بین‌الملل 17:28 - 05 تیر 1401
با وجود تلاش‌های رهبر مخالفان در کنست برای تشکیل کابینه جایگزین، قانون انحلال کنست به زودی به رای گذاشته خواهد شد و «یائیر لاپید» مسئولیت پیشبرد امور را بر عهده خواهد گرفت.

سد شدن راهِ نتانیاهو؛ لاپید آماده نخست‌وزیری می‌شود

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی پس از رای‌گیری اخیر در مورد انحلال کنست، توضیح و اطلاع‌رسانی درخصوص مسائل مهم سیاسی-امنیتی به «یائیر لاپید» وزیر امور خارجه تل‌آویو را در جهت آماده شدنش برای تصدی پست نخست‌وزیری آغاز کرد.

پایگاه خبری «روسیا الیوم» گزارش داد: «انتظار می‌رود آخرین قرائت قانون انحلال کنست، حداکثر فردا (دوشنبه) یا سه شنبه قرائت شود. این گام با هدف سدشدن راه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی برداشته خواهد شد تا اون امکان موفقیت در تشکیل کابینه جایگزین را از دست دهد».

نتانیاهو پیش از این اذعان کرده بود که اجازه نخواهد داد تا حزب فهرست متحد عربی به ریاست «منصور عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در ائتلاف کابینه‌ای که او تشکیل خواهد داد، مشارکت کند. او نمایندگان عرب فلسطینی این حزب را یهودستیز و حامی تروریسم توصیف کرده بود.

با این حال، برخی نمایندگان صهیونیست نیز در مقابل هدف نتانیاهو برای تشکیل کابینه جایگزین به جای برگزاری انتخابات زودهنگام ایستاده‌اند. در همین راستا، «گیدئون ساعر» رئیس حزب امید نو تصریح کرد: «طرح قانونی [انحلال کنست و انتخابات] را مورد حمایت قرار داد تا نتانیاهو فرصت بازگشت پیدا نکند».

«ایتمار بن‌غفیر» از حزب «قدرت یهودی» درحمایت از نتانیاهو اذعان کرد: «این قانون یک تسویه سیاسی تلقی می‌شود که فقط نتانیاهو را مورد هدف قرار نمی‌دهد؛ بلکه حق رای اسرائیلی‌ها را هم تهدید می‌کند».

با وجود تمام تلاش‌های راست‌گرایان افراطی در کنار نتانیاهو، «نفتالی بنت» آماده می‌شود تا کابینه را به لاپید بسپارد. او روز گذشته (شنبه) گفته بود که طی این هفته و با توافق بر سر تاریخ دقیق انجام انتخابات دور بعدی، استعفای خود را تقدیم و وزیر خارجه فعلی تل‌آویو، مسئولیت پیشبرد امور را تا برگزاری انتخابات زودهنگام بر عهده خواهد گرفت.

انتهای پیام/م


11605780
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۲۰۰ موسسه از ترکیه و ۴۸ کشور دیگر در اجلاس بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه به غزه شرکت خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو ویتکاف و جرد کوشنر، فرستادگان ویژه آمریکا، فردا برای پیگیری اجرای طرح ترامپ به فلسطین اشغالی سفر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هشت نفر پس از برخورد یک قایق ماهیگیری با شناور تجاری در شرق چین مفقود شدند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل از اعطای گذرگاه امن به ۲۰۰ مبارز حماس که در مناطق تحت کنترل ارتش در رفح گرفتار شده‌اند، خودداری می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئت ترکیه با هدف دستیابی به توافق صلح با افغانستان در پاکستان دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل متحد با نزدیک شدن به زمستان نسبت به وخامت اوضاع انسانی در غزه هشدار داد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان‌های حقوق بشری در آمریکا دولت ترامپ را متهم کرده‌اند که از نرم‌افزار‌های جاسوسی ساخت شرکت‌های اسرائیلی برای تحت نظر گرفتن مهاجران و فعالان حقوق بشر استفاده می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور موقت سوریه روز یکشنبه با نمایندگان سازمان‌های سوری در واشنگتن دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیأتی از وزارت کشور طالبان به ریاست رئیس دفتر مبارزه با مواد مخدر این گروه عازم ایران شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های آلمانی، ۱۸۰ هزار سرباز اوکراینی از ابتدای سال جاری از خدمت فرار کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است