اجتماعی 15:48 - 06 فروردین 1404
جمعیت هلال احمر با صدور اطلاعیه‌ای جزئیات حوادث و سوانح نوروزی سال ۱۴۰۴ از روز شنبه ۲۵ اسفند تا پایان روز سه‌شنبه پنجم فروردین را تشریح کرد.

اصفهان و مازندران در صدر عملیات‌های امداد نوروزی هلال احمر

باشگاه خبرنگاران جوان - جمعیت هلال احمر با صدور اطلاعیه‌ای با تشریح جزئیات حوادث و سوانح نوروزی سال ۱۴۰۴ از روز شنبه ۲۵ اسفند تا پایان روز سه‌شنبه پنجم فروردین اعلام کرد: استان‌های اصفهان، مازندران و سمنان در صدر میزان حوادث جاده‌ای قرار داشته و شدیدترین تصادفات در کرمان و سیستان وبلوچستان رخ داده است.

از روز ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا پایان روز گذشته پنجم فروردین؛ هزار و ۱۳۸ عملیات امدادی انجام شده که ۷۳ درصد این ماموریت‌ها، پوشش تصادفات جاده‌ای بوده است.

براساس این گزارش، از آغاز طرح نوروزی هلال‌احمر، نیرو‌های این جمعیت هزار و ۶۱۷ مصدوم سوانح و حوادث مختلف را در محل درمان و ۶۷۲ آسیب دیده را که نیاز به درمان تخصصی داشتند به مراکز درمانی منتقل کردند و همچنین ۱۳۵ مصدوم و فوتی تصادفات در عملیات‌های امدادی رهاسازی شدند که نشان دهنده شدت تصادفات در برخی استان‌های کشور بوده است.

طبق بررسی و تحلیل کمیته رصد و پایش خدمات نوروزی هلال احمر، در مجموع در ۱۱ روز از اجرای طرح نوروزی هلال احمر، به چهار هزار و ۳۱۲ نفر خدمات امدادونجات، به ۶۴۲ هزار و ۲۷۹ نفر خدمات بشردوستانه و آموزشی ارائه شده و بیش از یک میلیون و ۲۲۲ هزار نفر از خدمات داوطلبانه شامل بسته‌های معیشتی، طرح نیابت و سفره‌های افطاری و ۱۳۷ هزار و ۶۸۴ نفر هم از خدمات دارویی و درمانی هلال احمر بهره‌مند شده‌اند.

امدادگران هلال احمر در سیل و آبگرفتگی روز‌های گذشته در ۱۵ استان به‌ویژه در سیل استان گیلان به بیش از هزار و ۹۴۰ نفر امدادرسانی کرده‌اند.

با توجه به هشدار نارنجی صادره از سوی سازمان هواشناسی و بارش‌های پیش‌بینی شده برای شرق و شمال شرق کشور و احتمال لغزندگی و افزایش احتمال تصادفات جاده‌ای، توصیه می‌شود که هموطنان در صورت الزام به سفر قطعا وضعیت جوی را رصد و با اطلاع از وضعیت محور‌های مسیر حرکتی اقدام به سفر کنند و از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها بپرهیزند.

شهروندان در صورت مواجهه با آبگرفتگی‌ها در محور‌های مواصلاتی به هیچ عنوان اقدام به عبور از مناطق ناامن نکنند و در اقامتگاهی مناسب تا رفع مخاطره توقف و تجهیزات ایمنی برای خود، خانواده و خودرو به همراه داشته باشند. در صورت وقوع حوادث غیرمترقبه و سوانح جوی سریعا با شماره ۱۱۲ تماس بگیرید و موارد را به جمعیت هلال احمر اعلام کنید.

جمعیت هلال احمر با ۷۰ هزار نیروی امدادی زبده برای امدادرسانی در حوادث احتمالی در آماده‌باش کامل است.

منبع: جمعیت هلال احمر


12170957
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۹۴ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول، اما در مرز آلودگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های کشور از ترافیک سنگین در برخی آزادراه‌های منتهی به تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه اعلام کرد: در پی بازداشت برخی از فعالان سیاسی در هفته گذشته، اینک با تکمیل تحقیقات اولیه با قرار وثیقه مناسب به صورت مشروط آزاد شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: جاده هراز که از ظهر امروز (جمعه، ۲۴ بهمن ماه) به صورت مقطعی یک‌طرفه شده بود، از دقایقی پیش دو طرفه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت فنی و سامانه‌های هوشمند شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران گفت: نسل جدید دوربین‌های ثبت تخلف سرعت متوسط در بزرگراه‌های پایتخت به تازگی رونمایی شده که البته نقش بسزایی در کاهش ترافیک خواهد داشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: پنج شنبه ۲۳ بهمن ماه، ۴ مرحله شارژ یکجا برای رفع سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ گفت: معادن شن و ماسه تا زمان نشان ندادن حسن نیتشان در صیانت از سلامت شهروندان و محیط زیست، نمی‌توانند فعالیتی در محلات خلیج فارس داشته باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۴۶ پروژه شهری در منطقه یک، شامل ۲۱ پروژه بزرگ احداثی و ۲۵ پروژه عملکردی و نگهداشت، با ارزشی بالغ بر ۲.۴ هزار میلیارد تومان فردا افتتاح می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش کامل تیم‌های عملیاتی هلال احمر درپی و ورود سامانه بارشی جدید به کشور از بامداد شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه دفن سنتی پسماند در تهران پیامد‌های زیست‌محیطی گسترده‌ای ایجاد کرده است تاکید کرد: این پیامد‌ها به‌طور مستقیم بر پایداری شهری و سلامت شهروندان تأثیر می‌گذارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است