برای ما از اهمیت راهبردی برخوردار است و نباید اجازه دهیم در پیچ‌وخم‌های مدیریتی یا کمبود منابع، روند اجرای آن دچار وقفه شود.

وی افزود: انتظار دارم مجموعه دستگاه‌های مسئول، برنامه‌ریزی مدونی برای تداوم و تسریع در اجرای این خط ریلی داشته باشند.

معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل همچنین با اشاره به برخی چالش‌های موجود در حوزه تأمین منابع و هماهنگی‌های بین‌دستگاهی گفت: از سال ۱۴۰۴، بر اساس برنامه سازمانی، باید شاهد پیشرفت‌های ملموس در این پروژه باشیم. مکاتباتی نیز با دفتر وزیر محترم انجام شده و دغدغه‌ها به‌صورت رسمی منعکس شده‌اند. اما هنوز برخی مسائل مربوط به تخصیص نیرو، ماشین‌آلات و هماهنگی‌های میدانی نیازمند پیگیری جدی‌تر است.

بازوند در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت ژئوپلیتیکی این مسیر در اتصال به کریدور شمال – جنوب، ادامه اجرای پروژه راه‌آهن رشت – آستارا نه‌تنها یک ضرورت اقتصادی، بلکه یک الزام استراتژیک در سیاست‌گذاری‌های حمل‌ونقلی کشور است.

منبع: وزارت راه و شهرسازی


12187921
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن شلمچه-بصره تا اربعین سال آینده به اتمام می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی بانک مرکزی تصمیمات عملیاتی این بانک برای مدیریت بازار ارز و ثبات بخشی به آن را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از استقرار گمرک در مرکز لجستیک آپرین به‌عنوان یکی از دستاورد‌های مهم یاد کرد و افزود: بدون حضور گمرک، عملاً امکان شکل‌گیری زنجیره کامل حمل‌ونقل وجود نداشت
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم آب موجود مخازن سد‌ها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۲.۶۶ میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب درباره جبران کم‌بارشی‌های پاییز با بارش‌های اخیر گفت: این میزان بارش در مقایسه با عقب‌ماندگی انباشته‌ای که طی پنج سال گذشته ایجاد شده، کم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت:بسیاری از سرمایه‌گذاران در تأمین وثیقه با مشکل مواجه هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی بروز نوسانات ارزی و تلاطم قیمت اونس جهانی طلا در روز‌های اخیر، شامگاه گذشته، جلسه‌ای مهم در بانک مرکزی برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نهمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته با حضور وزیر راه و شهرسازی آغاز به کار کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:نزدیک ۱۷ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در این حوزه توسط دولت و بخش خصوصی لازم است که پیش‌بینی ما این است که ۳۷ درصد از آن را بخش خصوصی انجام خواهد داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل توسعه شبکه انتقال توانیر افزایش ظرفیت پست‌های انتقال به میزان ۱۱ هزار و ۳۴۰ مگاولت آمپر و احداث ۲ هزار و ۳۶۹ کیلومتر خط انتقال را از جمله طرح‌های گذر از تابستان عنوان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است